icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik1927
10. aug 2014

@senta_sofia no tak minimalna dlzka bola u mna stale 11...ked som brala inofolic bola aj 14..aj tento mesiac som brala tak neviem...ale menej ako 11 nebolo..

bubulina1983
10. aug 2014

Děvčata všm vám moc děkuji za podporu a za gratuluce, doufám že s každou další kontrolou to bude jen lepší a lepší, a chtěla bych vám všem co jste tu těhulky popřát klidně těhulkování a krásná a zdravá miminka a těm které teprve těhulky budou, tak věřte že na každou z nás čeká někde ten správný čáp, jen jim to prostě trvá trochu déle, než si nás všechny obletí 😀

senta_sofia
10. aug 2014

@zuzik1927 tak to mozes ist este hore 🙂 teoreticky by si mohla spravit test, 9DPO uz by nejaka ducharina mohla byt, aj ked ja nie som za taketo skore testovanie

zuzik1927
10. aug 2014

@senta_sofia uz asi nic z toho, zacala som spinit a aj brucho ma boli..

adrianaaa32
10. aug 2014

Ahojte zienky, tak MS mam za sebou a zacinam znova testovat. Plodny hlien mi zacal nejak nezvycajne skoro, uz 7DC. Tak som zvedava co ma tento cyklus caka 😉
Takze testovaniu zdar 😝

adrianaaa32
10. aug 2014

@zarzisia ty si ako na tom?

senta_sofia
10. aug 2014

@paskolinka uz si sa nam navratila??
@rybkaa cakame spravy z frontu 😀

rybkaa
autor
11. aug 2014

@senta_sofia na teste nevidím nic...ani vcera ani dnes 😀

kubisova
11. aug 2014

Dobre ranko koceny tak k dr.idem az o 16:00 bo ma vela ludi teraz tak mi drzte potom prsty

@rybkaa mozno este skoro testujes....ja som bola 17DPO a mala som slabulinku ciarocku

rybkaa
autor
11. aug 2014

@kubisova aj ja si myslím, že skoro, ale nedá mi 🙂 držím palce, nech kontrola dopadne dobre a tešíme sa na fotočku 🙂

rybkaa
autor
11. aug 2014

teplota sa tríme http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa na teste včera absolútne nič, dnes niečo ako kanálik 🙂

senta_sofia
11. aug 2014

@zuzulienocka77 Zuzicka nasa, vsetko najlepsie k dnesnym meninkam, uzi si dovcu a cakame ta tuuuu 🙂))

lenna71
11. aug 2014

@rybkaa No super drzim palce nech to vyjde 😊 chcem sa spytat v noci som sa zobudila na brutal kovovu chut v ustach a stale to pretvava...nemate s tym skusenost? Citala som ze to moze byt hormonalnou zmenou, tacala som pred tyzdnom kys.listovu uzivat ta to nemoze sposobovat?
Graf zatial takto

rybkaa
autor
11. aug 2014

@lenna71 môže to byť aj listovkou, mne z nej niekedy býva ťažko a grgá sa mi po nej aj pol dňa.... no na druhej strane, keď som bola tehu, mala som kovovú chuť v ústach furt 😀 no neviem, či ešte nie je na tehu príznaky skoro, takže to môže byť aj listovkou, ťažko povedať....graf máš inak pekný, kedy sa chystáš testovať? 🙂

lenna71
11. aug 2014

@rybkaa No praveže som s tym tento mesiac vobec neratala 😀 takze som nad tym ani nerozmyslala...Vlastne ani neviem kedy bola ta ovu...mam to nejake chaoticke tento mesiac necham sa prekvapit, fertility mi vyratalo ze by som mala mat menzes 16.8 (podla ovu na 18-ty den) ak by bola ovu na ten 16-ty DC tak uz by mohla prist aj 13/14.8. Takze ak by sa nedostavila vobec tento tyzden asi az potom to zacnem riesit.

rybkaa
autor
11. aug 2014

@lenna71 no ťažko povedať, keďže ti to tak skackalo 🙂 ale ideš stále hore, podľa mňa to vyzerá nádejne a stále si myslím, že ovu bola o 2 dni skorej, ako ju graf nakreslil, no držím palce, nech mrcha nechodí 🙂

lenna71
11. aug 2014

@rybkaa necham sa prekvapit 🙂

senta_sofia
11. aug 2014

@kubisova ako si dopadla u lekara?

kubisova
11. aug 2014

No ahojte kocky...tak zajtra idem do nemocnice budu mi vyberat plod srdiecko uz nebylo

senta_sofia
11. aug 2014
adrianaaa32
11. aug 2014

@kubisova ☹ ☹ to mi je velmi luto ☹ ☹ ☹

karkulka9
11. aug 2014

@kubisova ach to mi je luto .... ☹

adamnela
11. aug 2014

Ahojte kočky...
U mna nic noveho, ale mam taku zravku ako keby sa uz naozaj blizila mrcha. Boze, bodaj by prisla sama od seba a nemuselo sa to riesit tymi vyvolavackami 😒
@kubisova jezin, moja je mi to tak strasne luto. Ja som prezila nieco podobne pred 5 mesiacmi a presne viem ako sa citis...Drzim ti moc palce, nech to je cele cim skor za Tebou, stojime vsetky pri Tebe a posielam Ti vela vela sil...

rybkaa
autor
11. aug 2014

@kubisova ale nieeee ☹ to mi je velmi luto ☹ ☹ ☹

mawiya
11. aug 2014

@kubisova no do riti. čo sme tu všetky zakliate či kieho? zlatinko drž sa, myslíme na teba a posielam ti srdiečko.

kubisova
11. aug 2014

@mawiya dakujeeeem za srdiecko....hadam zajtra vsetko dobre dopadne

kubisova
11. aug 2014

Baby ja sa tak bojim zajtrajska

mawiya
11. aug 2014

@kubisova neboj cica, dobre že to zistili hneď. a budem na teba celý deň myslieť. je mi to tak ľúto. každá z nás si prešla niečím zlým, ale strata bábanka je tá najhoršia. v podstate sa stále o to malé bojíš. ☹ a pamatám si, keď mi doky povedal, že žiadna srdcová akcia a že čo tak slzím, že sa to stáva bežne v 6 tt. no stáva, ale ja som nemohla dlho otehu a malo to byť prvé. vlastne ono je jedno koľké je to tehu a koľké bábatko. vždy sa bojíme a vždy nás to zasiahne. drž sa pampúšok, myslíme na teba.

paskolinka
11. aug 2014

@kubisova ojojoj čo to? 😖 to mi je ľúto. A neboj sa, dáš sa čím skôr dokopy a bude zase dobre ...

kitulka
12. aug 2014

@kubisova Joooooj moja, tak predsa to nevyslo? Je mi to moc, moc luto....viem, ze si sa velmi tesila. Tiez som to zazila a tak si viem predstavit ako Ti je. Drzim palce na dnesny zakrok, nech vsetko dobre dopadne a das sa cim skor dokopy. DRZ SA!!!!