Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@taily30 podla coho usudzujes, ze bola skor? Podla nejakych bolesti? Lebo moze nastat az 48h po poslednom pozitivnom teste.. samozrejme odhkiadnuc od toho jedneho pozitivneho na zaciatku cyklu, z toho som inak magor :D ak aj praskaju dve vajicka, byva to v priebehu 48 hodin, nie o niekolko dni.. si unikat :D
@taily30 tak verim ze so sviatkami sa ludia uvolnia a pojde to 🙂
Ja som teraz v 8./9. tyzdni, neviem presne kvoli velmi neskorej ovulacii ktora ani neviem kedy bola :D a hlavne v strese, v maji som mala kyretaz, teraz v utorok idem na kontrolu. Na jednej strane sa neviem dockat, na druhej strane mam obrovsky strach. Zo zaciatku som mavala vecernu nevolnost, teraz akurat tak citim prsia, viacej grgam :D a sem tam citim podbrusko.. tie nevolnosti ma paradoxne upokojovali :D
@daniela123321 to bude čiarka 😇😇
@daniela123321 😁👍🤗
@daniela123321 ✊✊✊
@daniela123321 držíme všetky päste
@daniela123321 normálne vidím ... A to vôbec niesom dobrá v hľadaní dúšika... Držím prsty
@daniela123321 jeeej zlatko... čiarka... blahoželám ☺️ ✊✊❤️🍀
@julianka007 Ďakujem 😘
@zuzik5891 Ja normálne nechápem 😁😁Ale ešte to neberiem pozitívne..skúsim ešte v ten pondelok ale ďakujem 😉❤️
@julianka007 jej aj ja som mala také hore dole to je M ako Miminko 😉
@mishka0508 tak dnes totálny prepadák 😀
@daniela123321 aj ja čosi vidím .. 🙂 podľa mňa to bude len a len lepšie 😉
@domisi Ďakujem 😉 no uvidim ďalšie dni či to je kanálik a či čiarka
@ereska jeeej naozaj Miminko... 😀 Tak dúfam, že tam miminko bude... Neviem prečo, ale od ovulky mám taký zvláštny pocit, že to vyšlo... Cítim akýsi pokoj a už sa teším na testovanie... Dúfam, že ma ten pocit nesklame a že moje M už bude pokračovať zelenou ako v tvojom grafe.. ☺️
Ahojte žienky, už dlhšiu dobu vás tu sledujem, a tak som sa rozhodla medzi vás "votrieť". Už pár rôčkov si meriam bt (snaha o bábätko) a doteraz som bola v tom, že keď mi začnú silné ovulačné bolesti (vyraziť bok), tak práve prebieha ovulácia. Posledných cca 12 mesiacov mávam tieto silné bolesti až po zvýšenej bt, a to som si myslela, že v interpretácii mojich grafov som profík. Podľa priloženého grafu bt, by ste mi vedeli poradiť, kedy som mala ovuláciu? Ešte taká poznámočka, že 13 DC som mala okolo 13,00 hod. takmer pozitívny ovu test a večer o 19,00 bol už mega pozitívny (testovacia čiarka silnejšia než kontrolná). Na druhý deň - 14DC bol už negatívny (14,30 hod.) a večer okolo 18,00 som mala ukrutné ovu bolesti, kedy mám pocit, že mi to roztrhá vaječník.
@domisi kolko mas LF?

@eve99 ci merias dlhsie ci kratsie, stale su nizsie ako "normal".. Skus ist k obvodnej, nech ta posle na endokrino...