icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
4. dec 2018

@ikonica mne aj @dadulik6 sa nieco zda... 2 proti 1 🙂 kedy nemas dostat? Inak zajtra by som mala mat 1dc... Tak som zvedava ako graf bude reagovat

ikonica
4. dec 2018

@dadulik6 ako ja nadej nestracam... Ale ani na druhej strane moc tomu neverim.. Cakam co bude... Este zajtra by som mala brat progesteron... Ked sa neukazu // tak vo stvrtok vysadim a asi dojde mrcha.... Aj ked vraj progesteron nezastavuje mrchu...

alilka
4. dec 2018

@ikonica aj mne sa tam marí dusík 😉

ikonica
4. dec 2018

@martinade no cyklus mam 26-28 najcastejsie vid statistika... Mozno raz v roku mam aj 29... Cize zajtrajsok uz by bol podla priemernych hodnot meskanim... Ale mozno poriesil nieco ten mikropotrat ci progesteron kto vie....

dadulik6
4. dec 2018

@ikonica ja si myslim ze ked spravis zajtra dalsi test tak tam uz bude jasny duch ktoreho nebude treba hladat aj ked som dala tvoj test do negativu tak tam vidiet

dadulik6
4. dec 2018

kukaj natoooo uz hadam vidis
@ikonica

ikonica
4. dec 2018

Uz uschol... A verte mi skusila som vsetky uhly aj podsvietenie a cista beloba...

martinade
4. dec 2018

@ikonica niečo sa mi tam ajtak mari...ale je to slabulinke. Dokial ms nedosla držím ✊

ikonica
4. dec 2018

@martinade to asi len foto skresluje... Nic tam nie je... Pojdem kupit testy a rano zas skusim...

dadulik6
4. dec 2018

@martinade veru tak aj ja som priblizovala podla mna tam nieco slabunke je ved aj v negative to vidiet
@ikonica tesim sa na zajtrajsi testik

ikonica
4. dec 2018

@dadulik6 akoze na foto teraz aj ja nieco vidim ale v reali nie :D cudne :D

dadulik6
4. dec 2018

@ikonica 😀 sranda veru lebo kolko krat nieco na teste je a neda sa to odfotit a ty teraz v reale nevidis a na foto je vidiet 😁😁

ikonica
4. dec 2018

@dadulik6 no nechapem :D mozno skusim jeden aj vecer ci daco nevykukne... Neviem co sa mi podari kupit... Mamatesty tu v okoli asi nemaju a do centra kde ho zarucene maju nejdem, aby ma nahodou niekto z prace nevymakol....

dadulik6
4. dec 2018

@ikonica skus ja ked som bola tehu tak mi silnejsie poobede ukazalo ciarku ako rano

ikonica
4. dec 2018

@dadulik6 aj mne tak v prvom tehu...

dadulik6
4. dec 2018

@ikonica tak vecer cakame testiiik ✊✊

martinade
4. dec 2018

Trošku opozdene 🙂 Ďakujem babule za 💕 😍💋 a držím kazdej pršteky nech uz sa aj vy čoskoro dočkáte vytúženého uzlíka 🙏

taily30
4. dec 2018

@martinade rano ked sa zobudim, tesim sa na dalsi testik 😉 dobru noc zienky

ikonica
4. dec 2018

@taily30 dobru ;)

martinade
4. dec 2018

@taily30 dobrú a ak su testy pozitivne... Snažilkovať sa - šup 😋

martinade
4. dec 2018

@ikonica kedy budes testovať? Som nedočkavá 🙂

ikonica
4. dec 2018

@martinade neviem... Ci sa vobec vytrepem von v tej sychravine... Ale asi okolo siedmej... O piatej prestanem pit a...

alis110
4. dec 2018

@martinade ten 1. Ked som robila bol poobede, a tento posledny z ranneho, ale podla mna uz ked mas taky ze ozaj pozitivny tehu test tak mozes ovu spravit aj v priebehu dna.

ikonica
4. dec 2018

@alis110 ja som to skusala v prvom tehu... Ale ro som bola uz asi 8tt... Hned po namoceni vybehla silna testovacia ciarka na ovulaku... Silnejsia ajo kontrolna... A nebol to ranny moc...

martinade
4. dec 2018

@alis110 takže naozaj nemoze ovu test suplovať tehu. Lebo ovu ukaze pozitívny výsledok az v tedy ak tehu je ozaj pozitívne 🙂

zuzik5891
4. dec 2018

@martinade len tomu ver...ja keď som videla tvoj príspevok len zo mňa vypadlo... konečne 🤗💗😘

zuzik5891
4. dec 2018

@ikonica vidím dúšik...💗

martinade
4. dec 2018

@zuzik5891 😘

verona1989
4. dec 2018

Baby bola ste niektorá z vas na inseminaciu? Toto nam.odporucili v centre vcera v heliose ze na január nam to neplánujú. Mám pco len na jednom vajecniku tak povedala ze mali horšie prípady len to treba pekne stimulovať.

verona1989
4. dec 2018

Oprava: naplanuju*