Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ženy,moja otázka 🤔 Viem že aj ovu testy niesu spoľahlivé v tom že aj keď sú pozitívne nemusí prebehnúť ovulácia a môže folikul rásť ďalej a byť z neho cysta..mňa dosť boli vaječnik odkiaľ som mala pred 5 dňami ovulku a bojím sa že to pravé skončilo tou cystou..dá sa to neako vyčítať podľa teploty??Alebo teplota vždy stúpne iba po ovulácii?
baby, nikde to neviem najst. Ale nemoze byt pri brani gynexu ci vitexu vedlajsi ucinok priberanie?
@kaciatko04 ja mam napriklad ciarku stale na ovu teste, to je jedno ktory den, ale vzdy tam je
@kaciatko04 ja ked si tvoje porovnam s mojimi, tak su slabe. ale kazda sme ina, ja by som stale testovala a oni zacnu tmavnut.
@arabelka33 ja to iste, myslim, ze este ani raz som nedodrzala pravidlo 2 hod. nepit🙂
@taily30 no veď to že ani mne sa to nezdá že sú take úplne slabucke, som z toho dosť nesvoja 🙄
@kaciatko04 niesu prilis slabe. Mala som testy, ktore postupne silneli. Ale teraz mam ine testy a tam to mam tak, ze jeden den je svetly a druhy den uz je uplne tmavy a teplotou si este potvrdim, ze ovulka prebehla. Viz foto - z minuleho mesiaca. Uz vyblednute, treti od spodu je pozitivny.
@arabelka33 a aké testy teraz používaš prosím ta? Ja mam tuším woman secret take balenie kde ich bolo 20
@kaciatko04 vzdy mam ovu testy z ebay. One step. zelene, alebo take do fialova.
@arabelka33 oooooukej, s tými nemám skúsenosti, zatiaľ som nič take z ebay u neobjednavala, ale možno vyskúšam keď sa mi tieto minú. Ďakujem, trosku si má upokojila 😊

@martinade no dnes som bola kapitánom x neho. Tuším ešte tri hodiny som sa potila.🤡