Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@daniela123321 fu no tvoje sú pekne, oveľa výraznejšie než tie moje 🙄
Ženy,moja otázka 🤔 Viem že aj ovu testy niesu spoľahlivé v tom že aj keď sú pozitívne nemusí prebehnúť ovulácia a môže folikul rásť ďalej a byť z neho cysta..mňa dosť boli vaječnik odkiaľ som mala pred 5 dňami ovulku a bojím sa že to pravé skončilo tou cystou..dá sa to neako vyčítať podľa teploty??Alebo teplota vždy stúpne iba po ovulácii?
Uz mam v kosiku veci za 78 libier :/
baby, nikde to neviem najst. Ale nemoze byt pri brani gynexu ci vitexu vedlajsi ucinok priberanie?
@kaciatko04 ja mam napriklad ciarku stale na ovu teste, to je jedno ktory den, ale vzdy tam je
@kaciatko04 ja ked si tvoje porovnam s mojimi, tak su slabe. ale kazda sme ina, ja by som stale testovala a oni zacnu tmavnut.
@arabelka33 ja to iste, myslim, ze este ani raz som nedodrzala pravidlo 2 hod. nepit🙂
@taily30 no veď to že ani mne sa to nezdá že sú take úplne slabucke, som z toho dosť nesvoja 🙄
@kaciatko04 niesu prilis slabe. Mala som testy, ktore postupne silneli. Ale teraz mam ine testy a tam to mam tak, ze jeden den je svetly a druhy den uz je uplne tmavy a teplotou si este potvrdim, ze ovulka prebehla. Viz foto - z minuleho mesiaca. Uz vyblednute, treti od spodu je pozitivny.
@arabelka33 a aké testy teraz používaš prosím ta? Ja mam tuším woman secret take balenie kde ich bolo 20
@kaciatko04 vzdy mam ovu testy z ebay. One step. zelene, alebo take do fialova.
@arabelka33 oooooukej, s tými nemám skúsenosti, zatiaľ som nič take z ebay u neobjednavala, ale možno vyskúšam keď sa mi tieto minú. Ďakujem, trosku si má upokojila 😊
@kaciatko04 tiez som takto dva mesiace dozadu stresovala. 😁

@martinade no dnes som bola kapitánom x neho. Tuším ešte tri hodiny som sa potila.🤡