Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

veronika3184
9. dec 2018

Moj treti cyklus ako som zacala s meranim sa zatial takto vyvija. Slabo modra ciara. Myslite ze este je sanca ze by som mohla byt v tom? Dnes mam aj hnacku silnu, hoc je pravda ze posledne dva dni som toho vela pojedla, prejedala som sa ze mi skoro zle bolo, aj na cigansku na trhoch bola. .. Niektore mali vraj v tehu hnacku, len pri tom mnozstve jedla co som sfutrovala, to moze byt aj z toho obzerstva, tak neviem.

kakatulik
9. dec 2018

@mishka0508 stále mi nejde do hlavy, že ti robili všetky hormóny a to fsh nie.
Pekne stupas.🙂

mishka0508
9. dec 2018

@kakatulik stúpa, stúpa...az ma to meranie bazalnej teploty začalo normalne baviť. Vôbec mi to nespôsobuje ziadny stres... fakt som zvedavá, čo tento cyklus prinesie 😊

taily30
9. dec 2018

@kakatulik ja co som citala ohladom kavy, tak menej nez 200mg za den. ze zvysene mnozstvo kafeinu moze sposobit vacsie riziko potratu, zvyseny tlak babatka tak ako u dospelych a nizku porodnu vahu. toto som citala vo viacerych clankoch. takze jedna dve kavicky su v pohode. 😉

taily30
9. dec 2018

@martinade tak tu je moj graf, zo 14dc som odstranila pozitivny ovu, lebo rano bol negativny a vecer positivny. Dnes som nepocula ani budik, namiesto 6.30 som vstala 7.50

mishka0508
9. dec 2018

@taily30 mne to sedí, že by ovulka prebehla na 12DC. Ci sa mýlim?

taily30
9. dec 2018

@mishka0508 ja sa tiez skor priklanam k 13 nez 15

martinade
9. dec 2018

@taily30 pokial bol 14 pozitívny mala bi si go tam nechat. Ajtak ti vyznaci ovu na toho 15 ze? Podľa mna ovula prebehla 15dc aj podla teplot to sedi. Kukni na moj graf, podobny tvojmu ;) držím pršteky

taily30
10. dec 2018

@martinade uvidime co z toho bude, 12 a 13dc som mala aj ovulacne bolesti a z predosleho cyklu som zistila, ze take bolesti mam cca 8-9hod od posledne ho pozitivne ho testu.
Tie zelene ciarocky sa mi velmi pacia 😉

ereska
10. dec 2018

@martinade a testik????
@taily30 ja som dnes urobila ovulacny prikladám a na tehu teste tmavne

martinade
10. dec 2018

@taily30 možnože si mala toho 12-13 a kto vie ako trva zltemu teliesku kym sa rozbehe a zacne zvysovat teplotu

martinade
10. dec 2018

@ereska netestujem kazdy den, zbytočne. Ved hcg stupa ob deň....

martinade
10. dec 2018

@ereska ovu test je pozitívny az ked tehu test je par dni pozitívny. Ked žena chce vediet este pres prichodom ms ci je tehu, skor jej ukaze tehu test ako ovu test. Stale to potvrdzuje co si myslím, ze ovu test nemoze suplovať tehu test.

ereska
10. dec 2018

@martinade len ked si vcera pisala ze skúsis ten one step 😉

martinade
10. dec 2018

@ereska jaj no ale ob den. Rano hlava plna ze potrebudem ist do prace a zrazu nadobka prazdna😂 nebol material na testovanie

ereska
10. dec 2018

@martinade 😂😂😂no to sa mi už tiež stalo

mishka0508
10. dec 2018

@kakatulik baby, je normálne, že teplota ide stale hore? Žiadny pokles, len stale stúpa kdesi do neba

shimmikk
10. dec 2018

@mishka0508 jasne, ze je to normalne, ziaden pokles nemusi byt, nie je to pravidlom 🙂

dolynkag
10. dec 2018

@mishka0508 možno zajtra trochu padneš..... je to vždy veľmi individuálne, držím palce

mishka0508
10. dec 2018

@dolynkag
@shimmikk ďakujem baby. Do MS je ďaleko, takže chápem, že sa to ešte pomeni. Len ma prekvapila ta stupajuca tendencia. Nemavam väčšinou takéto vysoke teploty.

kakatulik
10. dec 2018

@mishka0508 veď tak to má byť. Už sa tam pekne drž 🤗

ereska
10. dec 2018

@mishka0508 len nech tam aj ostane pekne hore držím paste

evi38
10. dec 2018

@taily30 za mna tiez ovu na 15 DC, na 14 DC mas rovnaku teplotu ako na 13, kazdopadne drzim palce 🙂
@mishka0508 ano je to v poriadku 🙂
@martinade este merias ci si uz prestala? Podla mna si mala uhniezdenie neskor...u mna bolo tak, ze vecer ma silno pichlo a na druhy den bolo jednorazove spinenie, cize si mohla mat uhniezdenie 10 DPO, 11 DPO jednorazove spinenie a potom 12 DPO Hcg, preto by som neporovnavala s tymi, ktore mali uhniezdenie napr. na 6 DPO, ale rozumiem ti, ze sa obavas, je to tvoje prve tehu, snazili ste sa dlho, podla mna len neskor sa uhniezdilo aj ked stale v norme ako ma byt 🙂 a tym padom mas pocit, ze sa to pomaly posuva, ale ciarky silneju, tak je dobre, ale ak nemas dobry pocit, neda sa ist na kontrolny odber Hcg u Vas? Velmi drzim palceky 🙂

martinade
10. dec 2018

@evi38 ďakujem ti aj ostatnym 💕 za povzbudive slova. Včera som nad tym uvazovala a tez ma napadlo ze možnože som mala uhniezdenie pozdejšie. Inak mala som spinenie v nedeľu 11dpo, 25 dc a v pondelok mi zobrali krv 12/26 co som mala 17,8 hcg. Dnes je to týždeň ale kedze nemam skúsenosti s testami a hcg, tak neviem ci je to ok a ci nie, tak samozrejme ze sa obavam, po skoro 2 rokoch konečne tehu, teda 1x v živote tehu. A meriam 🙂, dnes pokles teploty ale zatiaľ je to hadam v norme... Uvidíme co da zajtajsia teplota. A kontolny odber mam az 19.12.
A ako napredujes?

dadulik6
10. dec 2018

Nekonecny najdlhsi cyklus v zivote 😞

martinade
10. dec 2018

@veronika3184 ak dobre citam z grafu, graf ti este nevyznačil ovulku. Po ovulacii az medzi 5-12 dnom po ovulacii dochadza k uhniezdeniu.

dolynkag
10. dec 2018

@evi38, @martinade keby bolo uhniezdenie až 11 DPO, nemohol by byť pozitívny test 12 DPO, alebo ako to je? podľa mňa pozitívny test môže byť tak 3-5 dni po uhniezdení, lebo až vtedy sa začne hcg vytvárať a prvý deň môže byť hodnota tak 1-2, alebo to zle chápem? podľa mňa moholo byť keď bol pokles teploty..... u mňa bol pokles na 4 DPO a čítala som aj pichnutie vtedy, no toto su len moje predstavy, fakt neviem, ako to je naozaj
a teraz už vlastne môžeš testovať nielen z ranného, lebo už by malo byť viac ako 25 to znamená, všetky testy by mali byť pekné silné

martinade
10. dec 2018

@dolynkag @evi38 možnože som mala uhniezdenie 2-3 dni pred spinenim, ale lekar konstatoval ze hcg je velmi nizke. Neviem ale isto este kolajnice nebudem mat.... Zajtra ak nezabudnem sa testnúť ked oci otvorim, tak postnem sem ten test...

dolynkag
10. dec 2018

@martinade mne nebrala ani raz krv, takže neviem, aké som mala hodnoty

martinade
10. dec 2018

@dolynkag sranda ze ti nebrali krv...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre