icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
9. dec 2018

@martinade a si ešte len 18dpo. To by som ja,bola teoreticky deň po meškaní.😉

taily30
9. dec 2018

@martinade pekne ti silnie si myslim. Drz sa. Ako sa citis?

ereska
9. dec 2018

@martinade ahoj ja v lekárni som kupovala mamatest ale páči sa mi aj ten one step 10 toto mám z piatku soboty a dnes

ereska
9. dec 2018

@martinade a graf máš nádherný aj testiky presne nestresuj sa čiarka tam je a na začiatku to ide pomalšie

kakatulik
9. dec 2018

@martinade ocuvaj,kolkaty DPO si mala pozitívny ten prvý?

martinade
9. dec 2018

@kakatulik prvy pozitívny som mala v pondelok 12dpo 26dc. Dnes som 18dpo 32dc. Väčšinou mavam 25,26,27 dnove cykly ale napr v juni som mala 23 - to som si pichla hormon Brevactid 5000, niečo ako pregnyl a dalsi cyklus som mala 30 dnovy..
Takze ak nepocitam cyklus s hormonom a dalsi cyklus 30 dnovy tak pri priemere 26dc - 6 dni mi meska

martinade
9. dec 2018

@taily30 dakujem dobre sa citim, brusko necitim, teda včera ma raz stiplo, prsia ma bolia od obedu do rana 🙂 potom 2-3 hodinky pauza a zase bolest od obedu do rana 🙂 zvlasne... A sladkosti mi prestali chutit. Moje oblubene ked mi ich mm daval do kosika tak som ich vybrala ze ich nechem 😂.

martinade
9. dec 2018

@taily30 a ako tvoj graf dnes? 4dpo? Silno silno držím pršteky 🙏 😘

taily30
9. dec 2018

@martinade hahahaha, boze, to presne ako aj ja ked som bola tehu, sladkosti sa mi doslova protivili a aj kava. A cuch nuklearny som mala😀
Drz sa, drzim ti velmi palce.

taily30
9. dec 2018

@martinade ja zajtra pridam graf, ked rano zmeriam. Uz je skoro polnoc, idem zalomit. Dobru noc

martinade
9. dec 2018

@taily30 no kavu by som asi kludne mohla pit 🙂 ale neriskujem. Ozaj tento mesiac od laparky som pila iba 1 kavu rano denne bo pred tym cca 5 kav a som sa dočitala ze pitie kav moze zabranit otehotneniu

martinade
9. dec 2018

@taily30 dobrú

kakatulik
9. dec 2018

@martinade a to ako môže zabrániť Kava otehu prosím ťa? Teda tu na liečení pijem jednu rano,ale to je taká melta. Ppoobede si ale musím dať riadne,normálne espresso.🍮

martinade
9. dec 2018

@kakatulik v tom clanku nepisali preco, iba vysledky studie.

kakatulik
9. dec 2018

@martinade akože mala by som tie kávy zredukovať,ale tie dve prešla denne si vziať nenecham. Moja kolegyňa tehotná pije aj teraz v 24tt asi je v pohode 2kavy denne. Vraj jej to dr. dovolil,tak ja už neviem.

julianka007
9. dec 2018

Ach... Tak ja čakám ovulku a dúfala som, že dnes už bude teplota hore, ale asi bude až dnes... Ach a chlap ubolený. Včera som ho ledva presvedčila večer... Dúfam, že nejake tie spermijky vydržia...

martinade
9. dec 2018

@kakatulik podľa mna 2 kavy su ok ja som pila medzi 5-7... Tak som ich na zredukovala 1 za deň

shimmikk
9. dec 2018

@kakatulik
@martinade baby, napriklad ristrettu sa hovori “tehotenska kava” 🙂 ak je na nu chut, vklude sa moze vypit, je tam najmensie mnozstvo kofeinu 🙂

martinade
9. dec 2018

@julianka007 pri predpoklade ze zajtra ti vystúpi teplota a ostane hore, tak ovu vychadza na dnes a ťuťu-muťu ste mali pred par hodinkami... Podla mna ok

martinade
9. dec 2018

@ereska vykopala som zo suflika poklad 🙂 2 step one testy, spravim zajtra alebo pozajta a digi test, ten si spravim dnes. Mala by som byt 4+4 a digi test ukazuje 3+

ereska
9. dec 2018

@martinade super moc sa teším že to vyšlo a prajem to všetkým snazilkam pfuj pfuj pfuuuuuuj

ereska
9. dec 2018

@martinade tešíme sa na Digi

ereska
9. dec 2018

@martinade no mne ukazal Digi v stredu + 1-2

daniela123321
9. dec 2018

Baby,tak ja dnes takto..teploty po ovulke sa mi zdajú neaké nizke..keď beriem do úvahy že som mala najvyššiu teplotu keď som merala o 2 hodiny neskôr.. uvidim ďalšie dni..snáď ovulka bola

shimmikk
9. dec 2018

@martinade digi test ale ukazuje tyzden od mozneho oplodnenia, nie od poslednej menstruacie ako ratas. Takze ti moze ukazat aj 2-3 🙂

ikonica
9. dec 2018

Taha sa to ako sopel

daniela123321
9. dec 2018

@ikonica Fuu tebe sa to dobre ťahá..ako mne minulý cyklus

ereska
9. dec 2018

@ikonica to ozaj ako dlho nech už sa to rozluskne to čakanie je na nervy

ereska
9. dec 2018

@daniela123321 Danka aj ja som mala trošku pokles pár dní po ovu

ikonica
9. dec 2018

@daniela123321 ach jo to tie umeliny... No co uz snad uz zajtra spadnem pid ciatu a rozbehne sa to... Vcera krcok este nevyzeral na ms...