icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ereska
3. dec 2018

@ikonica
@martinade tak žienky dnešný graf no príznaky žiadne :(

martinade
3. dec 2018

ahojte kočky. Mne teplota posledny krat vystúpila. Zajtra isto spadne... Ked si porovnam graf z toho cyklu a predchádzajúce grafy, tak minuly mesiac - modra ciara tiez som pred MS vyskočila ako tento mesiac - oranžovy graf
@ereska

martinade
3. dec 2018

Kočky po vypiti kávy som sa odhodlala si spravit test... (ked som uvidela tu teplotu po merani tak som si ranny moc dala do nadobky bo som nevedela ci chcem alebo nechcem testnúť - bala som sa)
Ja na teste niečo vidim, v živote som takeho vyraznejsieho ducha nemala. Stale to bol taky co som hladala a pri troske fantazii som ho nasla. Co myslíte, je to duch? Bo prsia ma prestali vcera bolieť...

ikonica
3. dec 2018

@martinade jupiiiiiiiiii✊✊✊✊✊✊✊

ikonica
3. dec 2018

Ja som zas tam, kde som bola par dni za sebou

ikonica
3. dec 2018

@martinade takto vyzeral moj prvy dusik na 11dpo v aprili... Och silno drzim palce nech silnie... Tesim sa 🙂

martinade
3. dec 2018

@ikonica ďakujem ďakujem 💕 😍 takisto ti držím silno silno pršteky. Robila si si test?
Ja sa kus obavam ci je všetko v poriadku, bo prsia ma včera prestali bolieť. A dnes idem s mm na krv kvoli iui v Decemberi v dalšom cykle...

martinade
3. dec 2018

Normálne neverim 😍 ze som si tu ciarku našla. Myslela som si ze som strateny pripad kedže za 1,5 roka testy boli stale biele

ikonica
3. dec 2018

@martinade mozno len docasny vypadok bolesti prs... Budu aj tebe brat krv? Daj si na hcg urobit 🙂 ✊

fany051081
3. dec 2018

@martinade krásna čiarka, držím palce nech silnie 😊😍

ikonica
3. dec 2018

@martinade moje testy su jak sneh a to som robila 2 znacky pre istotu :D

dolynkag
3. dec 2018

@martinade super, paráda, ak mňa prsia prestali bolieť, takže je to OK, tešíme sa

martinade
3. dec 2018

@ikonica :( ale teplota ti stúpa....

ikonica
3. dec 2018

@martinade no uvidime... Minuly mesiac mi az na 14 dpo ukazalo.... Ale moc tomu neverim....

martinade
3. dec 2018

@fany051081 @dolynkaq ďakujem 😍
Ohladom prs, stale citam ze zeny bolia prsia a maju ich citlive.. Tak som ani test nechcela robit. Super pocut skúsenosť kedy prsia prestali bolieť.

martinade
3. dec 2018

@ikonica držím silno silno pršteky 🙏 😘

martinade
3. dec 2018

Inak pred 3 dnami som mala chut na polievku. Tak rychla pomoc sackova. Prvy sacok spraveny hovädzia polievka - vyvar. Po uvareni mi hrozne smrdela, tak som ju vyliala, druha polievka kuraci vyvar, to iste, tretia polievka jarna zeleninova, po uvareni som ju ani neochutnala bo mi smrdela a vyliala som ju. Neviem ci je tam nejaky suvis, ale som sa cudovala ze preco mi nevoňajú 🙂

ikonica
3. dec 2018

@martinade heheeee tehulaaaaaa... Tehotenske probkemi z pachmi 🙂

ikonica
3. dec 2018

Uz si pridem jak uchylna... Denne skontrolujem prsia aspon 20x 😁😁😁

martinade
3. dec 2018

@ikonica 😂 tie prsia si tiež kontrolujem. az sa moj mm zo mna smial 😀

martinade
3. dec 2018

@ikonica silno, veľmi silno držím pršteky, 😘 aby ti to vyšlo.

bona69
3. dec 2018

@martinade mňa boleli tiež minimálne prsia, každá sme iná, ale čiarka krásna, držím palce ❤️
@ikonica aj tebe 🤗❤️🙏

martinade
3. dec 2018

@bona69 ďakujem 😍

ikonica
3. dec 2018

Ja mam skor pocut, ze na mna nieco lezie

dadulik6
3. dec 2018

@martinade kraaaaasna ciarockaaaaaaa len nech silniee ❤✊✊

martinade
3. dec 2018