icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

2veronika262
5. dec 2018

@dolynkag moje tretie, z toho jedno MA 🙂 ale mám doma 20 mesačnú slečnu 🙂 prvé dve boli neplánované 🙂

shimmikk
5. dec 2018

@dolynkag moje druhe tehotenstvo, prve dopadlo kyretazou v maji tohto roku v 11tt, plod sa prestal vyvijat v 7tt

ereska
5. dec 2018

@ikonica mám doma a podľa výsledku krvi sa dohodneme

dolynkag
5. dec 2018

@ereska preventívne si kludne daj, ak si mala také problémy...... uškodiť to nemá ako....ak máš kludne aj prírodný progesteron

ereska
5. dec 2018

Inak už má aj preháňa mávate to v tehotenstve

ereska
5. dec 2018

Tak povedala mi že mám prísť o týždeň zase na krv a že je to nízke 88 ale mne sa nezdá nízke na to že až zajtra by mi mal prísť ms má doplasila že zatiaľ nemôžme hovoriť o gravidite

ikonica
5. dec 2018

@ereska ale prd... Ved mas nad 5 a to uz je gravidita... Bud kludna...

ikonica
5. dec 2018

@ereska a na ten progesteron si sa nepytala?

ikonica
5. dec 2018

@ereska si tak 4-5 dni pouhniezdeni... Podla mna je to cislo super

ereska
5. dec 2018

@ikonica ďakujem však som volala druhej sestričke do centra v ba kde sme chodili a úplne super bola tešila sa a že im mam zavolať a jasné že keď mi Nemeska to je super hodnota

ikonica
5. dec 2018

@ereska a na ten dufik si sa nepytala?

ereska
5. dec 2018

@ikonica ja som úplne zabudla ale mám doma ako sa to užíva?

ikonica
5. dec 2018

@ereska no to ti musi dr povddat kolko... V minulych tehu si ako brala?

ereska
5. dec 2018

@ikonica to som bola po umelom a 3x denne ultrogestan

ikonica
5. dec 2018

@ereska no tak si tak davaj... Podla mna cim skor tym lepsie, ak skutocne bol problem v zltom teliesku... O tyzden uz budes 5tt... Pripadne zavolaj dr ci si to mozes davat... Uskodit by to nemalo...

ikonica
5. dec 2018

@ereska ostatne vysetrenia ok? Hematka, endokrino, reproimuno....

ereska
5. dec 2018

@ikonica hematologis ok genetika endoktinologia ok reproimuno tam niečo bolo budem pichať fraxiparin pravdepodobne a tu je tabuľka aj graf teraz na konci 4tt len začína stupat

ikonica
5. dec 2018

@ereska akoze ja len trosku nerozumiem taktiku t ojej dr... Ked vie ze si mala take vcasne straty a vie asi kde by mohol byt problem, preco ti uz tie lieky nenasadila...

8mirka8
5. dec 2018

@dolynkag áno moje úplne prvé 🙏 dva roky sme sa snažili, už nám na klinike povedali ze jedine IVF koli manželovemu zlému spg... A hold, motyka vystrelila a ta správna žubrienka sa našla ❤️😊

ereska
5. dec 2018

@ikonica neviem mojko nerozumiem tomu ale večer a ráno keď si dám po jednej tablete hádam sa nič nestane

taily30
5. dec 2018

@luccssa nepije sa alchemilka praveze prve dva tyzdne cyklu? kvoli stahom maternice co moze sposobovat po ovu?

luccssa
5. dec 2018

@taily30 ... prva faza osturuzina malinova-cistenie... druha faza alchemilka- udrziava lutealnu fazu (predlzuje)... alchemilka v prvej faze moze oddialit ovulaciu tz. predlzit folik. fazu

taily30
5. dec 2018

@luccssa hmm, nova info pre mna. ale zase alchemilka je v mojom arzenaly nova.

ikonica
5. dec 2018

Heh hrajem sa z nastaveniami grafu... Dala som prec pozitivny ovulak z 12 dc a nastavila detector advanced a toto mi vyhodilo :D :D :D

ikonica
5. dec 2018

Samozrejme je to blud... Len ma to trosku pobavilo

bona69
5. dec 2018

@taily30
@luccssa no neviem, zatiaľ všade som čítala len do ovu,práve kvôli tým stanom maternice, po ovu by som nepila, ja som tiež len do ovu pila

ikonica
5. dec 2018

A vratilo sa palenie zahy... To bude asi forma alergie na robotu :D

ereska
5. dec 2018

@ikonica volala som s mojim bylinkarkou že kým nemám problémy nech si nedávam ultrogestan a že mám ten pupalkovy olej ten by to mal udržať ;)

daniela123321
5. dec 2018

Baby,to mám aj dnešný test brať ako pozitívny?ja že už dnes bude ovu

ikonica
5. dec 2018

No vyzera to tak... Troj stvordnovy maraton treba... A podla hlienu uz bola ci nie?
@daniela123321