Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte
@mishka0508 stále mi nejde do hlavy, že ti robili všetky hormóny a to fsh nie.
Pekne stupas.
@kakatulik stúpa, stúpa...az ma to meranie bazalnej teploty začalo normalne baviť. Vôbec mi to nespôsobuje ziadny stres... fakt som zvedavá, čo tento cyklus prinesie
@taily30 mne to sedí, že by ovulka prebehla na 12DC. Ci sa mýlim?
@mishka0508 ja sa tiez skor priklanam k 13 nez 15
@kakatulik baby, je normálne, že teplota ide stale hore? Žiadny pokles, len stale stúpa kdesi do neba
@mishka0508 jasne, ze je to normalne, ziaden pokles nemusi byt, nie je to pravidlom
@mishka0508 možno zajtra trochu padneš..... je to vždy veľmi individuálne, držím palce
@mishka0508 veď tak to má byť. Už sa tam pekne drž
@mishka0508 len nech tam aj ostane pekne hore držím paste
@taily30 za mna tiez ovu na 15 DC, na 14 DC mas rovnaku teplotu ako na 13, kazdopadne drzim palce
@mishka0508 ano je to v poriadku
@martinade este merias ci si uz prestala? Podla mna si mala uhniezdenie neskor...u mna bolo tak, ze vecer ma silno pichlo a na druhy den bolo jednorazove spinenie, cize si mohla mat uhniezdenie 10 DPO, 11 DPO jednorazove spinenie a potom 12 DPO Hcg, preto by som neporovnavala s tymi, ktore mali uhniezdenie napr. na 6 DPO, ale rozumiem ti, ze sa obavas, je to tvoje prve tehu, snazili ste sa dlho, podla mna len neskor sa uhniezdilo aj ked stale v norme ako ma byt a tym padom mas pocit, ze sa to pomaly posuva, ale ciarky silneju, tak je dobre, ale ak nemas dobry pocit, neda sa ist na kontrolny odber Hcg u Vas? Velmi drzim palceky
@evi38 ďakujem ti aj ostatnym za povzbudive slova. Včera som nad tym uvazovala a tez ma napadlo ze možnože som mala uhniezdenie pozdejšie. Inak mala som spinenie v nedeľu 11dpo, 25 dc a v pondelok mi zobrali krv 12/26 co som mala 17,8 hcg. Dnes je to týždeň ale kedze nemam skúsenosti s testami a hcg, tak neviem ci je to ok a ci nie, tak samozrejme ze sa obavam, po skoro 2 rokoch konečne tehu, teda 1x v živote tehu. A meriam
, dnes pokles teploty ale zatiaľ je to hadam v norme... Uvidíme co da zajtajsia teplota. A kontolny odber mam az 19.12.
A ako napredujes?
@veronika3184 ak dobre citam z grafu, graf ti este nevyznačil ovulku. Po ovulacii az medzi 5-12 dnom po ovulacii dochadza k uhniezdeniu.
@evi38, @martinade keby bolo uhniezdenie až 11 DPO, nemohol by byť pozitívny test 12 DPO, alebo ako to je? podľa mňa pozitívny test môže byť tak 3-5 dni po uhniezdení, lebo až vtedy sa začne hcg vytvárať a prvý deň môže byť hodnota tak 1-2, alebo to zle chápem? podľa mňa moholo byť keď bol pokles teploty..... u mňa bol pokles na 4 DPO a čítala som aj pichnutie vtedy, no toto su len moje predstavy, fakt neviem, ako to je naozaj
a teraz už vlastne môžeš testovať nielen z ranného, lebo už by malo byť viac ako 25 to znamená, všetky testy by mali byť pekné silné
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Moj treti cyklus ako som zacala s meranim sa zatial takto vyvija. Slabo modra ciara. Myslite ze este je sanca ze by som mohla byt v tom? Dnes mam aj hnacku silnu, hoc je pravda ze posledne dva dni som toho vela pojedla, prejedala som sa ze mi skoro zle bolo, aj na cigansku na trhoch bola. .. Niektore mali vraj v tehu hnacku, len pri tom mnozstve jedla co som sfutrovala, to moze byt aj z toho obzerstva, tak neviem.