icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
3. dec 2018

@taily30 no mozno budu ovuly dve :D beries gynex ci co?

taily30
3. dec 2018

@ikonica beriem len vitex a prenatalky. alchemilku som prestala pit akonahle som mala pozitivny ovu, gynex som nezacala este .... nic extra co by mi sposobovalo tento chaos

8mirka8
3. dec 2018

@martinade super 😊 držím palčeky aby pekne rástlo, ja idem na krv vo štvrtok 🙏❤️

ikonica
3. dec 2018

@taily30 hmm tak len tie casove posuny. Tento netradicny vyvoj bude mat na konci odmenu 🙂

taily30
3. dec 2018

@ikonica hahahaha, to by bola pecka, uvidime

martinade
3. dec 2018

@ikonica beries doplny naraz alebo postupne? A palenie žáhy nemôze byt z niečoho ineho? Inak pred par dnami sa mi spustla trošku krv z nosa, v živote mi netiekla krv,z mosa, tak uvažujem ci to nebola predzvest

8mirka8
3. dec 2018

@ereska ja som 15DPO a ide mi utrhat prsia... Strašne mi pnú a bolia riadne hlavne keď kráčam.... Ale to začalo asi tak včera...ale u každej je to individuálne, ty zase môžeš mať iné prejavy... 😊🙂👍

ikonica
3. dec 2018

@martinade mne vcera vecer krvacali dasna a dnes ich mam citlive... A ano... Krv z nosa moze byt tiez priznak... V tehu mas viac krvi a cievky to nemusia zvladat... Hlavne v zime ked je suchy vzduch, ked prechadzame zo zimy do tepla...

taily30
3. dec 2018

@martinade tak ty si mala rozne predsvesti, az teraz si ich vies vysvetlit 🙂 len nech sa udrzi a v zdravi do konca to dotiahnete

ikonica
3. dec 2018

@martinade beriem aj niekolko naraz... Ale minuly mesiac som tolko nebrala a tiez som mala palenie....

ereska
3. dec 2018

@8mirka8 Mirka ďakujem poteší to 🙂 tak možno to nakoniec vyjde boli by sme radi

martinade
3. dec 2018

@ikonica teda to som nevedela s tym nosom. Aj dasna mozu byt znak tehu? 🙏

martinade
3. dec 2018

@taily30 dakujem 😘

dadulik6
3. dec 2018

@martinade ojojoooj vratulujeeeem tehulaaaprajem zdrave tehulkovanie este nech sa k tebe prida @ikonica

martinade
3. dec 2018

@8mirka8 dakujem, držím pršteky napodobne

martinade
3. dec 2018

@dolynkag uz ma 1x nazval mama 😂

ikonica
3. dec 2018

@martinade aj to.... Vselico som si vypocula i precitala na zahr strankach a youtube... Napr aj caste kychanie je priznak... U mna aj caste grganie bol priznak :D aj bolest zubov :D

ikonica
3. dec 2018

Juuuj testovala by som... Ale uz mam len chuda jeden test :D aleeeee mam ovulaky 😲 ale napita som jak duha 🤪

martinade
3. dec 2018

@taily30 zase pozitívny ovu test? Na teba ta alchemika pôsobi čarovne 😂

martinade
3. dec 2018

@ikonica vidíš, zo srandy si spravim ovulak, ale teraz som.vypila liter vody a mlieka 😊
Inak pred par dnami sa mi vecer raz zdvihol zaludok a zda sa mi ze viac grgam 😇

ereska
3. dec 2018

@martinade tie ďasná aj mňa zaujímajú???

taily30
3. dec 2018

@martinade to je jedno ci si pila ci nie, ja som rano robila ovulak o 9am a napita a stale pozitivny

martinade
3. dec 2018

Vsetkym posielam tehu bacilky 🙂 nakazte sa

martinade
3. dec 2018

@taily30 sranda, tak este ovu neprebehla. Juj to bude dlhé snazenie 🙂 😋

ereska
3. dec 2018

@martinade dakujemeeeee moc

ikonica
3. dec 2018

@martinade urob a hod sem 🙂

taily30
3. dec 2018

@martinade ja tomu ozaj nechapem, teploty skacu, sice je pravda, ze to nemeriam poctivo na minutu, bolesti som mala uz ako keby ovu prebehla, pozitivne ovulacne mam na pozehnanie 😂😂 no ako si to vysvetlim?

martinade
3. dec 2018

@taily30 no dlhe snažilkovanie 😂

martinade
3. dec 2018

@ikonica kus mokry ale negatívny

ikonica
3. dec 2018

@martinade moj je taky isty :D