Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@verona1989 pfuuuha no to som zvedava co z toho bude 😲
@2veronika262 viem, tiez si este obcas zmeram :D
@martinade dakujem.len nechápem.vyzera to ako fakt na začiatku tehotenstva len nemyslí si to doktorka.ze je ten vak prilis maly alebo je to skoro.no kupila som si test este raz tak uvidim
@verona1989 ukaz graf....
@verona1989 inac mohla ti krv zobrat....
@ikonica nemeram si uz od nedele lebo som si myslela ze nic z toho.skusim si test urobit ked budem doma.ale ako mala som vyššie teploty
@verona1989 ale ukaz ten dokial si merala.
@martinade vies... Isla som do jednej lekarne... Zatvorena... Isla som do 101 drogerie a tam pepino a intimed... No beriem predsa... Co ked v dalsej lekarni nic nebude... V dalsej lekarni mali mamatesty za dobru cenu... Tak preco nezobrat rovno dve balenia nie? A k tomu paralen aby da nepovedalo 😁
Ups 2x denne, nie 3x
@ikonica takto som to mala naposledy
@verona1989 no mas tam vela prazdnych kruzkov... Mozno bolo uhniezdenie neskorsie (9-11dpo)... Kedy chces testnut?
Ahojte dievčatá tak bohužiaľ to dopadlo zle. Fazuľka v 5tt prestala rast a dnes som musela na kyret. o 10:35 prišli pre mňa a pred 11:20 som už bola na izbe
Bohužiaľ ma dali na izbu kde je jedna maminka aj bábätkom tak je to po psychickej stránke ťažké. Inak v celku v pohode, len som strašne hladnaaaa a smadna. Ak pôjde všetko dobre tak poobede by ma mali pustiť domov.
@ikonica teraz som skúšala a nic. Jedna ciarka.tak nechapem co mam tam na maternici ked to nie je ani myom ani cysta ale vyzera to jak vacok. Nechapem
@verona1989 hmmmm mozno tam cosi zacinalo a uz aj skoncilo :(... Skoda ze ti nezobrala krv...
@verona1989 a aky mas test? Znacka
@ikonica clear rapid.no a čo v takom prípade? To budem musieť ísť na kyretazi?

@verona1989 držím ✊ pršteky