icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evi38
3. dec 2018

@martinade gratulujem, ved to je uz krasna ciarka 🙂

0507
3. dec 2018

@ikonica potom daj sem 🙂

martinade
3. dec 2018

@alis110 super, 3 clovek ktoreho prestali bolieť prsia, uz som spokojnejsia 🙂

martinade
3. dec 2018

@evi38 @ereska ďakujem baby 🙂

martinade
3. dec 2018

Tak baby, dnes som mala termin na gynde lebo mne aj mojmu mm mali brat krv, posledne testy pred iui, ktore bolo na December naplanovane.
Ked so dokimu ukazala test, tak mi spravil sono, vravel ze (neviem ako sa to po slovensky vola ale v preklade je to hlien v maternici) ze zodpoveda zeby som mohla byt tehu. Vzali moč a krv a dnes poobede by som mala mat výsledok hcg. Dali mi najake vitaminy clavella co obsahuje myo-inositol s kys. Listovou a tabletky tam dole Famenita - asi progesteron? Neviem. Uz som dostala brozurku o tehotenstve, povinne citanie na vikend a novy termin 19.12. Asi krv a sono.

dadulik6
3. dec 2018

@martinade tak to je super spraaava silno ti drzim palceky nech mas pozit. Vysledok ✊😊

evi38
3. dec 2018

@martinade parada, podla mna si mala ukazkove uhniezdenie vtedy cca 6 DPO aj druha ciarka tomu zodpoveda 🙂...ked si predstavim cim ste si presli a nakoniec bol problem asi tie zrasty a hned sa zadarilo 🙂...moc, moc drzim palce 🙂...budem priebezne pozerat a cakat na Hcg 🙂

martinade
3. dec 2018

@evi38 @dadulik6 ďakujem 💕 baby a jasne poobede sa ozvem s vysledkom

dadulik6
3. dec 2018

@martinade veru vsetky tu budeme netrpezl8vo cakat a je super ze sa hned po laparke podarilo aapon vies ze to stalo zato

8mirka8
3. dec 2018

@martinade ja vidíííím tiež 🙂 držím palčeky nech pekne silnie 👏👍😉🙂

8mirka8
3. dec 2018

@martinade a samozrejme čakáme na hcg 🙂 🙂 🙂

chcemradu
3. dec 2018

Ahojte len sa chcem spytat, ked som si nikdy nemerala bt, len teraz par dni, da sa z toho nieco vyčítať? Menzes 17.11 do 21.11. Bt 28.11. - 36,6, 29.11 - 36,6, 30.11. -36,6. 1.12.- 37.2...2.12.- 36,8...a dnes 3.12 - 37,2. Menzes by son mala dostat 19.12. Sex sme mali 1.12. 😁

dadulik6
3. dec 2018

@chcemradu mas tam malo teplot ale mpzno toho 30.11 bola ovu kedze potom mas vyssie teploty ale tazko z tychto udajov nieco urcovat

chcemradu
3. dec 2018

@dadulik6 a co toho 2.12? Preco klesla a potom zase stúpla?

ikonica
3. dec 2018

@martinade cakam tu jak na ihlach 😁 doktor asi hovoril ze mas dobre endometrium.. Vystelku maternice....

ja197
3. dec 2018

@chcemradu ak by bola 2.12. tak ďalšie 3 dni musí byť teplota nad 37,2 ale nič nieje isté lebo z toľkých teplôt sa to nedá určiť presne

ikonica
3. dec 2018

@chcemradu byva taky pokles po ovule na treti stvrty den kvoli hormonom ktore sa menia

martinade
3. dec 2018

@ikonica aha tak toto je ta endometria co vsade čítam 😂
Ešte nevolali, tiez cakam 😀.mm este neveri a bol so mnou u lekara. Vracel ze ciarka je velmi slaba, darmo mu vysvetlujem ze hcg je zo začiatku nizke 🙂

ikonica
3. dec 2018

@martinade tak snad cislam uz uveri ;)

martinade
3. dec 2018

@ikonica no nie som si ista, hrozny realista. 😀

ikonica
3. dec 2018

@martinade staci mu jeden udaj... Hcg nad 5 = tehu

dadulik6
3. dec 2018

@chcemradu neda sa to povedat nevies ake mas predovulacne teploty keby bola 2.12 tak dalsie teploty by nesmeli byt nizsie ako 37.2

martinade
3. dec 2018

@ikonica a super, som chcela googlit tabulku s hodnotami. Tak nad 5 = tehu....
Mne zobrali aj moč, nevieš náhodou na čo? Nepytala som sa... :/

ikonica
3. dec 2018

@martinade hmm neviem.. Asi pre istotu ci nemas zapal...

dolynkag
3. dec 2018

@dadulik6 vyvolavačka je myslím 30 mg progesteronu, nemáš doma žiadny?

dolynkag
3. dec 2018

@martinade tak čakáme tu všetky na to tvoje číselko hcg...... ja myslím, že si....a čo sa týka tých príznakov, mne bolo asi 5-6-7 deň všeličo a potom to ustupilo na chvíľku, aj prsia len také 3 dni som cítila, potom prestavka.... a teraz len slabo, minule ma boleli oveľa oveľa viac, hlavne ráno, ale zmenšili sa mi cysty, tak to prikladám aj tomu, že menej bolia

dadulik6
3. dec 2018

@dolynkag veruze nemam vobec ziaden

ereska
3. dec 2018

@dolynkag 30mg na 1ml a tie ampulky sú asi 2 ml

dolynkag
3. dec 2018

@dadulik6 da sa kupiť aj na sk krém

dolynkag
3. dec 2018

@ereska neviem, ja som injekciu nikdy nemala, ale raz som si skúsila dať krém 30 mg naraz, lebo mi meškala