icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

megica33
2. dec 2018

Ahojte baby. Chcela by spm sa opytať či si myslíte ze by som mohla byť tehu. BT mam 37 až 37,3 kazde rano uz cca 5 dni. Normalne aj cez den pod pazuchou mam 37,1. Som unavena a mam strašné bušenie srdca...tep mam az okolo 100 a velmi rychlo sa zadycham.meška mi to uz 4 dni. Dnes som 36-ty den cyklu. Test som si robila pred vcerom a bol negatívny ale beriem zospodu macmirror atb koli bakteriam. Moze to ovplyvnit vysledok testu?dakujem

daniela123321
2. dec 2018

Ahojte baby, nerozumiem tej teplote..včera na folikulometrii prasknutý folik a teplota takáto

ikonica
2. dec 2018

@megica33 mpze to byt tehu a nemusi... Macmirror ti test neovplyvni.. Meskanie moze byt aj kvoli ochoreniu

ikonica
2. dec 2018

@daniela123321 mozno sa to pomalsie rozbieha...

2veronika262
2. dec 2018

Ahojte žienky, bojím sa začať tešiť.. 🙂

ereska
2. dec 2018

@2veronika262 Veronika super tíško blahoželám kedy si mala mať ms

2veronika262
2. dec 2018

@ereska utorok by nemala prísť 🙂

ikonica
2. dec 2018

@2veronika262 gratulka 🙂

2veronika262
2. dec 2018

@ikonica ďakujem 🙂 len dúfam, že test bude silnieť a dopadne to dobre 🙂

ikonica
2. dec 2018

@2veronika262 mas tu aj graf?

verona1989
2. dec 2018

No ja dnes graf takto.tehu test mi stále ukazuje ducha ako včera.dr.max testy si uz asi nekúpim.potrebujem ist aj tak do obchodu rak si kúpim nejaky normálneho test.asi rovno aj ten digi test.ten ukaze urcite.

daniela123321
2. dec 2018

@ikonica No uvidim zajtra aká bude teplota🤔a ty ako?

ikonica
2. dec 2018

@daniela123321 pozri vyssie... Klesla som a testy su biele....

2veronika262
2. dec 2018

@ikonica nechcela som tento mesiac merať iba som si chcela potvrdiť ovulku, ktorú mávam na 13dc ale sa mi posunula až na 18dc a celkovo hrozne nízke teploty a malý rozdiel medzi fázami 🙂

ikonica
2. dec 2018

@2veronika262 no vidis a predsa to vyslo ;)

2veronika262
2. dec 2018

@ikonica ešte je skoro, uvidí sa 🙂 ale dúfam 🙂

martinade
2. dec 2018

Moj graf, klesam a prsia uz nemam take tazke ako vcera a tusim ze ani tolko nebolia 🙂
Tak cakacka na MS, dúfam ze dôjde co najskôr

ikonica
2. dec 2018

@2veronika262
✊✊✊

martinade
2. dec 2018

@2veronika262 gratulujem 😍 krásny test

ikonica
2. dec 2018

@martinade ach jo... Tak cakajme spolu... Netestla si?

2veronika262
2. dec 2018

@ikonica
@martinade
Ďakujem 🙂

ereska
Autor odpoveď zmazal
martinade
2. dec 2018

@ikonica nie netesla, naco. Do včera som mala napäté prsia a dnes uz nie a bolesť je minimalna. To uz viem ze dojde MS. A tusim ze sa mi zazdalo ze mam niečo jemne ruzove na toaletaku. :(
No nic December idem si zohnat termin na prvy pihovor pre ivf a mala by som mat iui, len uvažujem preco lekar nechce pouzit ziadnu stimulaciu, asi mi poviem ze chcem

ereska
2. dec 2018

@martinade a zajtra pekne hore teplota jasneee
@ikonica

martinade
2. dec 2018

@8mirka8 gratulujem 😍

8mirka8
2. dec 2018

@ikonica ďakujem ❤️ tebe moooc silno držím palce a tak isto každej jednej snažilke 🙏🙏🙏 posielam veeeela tehu bacilov nech vám čoskoro každej co sme tu zasvietia krásne dve // ja tomu stále nemôžem uveriť že to vyšlo 😍 po dvoch rokoch snaženia môj prvý test s dvoma // 🙏

martinade
2. dec 2018

@ereska si zlata 😘 ale obavam sa ze naozaj dojde MS. Prsia janka a danka 😁 neklamu

8mirka8
2. dec 2018

@martinade ďakujem veľmi pekne ❤️ posielam veeeela tehu bacilov 🙂

8mirka8
2. dec 2018

@ereska ďakujem krásne ❤️

ikonica
2. dec 2018

@martinade povedz mu ze chces clostil... Drzim prsty... Ja uz tento cyklus tiez povazujem za uzavrety... Prsia nebolia tak ako zvykli pri kazdom tehu a chyba mi vnutorny pocit ze to vyslo.... Skusim este jeden mesiac s clostilom ak mi ho bude chciet dat a potom... Neviem...