icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
10. dec 2018

@martinade no dnes som bola kapitánom x neho. Tuším ešte tri hodiny som sa potila.🤡

kaciatko04
10. dec 2018

@daniela123321 fu no tvoje sú pekne, oveľa výraznejšie než tie moje 🙄

taily30
10. dec 2018

@martinade tentokrat vobec netusim, tie pozitivne testy ma zmiatli. aj ten jeden 7dc bol pozitivny.

ikonica
10. dec 2018

@dolynkag davala si tu predcasom fotku svojej snazilkovskej vybavy.... Idem nieco objednat a nechcem nieco zabudnut... Mozes to sem este hodit? Kym to najdem, prejde pol dna 🙂

taily30
10. dec 2018

@martinade dnesna teplota bola o 2 hod.skor merana, inac sa nedalo

ikonica
10. dec 2018

@dolynkag uz som to nasla ;) preco si mala matersku kasicku so zensenom? Ma to nejaky lepsi efekt?

taily30
10. dec 2018

@dolynkag ten ultrazvuk je nieco uzasne, cely den mozem na to kukat. gratulujem krasa

dolynkag
10. dec 2018

@ikonica nie pre efekt, proste som kupovala ženšen pre muža a bola aj materská kašička v tom, tak som pila aj ja.... 😀 nič za tým nehľadaj.......

dolynkag
10. dec 2018

@taily30 áno, zázrak je to, len aby ten zázrak už mal aj šťastný koniec....teda začiatok keď sa narodí.

daniela123321
10. dec 2018

Ženy,moja otázka 🤔 Viem že aj ovu testy niesu spoľahlivé v tom že aj keď sú pozitívne nemusí prebehnúť ovulácia a môže folikul rásť ďalej a byť z neho cysta..mňa dosť boli vaječnik odkiaľ som mala pred 5 dňami ovulku a bojím sa že to pravé skončilo tou cystou..dá sa to neako vyčítať podľa teploty??Alebo teplota vždy stúpne iba po ovulácii?

ikonica
10. dec 2018

@dolynkag a mozu to teda aj muzi? Tusim som citala, ze pre nich materska kasicka moc ne... A co dhea? Skusala si?

ikonica
10. dec 2018

Uz mam v kosiku veci za 78 libier :/

0507
10. dec 2018

baby, nikde to neviem najst. Ale nemoze byt pri brani gynexu ci vitexu vedlajsi ucinok priberanie?

taily30
10. dec 2018

@kaciatko04 ja mam napriklad ciarku stale na ovu teste, to je jedno ktory den, ale vzdy tam je

taily30
10. dec 2018

@kaciatko04 ja ked si tvoje porovnam s mojimi, tak su slabe. ale kazda sme ina, ja by som stale testovala a oni zacnu tmavnut.

taily30
10. dec 2018

@arabelka33 ja to iste, myslim, ze este ani raz som nedodrzala pravidlo 2 hod. nepit🙂

taily30
10. dec 2018

@dolynkag budem na teba mysliet, nech je to vsetko v poriadku. drzim palce

martinade
10. dec 2018

@kakatulik super, a ako dlho tam este budes v tom zariadení? Hlavne nech ti pomoze

alison11
10. dec 2018

@dolynkag Gratulujem krásne babulko 🙂 V koľko si týždni?

kaciatko04
10. dec 2018

@taily30 no veď to že ani mne sa to nezdá že sú take úplne slabucke, som z toho dosť nesvoja 🙄

martinade
10. dec 2018

@0507 ja som nic nezaznamenala a to sa na mna kila usadzaju ked iba kuknem na sladke 😀
Za mňa nie

arabelka33
10. dec 2018

@kaciatko04 niesu prilis slabe. Mala som testy, ktore postupne silneli. Ale teraz mam ine testy a tam to mam tak, ze jeden den je svetly a druhy den uz je uplne tmavy a teplotou si este potvrdim, ze ovulka prebehla. Viz foto - z minuleho mesiaca. Uz vyblednute, treti od spodu je pozitivny.

martinade
10. dec 2018

@taily30 si pisala ze 6 si mala pozitívne testy... A aj 7? Zeby dvojovula?
Takze dnes o 0,2 teplota vyššie by mala byt... Držím pršteky

kaciatko04
10. dec 2018

@arabelka33 a aké testy teraz používaš prosím ta? Ja mam tuším woman secret take balenie kde ich bolo 20

arabelka33
10. dec 2018

@kaciatko04 vzdy mam ovu testy z ebay. One step. zelene, alebo take do fialova.

kaciatko04
10. dec 2018

@arabelka33 oooooukej, s tými nemám skúsenosti, zatiaľ som nič take z ebay u neobjednavala, ale možno vyskúšam keď sa mi tieto minú. Ďakujem, trosku si má upokojila 😊

arabelka33
10. dec 2018

@kaciatko04 tiez som takto dva mesiace dozadu stresovala. 😁

dolynkag
10. dec 2018

@ikonica áno, mala som aj DHEA ale krátko, potom som o tom čítala a kusok som sa bala, že je to hormon

ikonica
10. dec 2018

@dolynkag a nejako inac si sa citila ked si ho brala?

kakatulik
10. dec 2018

@martinade presne do vtedy,kedy ty ideš na krv. Budúci týždeň streda. 19.12.🙂