icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
3. dec 2018

@martinade a mal by byt pozitivny? ci ako? tomu nerozumiem ked sa tehotenstvo testuje ovulacnymi

ikonica
3. dec 2018

@martinade aj tak sa to ma tusim z ranneho robit 🙂

martinade
3. dec 2018

@ikonica jaj tak spravim rano

ikonica
3. dec 2018
ikonica
3. dec 2018

@taily30 tak mal by, mohol by byt... Ale ja som mala uz aj pozitivny pred ms a na duhy den dorazila krasavica... Aj pred ms moze ten hormon stupnut...

ereska
3. dec 2018

Áno z ranného sa to robí ja keď som mala na ovulacnych rovnaké čiarky na tehu teste bol 👻

dolynkag
3. dec 2018

ja som kukla svoj ovu, na 11 dpo nič nebolo, slabučká a na 14 DPO bol ovu pozitívny , ale už aj tehu riadne bolo vidno

ikonica
3. dec 2018

@dolynkag ale robila si z ranneho nie?

martinade
3. dec 2018

@ikonica som zvedava na tvoj tehu test....🙏

ikonica
3. dec 2018

@martinade aj ja 😃 kurnik aj teraz ma pali zaha 🔥

ikonica
3. dec 2018

@martinade ked bude dole teplota, tak som jasna, ale test aj tak urobim... Sak ho nenecham chudacika sameho v skrinke...

fany051081
3. dec 2018

@ikonica no ja už som z kola von, dnes dorazil menzes, tak snáď ďalší cyklus to vyjde 🙏🙏🙏 tebe držím silno palce, nech ten "chudačik" test bude pozitívny 😊
@martinade ešte raz gratulujem a držím palce, nech je celé tehotenstvo bezproblémové 👶❤️

8mirka8
3. dec 2018

@ereska 😊 neboj 😉 určite vyjde a stretneme sa v augustovkach 🙂❤️ držím pršteky✊✊✊ a posielam veeeela tehu bacilkov 👶🤰

ereska
4. dec 2018

@8mirka8 ďakujem moc
@ikonica
@martinade graf stojíme

ereska
Autor odpoveď zmazal
ereska
Autor odpoveď zmazal
martinade
4. dec 2018

@ereska a vysoko 🙂. Skusala si test?

martinade
4. dec 2018

@ikonica ako snes s teplotou? Este stale páli?

martinade
4. dec 2018

@taily30 zevraj ak je ovu pozitívny, tak zena by mala byt tehu. Neverim tomu, lebo lh hormon nemoze suplovať hcg hormon. Inak by bol na svete iba 1 test spoločný aj pre ovu, aj pre tehu...

martinade
4. dec 2018

@fany051081 :( to mi je ľúto, držím pršteky v dalšom cykle

ikonica
4. dec 2018

@martinade cakam na tu spravnu hodinu.... Ale uz som merala lebo mi strasne trebalo na wc... Mala som 37,07 o 4:45... Ale lahla som do postele a zmeram klasicky o 6hod... V noci som mala zimnicu, teraz sa trocha potim... Asi choroba predsa... Test som nerobila este, lebo som sa nechcela rozbuntosit... Spravim z druheho mocu... Este som nic nepila od vcera...

ikonica
4. dec 2018

@ereska a kde zmizli spravy o teste?

ikonica
4. dec 2018

@fany051081 och😟 dalsi cyklus je tvoj ;)

martinade
4. dec 2018

@ikonica nerozumiem, kde zmizli spravy o teste....
Tiez som mala zimnicu.... 🙂

martinade
4. dec 2018

Moj graf...

ikonica
4. dec 2018

@martinade to bolo ereske, skor tu pisala ze mala ciarku, ale potom zmizla

ikonica
4. dec 2018

Tak uz mi aj na velku treba,,, vzdavam to.... Vyzera to na chorobu... Merala som 3x a vsetko nad 37,5

ikonica
4. dec 2018

Prva teplota o 4:45 37,07, druha o 5:15 37,05, tretia teraz 37,19... Cely cas som lezala v klude... Co mam zapisat? Zvycajne meriam o 6hod...

ereska
4. dec 2018

@ikonica
@martinade ahojte baby včera tu bola mamina a mňa rozplakali spomienky a tak som dnes testla prikladám ovu test a na trhu je slabo 👻 no mne to zle fotí uvidíme či to nebude fatamorgana