Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Sledujem vás tu, ako sa vám darí a tak som ja zasa začala merať a čakala, čo prinesú dní,, či budem
mať vôbec čo ukázať ...či to nebude anovulak.. A tak vám chcem ukázať môj graf. Som 29DC...teda ak sa to dá nazvať cyklus. Čakám na prvú MS po spontánnom potrate v 12tt... Ale tak myslela som si, že ovulka nebude, a že sa proste len rozkrvacam, lebo moja lekárka mi povedala na kontrole, že mám ešte vysokú sliznicu a to odkrvaca pri najbližšej MS. Ale mám pocit, že ovulka bola....uvidíme zajtra podľa teploty, či sa to potvrdí ... A či vôbec dostanem MS. 😉 to by bol zázrak, keby bola ovulka a nedostala by som MS. 🙂
Nebola som na kyrete...vyčistila som sa spontánne doma, čiže sme nemali zakázané sa snažiť. 🙂
@domisi je mi to velmi ľúto 😥 Ale tvoj graf vyzerá pekne...teda vyzerá, ze ovu prebehla
@domisi Držím palce ✊ vyzerá to na ovulku
@mishka0508 Chápem,ja som na materskej tak mám "čas" ale určite daj výsledok..aj keď 9DPO môže byť na // čiarky ešte skoro
@mishka0508 tiež si myslím,že to bude zajtra ešte skoro.
@daniela123321
@kakatulik Ja som si istá, že bude skoro. Po IVF som mala na 12 dpo negativny test. Až 14 dpo sa ukázalo//
@mishka0508 tak na co ho ides robit, ked si si ista ze to bude skoro? Zbytocne ta to vystresuje
@shimmikk neviem vlastne prečo 🤦♀️
@mishka0508 tak 9dpo je podla mna vazne skoro. Moze ti ukazat, ale nemusi, a ak by ukazalo, rovnako ti ukaze napriklad na 13dpo/14dpo a urcite s presbejsim vysledkom. Ak vydrzis tych par dni, ja osobne navrhujem pockat 🙂 ale chapem ze je to tazke a vsetky sme netrpezlive 🙂
@shimmikk to je veľká pravda. Ja som možno len myslela, že ak by nejakým zázrakom, aj čosi ukázalo, tak aby som bola opatrnejšia v robote. Keďže tam makam a nonstop dvíham ťažké veci... ale vsak jasne, co ma byt...bude❤
@mishka0508 tak bud opatrnejsia tak ci tak 🙂
@mishka0508 ja som robila prvý na 10 dpo nič tam nebolo som ho odložila a keď som to išla o dva dni vyhodiť kuknem na to a tam 👻 tak som hneď urobila druhý a tam bola slabá ciarocka na 12 dpo
Baby prosím vás, tie čo ste už mali pregnyl, kedy bola ovulka? Už v priebehu tých 24h? Ja som ho dostala včera ráno a už včera o pol7 večer som mala úplne že takmer pozitívny ovu test. Takze si myslím že ak bola, tak prebehla niekedy v noci. Dnes teplota stúpla tak sa len chcem uistiť že či je to ok..
@kaciatko04 ved pozitívny test bude z pregnylu musí sa robiť ovu ešte pred pichnutym.
@kaciatko04 Ahoj.Ako píše @butterfly333 pozitívny ovu test máš z pregnylu lebo máš teraz v sebe HCG..teraz by si mala aj tehotenský test pár dní pozitívny 🙃a ovulácia nastane do 36hodín..čiže uvidíš ďalej aké budeš mať teploty
Tak dnes 9DPO..moja ty si ako na tom? @mishka0508
@daniela123321 krásny grafik držím päste
@butterfly333 a ty ako dnes ???
@ereska Ďakujem,krásny ako každý mesiac 😉😁
@daniela123321 ahaaaaaa dobre, toto som nevedela že to má na to vplyv 🙈takze v podstate sa ešte nemám tešiť lebo ešte neviem že by som naozaj ovulovala, je tak? Som z toho nejaká zmätená ak mám pravdu povedať 🙄🙄
@daniela123321 tak ťa aspoň oplujem pre šťastiec tfuj tfuj tfuj. Všetky chytajte
@ereska ja ešte stále čakám ms bt klesla na 36,8 test biely.
@daniela123321 ty máš ale neskutocne podobný graf ako ja. Tiež 9 dpo. Akurát ten môj ide akoby predpoveď toho tvojho 😆😆😆
@petruska0611 žeby 7.12.?
@petruska0611 za mna tiez 7.12. 🙂
@petruska0611
@bona69 mne sa Tiež zdá, že 7.12. Ale myslím, že tak krátko po kyretazi, máš veľmi pekný ovulacny graf.
@mishka0508 😁 super, možno ide o implantačný pokles keď ti to tak kleslo
@petruska0611 Za mňa taktiež 7.12.😉
@mishka0508 tak mne sa ovu akože potvrdila, ale mám malý rozdiel...ak nevystúpi vyššie, tak malý vzostup a nič sa nekoná. A ešte mi lekárka vravela, že tento mesiac nemam brat progesterón, takže aj ak by malo niečo byť, nepodporím to tabletkami..neviem čo robiť. Uvidím ako sa to bude vyvíjať.

@daniela123321 ja asi urobím test zajtra rano. Lebo v robote veľa robim a dvíham nonstop 12 hodín. Takže rozhodnem sa zajtra rano podľa teploty
No a dnes takto: