icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
2. dec 2018

@8mirka8 dakujem a drzim prsty nech vsetko ide dobre az do porodu ;)

ereska
2. dec 2018

@8mirka8 a príznaky máš aké??

Mňa žienky dnes pichá dosť pri vajecnikoch

martinade
2. dec 2018

@ikonica uz naozaj spinim :( tak dalsi cyklus je nas... A klostil je na tvorbu vajíčok ze? V pondelok idem s mm na krv tak mu to poviem...

ikonica
2. dec 2018

@martinade hej na podporu ovuly... Zlozka lieku klomifen...

8mirka8
2. dec 2018

@ikonica ❤️❤️❤️

@ereska no až na občasné pichanie v maternici a citlivé bradavky ani žiadne 🤷‍♀️.... Včera som si všimla ze mi pretrváva taky belsi hlien ale som nachladnuta... Neuzivala som moc lieky len cez týždeň asi 2x paralen a od kašlu kvapky... No včera som už nič nemala... A večer ma napadlo ze ved mam ešte 3 one step testy, dnes (ne)má dôjsť mrcha tak ze ho vyskúšam... A tam do minúty nabehla aj druhá čiarka 😍😍😍

ikonica
2. dec 2018

@ereska diky ale necitim to tak... Uz len nech pride mrcha a mozno este stihnem // aj toho roku...

evi38
2. dec 2018

@8mirka8 gratulujem 🙂...aj si nieco tento mesiac prosim ta uzivala?
@martinade
@ikonica vy ste na tom ako ja, uz pocas cyklu viem ci to vyslo alebo nie...u mna 2 DC a v utorok rano idem na HP

evi38
2. dec 2018

@2veronika262 gratulujem 🙂 po akej dobe sa zadarilo? Nieco si aj uzivala? 🙂

2veronika262
2. dec 2018

@evi38 ďakujem 🙂 ja som bola v júli na kyrete, dali sme si pauzu a od septembra sme sa snažili 🙂 od kyretu som pravidelne pila alchemikovy čaj, užívala vitamín C, kyselinu listovú 🙂 a tento mesiac aj včeliu kašičku, síce mi posunula ovuláciu o 5 dní ale možno aj to pomohlo 🙂

verona1989
2. dec 2018

No ja dievcata digi test negativny.teplotu mam stale hore ale ta klesne zachvilku.kaslem na to so sledovaním sa ako blazon.s mužom sme sa rozhodli ze pôjdeme do centra v januári.predsa mam pco silne na jednom vajecniku.aj keď druhy mam ok.oni vedia najlepšie co bude pre nas vhodné. Držím vám všetkým palceky nech vam to vyjde ;) na tento mesiac vypustime tehotenstvo trochu z hlavy.niekedy je menej viac ako sa hovorí.

ikonica
2. dec 2018

@verona1989 mozno bolo skoro na taky test... Obyckoest ako?

verona1989
2. dec 2018

@ikonica co ja viem 12dpo by uz ukazalo.minule tehu mi presne uz ukazalo 1-2. No ten dr.max test mi takeho ducha načrtol ako včera.ale skôr berem ze to sú chybné testy.uz si ich isto ani raz nekúpim.

martinade
2. dec 2018

@evi38 :(, tak isto December

ikonica
2. dec 2018

@verona1989 tak este pockaj, mozno sa to zmeni....

verona1989
2. dec 2018

@ikonica bolo by to síce fajn, ale neverim tomu kedze ani len priznak tehu nemam.mame tu v košiciach helios centrum tak pôjdeme tam.moja kolegina tam bola na umelom pred mesiacom a je tehu.a to 3,5 roka nevedeli mat dieta.tak hádam tam nam pomôžu.ze vraj su tam velmi milí a pedantne sa tam cloveku venujú.od kyretu z júna ne a ne otehotniet tak toto uz bola posledná nádej takto prirodzene.dame si aspoň mesiac pokoj nech nam v januári nabehnu nove paragrafy na doktorov :D

ikonica
2. dec 2018

@verona1989 schvalujem vyber centra... Ja som v Splne a asi ak pojdeme do ivf, pojdeme do heliosu.....

ikonica
2. dec 2018

Neviem kto mi poslal srdiecka ale dakujem ❤️

verona1989
2. dec 2018

@ikonica ze aj ty si v centre? Som nevedela.koli comu sa vám nedarí ak môžem vedieť. Vieš čo ja mam jednu kamošku co bola v splne a nebola spokojná.ze sa jej venovali tak na 50% mi povedala na to ze je to centrum tak dost malo.a kolegina co bola pred mesiacom ma odber vajíčok cakala tam s jednou co bola predtým v splne a povedala jej ze spln katastrofa. Len stratený cas to bol pre ňu a teraz ma po 40ke ta zena a musí si hradiť vsetko sama uz...

8mirka8
2. dec 2018

@evi38 ďakujem veľmi pekne ❤️ viešco užívala som pol roka inofolic combi, v máji mi zistili mierne PCO, ale krásne mi upravil cyklus aj ovulku ten inofolic 🙂a popri tom vitamín C, občas zinok... To je všetko... My sme už boli rozhodnutý že ak sa to nepodarí do konca roka tak ideme na IVF, aj v centre nám dali poslednú možnosť IVF koli manželovemu zlému spg... No jemu som od septembra nasadila folandrol, užíval len ten... A tentokrát motyka vystrelila a bude krásny vianočný darček 😍😊😊😊❤️❤️❤️

ikonica
2. dec 2018

@verona1989 no podla vsetkeho je problem vysoke amh.. Aj spg nie je ukazkovy.. Mam antifiosfolipidovy syndrom, zvysene protilatky voci embryu a znizenu bunkovu imunitu... Moj gyn ma tam poslal.. Ale taku liecbu co mi oni davaju mi mohol dat kludne aj on... Len co cestujem hore dole ako na gumicke... Nepacia sa mi niektore postupy... Aj od dalsej baby, ktora tam bola raz na ivf mam nie prave dobre hodnotenie... Tiez presla radsej do heliosu... Aj kolegynina dcera tam akurat bude absolvovat vklad....

verona1989
2. dec 2018

@ikonica fuuha no o takom syndróme som ani nepocula. Skus potom ten helios lebo fakt co uz počúvam z viacerých strán je lepší ako spln.bo ja som zvedavá tak isto na spermiogram lebo moj muz na tom ešte nebol.tak uvidíme. Držím palce ;)

ikonica
2. dec 2018

@verona1989 este sme v pidstate nic vazne neriesili... Prisla som tam v marci a mala som istna hp ale mrcha nedosla... Bola som tehotna... Len do 10tt... Anembryomola... A zacala som tam znovu chodiit v septembri... Mam clostil, pregnyl a uz aj progesteron... Minuly cyklus sa zadarilo, ale len na kratucko... Este skusim jeden cyklus s clostilom a mozno aj iui a potom uvdime co dalej.. Inac dnes riadna depka na mna sadla... Snad sa z toho vyspim.. .

verona1989
2. dec 2018

@ikonica si bola tehu min. mesiac? Hej no a preto hovorím že ja sa nemienim takto trápiť a preto chcem ist o centra a kludne aj na umele. A nie tu si cykly sledovať ako blazon, uz mi to príde psycho trochu,....

ikonica
2. dec 2018

@verona1989 bola som... Ale odislo v 5tt.. Bud kvoli zapalu mocaku po ovule akebo kvoli hranicnemu progesteronu ktory mi v tom cykle zistili... Som na nich nasrata (mozno nepravom) ze mi nedali rovno po ovule progesteron (u tych co boli na iui tak robia) aj ked som sa na to vyslovene pytala... Ze netreba... A trebalo... Mozno by to skoncilo inac...

verona1989
2. dec 2018

@ikonica fuuha no ja by som tie bola nahnevaná.vrd mne moja gynekologicka dala hneď duphaston led som prišla za nou na kontrolu ci mi praskol folikul.no choď prec od nich.profesteron stale davaju po ovulacii pre prípad.....

ikonica
2. dec 2018

@verona1989 hmm tak vidis... No... Este tento cyklus tam ostanem a po novom roku zmenim gynekologa i car...

ereska
2. dec 2018

Žienky neviem či vydržím ale asi počkám ako sa bude vyvíjať teplota a uvidím veď niekedy streda až piatok by som mala dostať tak uvidím ak nepríde a vydržím dovtedy tak cez vykend testnem

ikonica
2. dec 2018

@ereska no drzim prsty... Ja by som nevydrzala ani do rana :D

ereska
2. dec 2018

@ikonica aj ja som taká ale už má oči bolia 😂😂😂😂

ikonica
2. dec 2018

@ereska🧐🤓😎