Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@daniela123321
@vierka987
@kakatulik baby.....vy to vidíte? Ale one step je bielo biely.... Takze asi duch jak Brno. Neviete, či tieto testy duchuju?
@mishka0508 Áno, vidím 😮ale či to je čiarka alebo kanálik neviem😏nemala som ešte tento test
@dolynkag Ja idem tiež k DR 7.1.na potvrdenie tehotenstva..mala by som byť vtedy 7tt tak snáď pôjde všetko ako má
@mishka0508 ja tam vidím jemnú čiarku a ani som ju dlho nehľadala ;)
@fany051081 no áno. To malo byť pre
@mishka0508 😁😁😁😁
@fany051081
@kakatulik
@daniela123321 baby, je to fakt viditeľné v skutočnosti. Ale prikláňam sa k verzii, ze je to kanalik. Kvoli tomu, že one step je úplne bielucky. A CB som si predtym nerobila, takze je možné, že duchuje.
@mishka0508 kedy očakávas?
@kakatulik Tak normálne to malo byť až v nedeľu. Ale keďže ovulka bola nečakane skôr, tak FF cyklus upravil a MS ma termin zajtra. Zajtra totiž bude 14 dpo. Ale akurát čítam na inom fóre, že práve tieto CB testy zvyknu ukazovať falošné výsledky. Takze asi nič z toho nebude 😕
@mishka0508 veď uvidíš. Ja už 4dc,takmer po ms.
@mishka0508 ale aj v negative je krasna
@kakatulik vážne???
@mishka0508 vidim 😍 držím pršteky
@mishka0508 vážne🙂
@ereska ďakujem ti krásne....Ale vraj často ukazujú falošné výsledky. A one step je úplne bielucky. Takze skúsime pockat
@mishka0508 one step nie su dobre. Ja som bola tehu, one step biely a iny test s ciarkou. Na one step sa nespoliehaj
@martinade myslíš? Ja si skôr myslím, že v tomto prípade su one step spolahlivejsie nez tieto CB
@mishka0508 ja som sa o nespolahlivosti one step tehu testov presvedcila. Pre mna su smejdy teda aspon tie co som na amazone kupila. Na ovu testy nedopustim, tie su u mna 1 s *
@martinade áno, áno ja som s ovu testami tiež spokojná. Ukazujú ovu presne rovnako ako digi clearblue. Ale tak keď máš takú skúsenosť s tehu testami, tak uvidíme. Uvidíme, čo ukáže dalsich pár dni aj podľa teploty. Škoda, že som nemohla merať počas víkendu....Ale zatiaľ takto

@shimmikk krásny drobček... veľa zdravíčka 😘😘😘😘😘❤️🍀