icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
3. dec 2018

@ikonica 11 som mala špinenie, teda včera

martinade
3. dec 2018

@ikonica 😂

ikonica
3. dec 2018

@martinade chapem.... Triasla som sa uz trikrat a stale je to rovnaky pocit.... Juuuj kedy dalsi odber? Ci co povedal? A tie tablety mas vkladacie ci ustne?

ikonica
3. dec 2018

@martinade no ale tak to mohlo byt podla mna pozostatok uhniezdenia z 9-10 dpo a to by sedelo aj s testami... V moci sa hcg prejavi do 2-3 dni po uhniezdeni....

martinade
3. dec 2018

@ikonica dalsi odber, kontrola 19.12. Za 2.5 týždna a potom v januari. Tabletky vaginalne. Prvy krat v živote tehotná 😍

ikonica
3. dec 2018

@martinade jaaaj ja ci ti nebude kontrolovat v stredu ci stuplo dvojnasobne... Ale asi ma iny postup... To budu ale dlhe 2 tyzdne :D uff

martinade
3. dec 2018

@ikonica asi mi moc sancu nedava 😂 zartujem nevadi každý druhy den si budem testovať a nadalej merat

ikonica
3. dec 2018

@martinade mne sa dnes nepoarilo kupit mamatest... Zmenili sa plany... Mam este jeden toptest tak uvidime... Par dni ma pali zaha ako v poslednych dvoch tehu ale tak to moze byt aj z liekov /doplnkov ktore beriem... Telesna teplota stale nad 37 tak zajtra asi mrcha este nedojde... V stredu ak nedojde, tak to uz bude meskanie... Do stredy mam brat progesteron....

veronika3184
3. dec 2018

@martinade gratulujem. 🙂

daniela123321
3. dec 2018

@martinade Teším sa👍👍👍🎄🎄🎄🎄

ereska
3. dec 2018

@martinade teším sa z hcg mňa pobolieva podbrusko občas áno potom prestane a zase aké máš krásny testik už nech len tmavne supis
@ikonica no snáď sa nám podarí tiež a budeme nasledovať tehuľky
Inak baby ktorým to vyšlo vždy vás boleli prsia,alebo kedy vás začali ja som 11 dpo a nič len občas chvíľku taký tlak a potom nič ?

ikonica
3. dec 2018

@ereska tak mna boleli pri kazdom... Ale ani teraz nie su uplne sfuknute :D len na tehu by som povedala ze by mali boliet viac a byt napnutejsie.. Ale zas nikdy som nebrala progesteton uz od ovuly tak mozno aj to zohrava svoje....

taily30
3. dec 2018

@martinade ja tam vidim druhu ciarku!!!!

ereska
3. dec 2018

@ikonica lebo ja ich nemám vôbec také napnuté 😞

ereska
3. dec 2018

@martinade inak máme také podobne grafy aj mne to tak na 9 dpo kleslo

ikonica
3. dec 2018

@ereska nie kazda zena ma tento priznak, tym sa neriad... Ved aj rano tu pisali ine tehule ze im ta bolest odznela....

ikonica
3. dec 2018

@taily30 ved je tehulaaaaa uz to ma aj z krvi potvrdeneeeee huraaaa

chcemradu
3. dec 2018

@bona69 ja viem ze len rano. Len som bola zvedava, ska bude pri aktivite. 😀

taily30
3. dec 2018

@ikonica @martinade to je paradna sprava. akurat citam vsetky spravy spred 2 dni. ale ste toho popisali zeny. ale konecne som sa dostala na koniec a vidim tu uzasnu spravu!!! tesiiim sa velmi
srdecne gratulujem!!!!! pamatam si ten moj moment prekvapenia hahaha.

ikonica
3. dec 2018

@taily30 krasny darcek pod 🎄v Nemeckuuuu

bona69
3. dec 2018

@chcemradu ja som si tiež niekedy merala aj večer,ale je to zbytočné,lebo len som sa stresovala keď boli tie teploty všelijaké, neboj podarí sa❤️

taily30
3. dec 2018

@ikonica to ano, prijala by tiez taky darcek v usa 🙂
ja inac nechapem svoje telo, ovulacne testy mi ukazuju, ze mojmu telu sibe

ikonica
3. dec 2018

@taily30 a ty ako? Ovula vyznacena?

taily30
3. dec 2018

@ikonica ja som akurat robila ovulacny test a je zase pozitivny a to som aj pila vodu aj je skoro len 9am, takze presne proti pravidlam som ho aj tak urobila.

ikonica
3. dec 2018

@taily30 heh no nic... A teplotka?

dolynkag
3. dec 2018

@martinade tak vidíš...žiadny duch, normálny pozitívny tehu testík, tak si to teraz užívaj...... manžel? už verí?

taily30
3. dec 2018

@ikonica no pozri, preco som taka zmatena

ikonica
3. dec 2018

@taily30 heh no riadna haluz... Ta navsteva sr ta riadne vykolajila 🤪

taily30
3. dec 2018

@ikonica 😂😂😂 a potom sa vyznaj vo vlastnom tele. nechapem

taily30
3. dec 2018

@ikonica vidis, preto som ani pregnyl nepichala, tento mesiac to nema zmysel. inac bolesti som mala riadne po tom prvom pozitivnom ovulacnom teste, pravu stranu mi islo vytrhnut. asi dva dni tak riadne. teraz ziadne znamky, okrem teda tam dole