icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
17. dec 2018

@dadulik6 haha... pohar cerveneho len prospeje 🙂

martinade
17. dec 2018

Takže, krv mi zobrali a bud dnes poobede alebo zajta rano budu výsledky. Ze mam dnes o 15:45 zavolat.
Lekar ma prezrel na ultrazvuku, teda to bolo divne. Vravel ze sliznica je vysoka. Videla som nejaku bublinku, ktoru na monitore naznačoval. Ked som sa ho pytala ze ci niečo videl, vravel ze nic. Som sa ho pytala na ten zltkovy vak ci ako sa to vola, vravel ze nic nevidel ale ze je este skoro. Ze teraz niekedy za den dva, tri by sa to malo ukazat. Pozrel aj vajíčkovody ale nic tam nevidel.
Inak výsledky zo stitnej zlazy neboli 100% dobre. Ked som sa ho pytala ktora cast nebola ok, tak to so mnou moc netozoberal, vravel ze az take zle to nie je a dal mi nejake tabletky na tu štitnu. Chce ma dat vypisat, nechala som, ale potom som si to rozmyslela ze aspon sa vyspim rano, co je dobre pre bábätko tak som potom privolila a tak som vypisana do 2.1. Ale ze nemusim lezat. A dokonca mi dal aj tehotensku knizku, co bolo naplanovane na pozajtra. Tak uvidíme ake bude hcg.
Inak pred 2 týždnami ked mi brali krv som bola 3+4 a hcg bolo 19,7, dnes podľa ich vypoctu by som mala byt 5+4. A graf... Nejaky klesajúci.

evi38
17. dec 2018

@martinade drzim silno palce...este mesrias, kolky tyzden by si mala byt myslim tyzden + den podla ms? Dobre, ze ta vypisal 🙂

martinade
17. dec 2018

@evi38 ďakujem evi 😘 este meriam a podla tehu knizky by som mala byt dnes 5+4

dadulik6
17. dec 2018

@martinade tak to je fakt zaujimavy pristup povie ti ze nic nevidi a da ti knizku?

0507
17. dec 2018

@dadulik6 toto iste aj mna hned napadlo

martinade
17. dec 2018

@dadulik6 asi predpoklada ze všetko je v poriadku, ze aj to špinenie sa vyskytne niekedy. Asi tam niečo videl, asi by mi len tak nedal knizku

evi38
17. dec 2018

@martinade
@dadulik6
@0507 tiez nad tym rozmyslam, ze ako to myslel...u mna bol prvy utz 5+3, ale ovu na 10 DC a uhniezdenie 5 DPO, co je rozdiel cca 10 dni oproti tebe, myslim tak, ze si 10 dni pozadu oproti mne a vtedy bol gestacny vacok 7 mm, tak je dost mozne, ze tebe nic nevidel...test si neskusala? Takze podla mna, ak je rozdiel 10 dni, tak tiez myslim, ze za par dni sa uz ukaze 🙂...mudrejsia budes, ale po Hcg 🙂...silno drzim palce 🙂

dadulik6
17. dec 2018

@martinade silno ti drzim palce nech je vsetko v poriadku ✊👶 ved pokial si nemala jasnu krv len spinenie tak by to nemalo byt nic zle

dadulik6
17. dec 2018

@0507 ved to lebo u nas daju knizku az ked bije aj srdiecko

0507
17. dec 2018

@evi38 ja som bola u lekara prvykrat 6+0 a vtedy bol zatial len gestacny vak, ktory mal tusim 7cm. Na 7+0 uz bilo aj srdiecko.

0507
17. dec 2018

@dadulik6 no ved logicky by to tak malo byt, tehu knizka najskor ked je plod so srdieckom...dokonca moj lekar dava tehu knizku az v 12 tyzdni

dadulik6
17. dec 2018

@0507 presne tak ked uz prejde 1trimester kedy je uz mensie riziko.. ale tak v kazdej krajine to maju ine ja len dufam ze bude mat vsetko v poriadku a babatko rastie

martinade
17. dec 2018

baby bola som na toalete a ku hnedej krvy sa pridala aj trochu cervenej . Myslite zeby to mohlo byt po sonde rozdrazdene? Alebo to znaci nieco ineho?

martinade
17. dec 2018

@0507 inak lekar iba do stredy pracuje a potom az v januari, možnože preto mi dal knizku. Plus karticku s mojou krvnou skupinou ak by sa náhodou nieco stalo....

dadulik6
17. dec 2018

@martinade moze to byt lebo teraz si viacej prekrvena tak ti mohol podrazdit len pekne oddychuj daj si magnezko a vyloz nohy

kakatulik
17. dec 2018

@martinade a ukázať sa máš prísť kedy?

evi38
17. dec 2018

@martinade tiez by som dala magnezko a vit C, malo by to stiahnut

arabelka33
17. dec 2018

@martinade podla mna ty sama citis, ze nieco nieje v poriadku, ze? 😞. Mna takto upokojovali 7 dni, ze spinenie s krvou je ok. Podla mna nieje (iba moj nazor). Nehnevaj sa, nemyslim to zle. Ale verim, ze kazda sme ina a tebe vsetko dopadne dobre. 👶

zuzik5891
17. dec 2018

Tak baby .. krv stúpla z 34,55 na 100,60....dr.mi vravela že stúpa pomaličky ale stúpa...v piatok idem znova na krv a ultrazvuk...no tá hodnota sa mi zdá veľmi nízka...prikladám aj svoj graf

evi38
17. dec 2018

@zuzik5891 super, aj teplota stupla 🙂...predosle hcg bolo robene kedy?...drzim palce 🙂

zuzik5891
17. dec 2018

@evi38 štvrtok...4 dni dozadu

mishka0508
17. dec 2018

@daniela123321 ako moja?

daniela123321
17. dec 2018

@mishka0508 Ahoj.Dnes som 12DPO (dnes som nemerala) a test silnejší 😋

ja197
17. dec 2018

Húsenková dráha pokračuje 🤣🤣 baby pomodlite sa za mňa, väčšinou sa modlím aby ovu prišla čo najskôr, teraz sa modlím aby bol ovu test pozitívny najskôr v stredu, keďže chlap mi príde až vo štvrtok v noci ...dnes negatívny, hlien ale intenzívny a bolesti tiež nastupujú, takže predpokladám že to vajko nepočká do štvrtka 😭

martinade
17. dec 2018

Dakujem baby za psychicku pomoc. 💕💋 Som si zdriemla na skoro 3,5 hodky. Znovu som bola na wc a stale spinim, ale zatiaľ bez krvy. Zajtra si pojdem kupit magnesko a vit c, dnes sa bojim pohybovat...

martinade
17. dec 2018

@daniela123321 krása 😍 gratulujem

evi38
17. dec 2018

@martinade ak by si mala doma citron aj to by bolo dobre 🙂...ako vysledky?

martinade
17. dec 2018

Tak baby hcg 2....

ja197
17. dec 2018

@martinade oj 😢😢 to má mrzí 😢