Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@fany051081 ja mam z iherb.com ale je to jedno v podstate, je to z vyrobené z yam-u ten som tiež niekedy brala v tobolkách, potom som prešla iba na ginger /zázvor/ a pupalkový olej a neskôr všetko možné
Tak baby ten pokles bola fakt ovulka dnes 5DPO. Jasné mrcha príde, dúfam že čoskoro po kyrete 🙂 možno keby sme veľmi chceli by sme mali na vianky 2ciarocky ale radšej sme nemali tutu mutu. Prave som sa objednala na hematologicke vyšetrenie kvôli MA. Budem hľadať príčinu. Ale snáď bude všetko v poriadku.
@daniela123321 ja som tiež dnes 5 dpo
@martinade ved ani podla hlienu sa mi nezda ze by mala prist ovulka. Len este dufam ze z minuleho cyklu som mozno tehotna. Dnes som si uz chcela kupit test a v lekarni kopu ludi, znamych, musim vystihnut ked tam nebude nik.
@martinade nemeriam :D, ale zapisujem aspon krcok a hlien, vcera si vravim 9 DPO skusim aspon ovulacny test, ked nemeriam a aj na obed aj verer krasne po oba razy peak :D, deti v praci, ale aj priatel, tak som to brala, ze ked sa v noci vrati po 5 hodinach soferovania, tak nic nebude, ale rovno prisiel, ze ideme sa pomojkat...dnes uz doobeda prebehla ovu, to som citila a viac neriesim, nemeriam, zbytocne opat pekny graf a nic z toho 🙂
@dadulik6 drzim palce, aby uz ms prisla
@dolynkag za mna uhniezdenie 10 DPO 🙂 ako som pisala, u mna bolo spinenie 6 DPO a 8 DPO na teste ciarka 🙂...mne z ranneho skoro nic neukazovalo a poobedne/vecerne testy ovela lepsie 🙂...takze preto taka hodnota Hcg, bolo to velmi skoro na krv, ale @martinade tam isla na testy kvoli IUI 🙂...babatko je krasne 🙂
@0507 este trosku chyba, mozno o par hodin, kedy boli robene?
@veronika3184 ale ved si mala ms a nizke teploty 36,5. Preco si myslis ze si tehu?
@martinade super sa mam. Tak vies😊 pravidelná strava aj pohyb. Akurát som to dnes prehnala s bahennym kúpeľom a veru som sa dlho spamätávala.Vraj to bahno tu veľmi priaznivo pôsobí na reprodukčné orgány. 😎 Inak k tomuto miestu som sa dostala vďaka jednej sestričke z gyndy kde ma operovali. Keď sa dozvedela,že sa snažíme o baby,tak mi napísala na lístok,že choď tam. Ja som vôbec nevedela, že to je tu na pohybový aparát,tak som to mojej doktorke,povedala. Tá kukalaa jak pukino,ale vypísala papiere a poisťovňa povolila. Tak som tu😂
@martinade podla hlienu. Ziadny nemam a inokedy som uz mala. Len velmi malo takeho husteho, ktory som musela dolovat zvnutra. A aj krcok sa mi zda inac, akoby prirastol k stene vaginy ci co. Pred tym sa mi zdalo ze sa pekne dal nahmatat, teraz nic. Aj som uzsia tam dole. Ale mozu to byt domnienky, ved nemam s hmatanim krcka este take skusenosti. Zaroven sa bojim ci som nechytila nejaky zapal, lebo mam posvu na dotyk bolavu.
@martinade fuuu,tak tu našťastie maľovať nemusím,odtaaat potaaaat 😃. Bahno mám bohužiaľ už len dva krát. Aj tak by som sa asi veľmi nemala machat v horúcich vodách teraz LF. Tak ale treba to využiť.
Moje holky sú tiež úplne kľudne. Nič sa nedeje. Zajtra som zvedavá na testik a grafik.🙂
martinade ziaden hlien, inokedy o takomto case uz bol. Len zvnutra som vydolovala trochu husteho svetleho, kremoveho, lepkaveho. Krcok mam nejak zvlastne, akoby mi prirastol k hornej strane zvnutra vaginy, ale mozno si len namyslam, ze som lebo nemam este vela skusenosti s tym hmatanim. Aj sa mi zda ze som uzsia tam dole. Ideme s mojim cez vikend na vyletik 2dnovy, kupim test tam, ale chcela som uz tu, lebo som nedockava, ale neda sa, lebo na dedine a kazdy zvedavy. Aj v lekarni sa dnes jedna tetka na mna lepila a ze ci som chora ked som v lekarni. Mala som chut rozthat ju v zuboch.
@veronika3184 ak si mala ms, teplota klesla, je malá pravdepodobnosť, že si tehu, len toľko môj názor, neber to v zlom....... hlien by som až tak nebrala ako ukazovateľ a v tehu býva tiež viac hlienu

@martinade ďakujem krasne aspon ty si dostala ten najkrajsi vianocny darcek 👶