icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
20. dec 2018

@ikonica Ahoj držím palce aby bolo všetko ok zajtra na sone 🙂A čakám na správičky 🙂

martinade
20. dec 2018

@ereska dakujem 😘

ikonica
20. dec 2018

@taily30 no uvidime co s tym urobi zajtrajsia teplota.... Uz mam len jeden ovulak... Nestihli mi ich dorucit... Mozno este zajtra dojdu...

ikonica
20. dec 2018

@alison11 diky... Tak dufam ze tam bude minimalne jeden folikul ako vzdy...

martinade
20. dec 2018

@evi38 super ze hp je na 1 🙂
Vymenit partnera hahaha srandista 😂

81anina
20. dec 2018

@dolynkag ďakujem no budem musiet cakat som zvedava kedy a ci pride snad nebude anovulak 😔

libusa1980
20. dec 2018

@evi38
@evi38 minulý rok som bola na kyret v júni a od júla sme sa snažili

alison11
20. dec 2018

@ereska Gratulujem krásne 🙂 Prajem vám veľa zdravíčka a nech drobátko rastie 🙂

alison11
20. dec 2018

@ikonica Tak na folikulometriu ideš tak teda nech je ako má byť a potom poistite 🙂

ereska
20. dec 2018

@alison11 dakujeme krásne budeme sa snažiť

kaciatko04
20. dec 2018

@taily30 noo mna začali včera ale napr bradavky vôbec, skôr naozaj len prsia tak ja neviem. Minuly mesiac som bezbolestne nevedela zísť dolu po schodoch pár dni 😂

verona1989
20. dec 2018

Dievčatá jak je možné že zena potrati aj po ivf. Akoze to je nenormálne uz toto. Ja uz ked počuje slovo potrat, kyret, atd...Mám nervy.co je toro za skurv..u dobu (prepáčte mi ten vyraz), ale u mam fakt nervy z toho.kazda moja druha kamoska potrati.aj teraz jedna a to bola na ivf.po 3,5r. sa im touto cestou podarilo a aj tak prestalo byt srdce.este dokonca z jedného vloženého embrya mali 2.len aj tak to druhe bolo slabsie.hormonalny profil mala kamoska na 1ku aj vsetko dobre a teraz toto. Ja neviem ako to bolo pred 10 rokmi ale v tejto dobe je to normalne kazda druha.nechapem....

taily30
21. dec 2018

@kaciatko04 och tie ceciky nase 😂😂 poznam tu bolest, jaj.

veronika3184
21. dec 2018

Ja zatial takto

shimmikk
21. dec 2018

@verona1989 bohuzial je to prirodzena selekcia alebo ako to nazvat. Ale ano, je to hrozne, mne ked sa to stalo, mala som pocit, ze som jedna z miliona ale doktor ma ubezpecil, ze v dnesnej dobe sa udrzi len 50% tehotenstiev a ze urcite nie som “vadna”, o com ma potom presvedcili osudy inych. Ja si myslim ze teraz sa zeny ovela viac sleduju (bazalka, hlien atd) nez predtym. Mnoho potratov je rannych, buichemickych, co v minulosti kedze zeny netestovali uz od 10dpo ako teraz, ani nevedeli ze su tehotne, akurat si mysleli ze im tyzden meska. Ale ano, je to hrozne, urcite je toho viac ako v minulosti, ved staci pozriet na najstarsiu generaciu, tam byvalo 5-6 surodencov bezne, dnes ma zena problem donosit pomaly 1-2 deti..

chcemradu
21. dec 2018

Ahojte, prepacte, ze sem pridavam aj mimo temy grafov... Ale kedze vas tu je najviac, tak...neviete, aky sprej do nosa mozem? Ja neviem, ci alergia, ci aky fras mi. Neviem dýchať, ani fúkať. 😭 používala som vibrocil. Len ja sa teraz bojim. A morská sol nezaberá. Potrebujem nosit do prace, aj na noc, aj vkuse v kabelke, takze naparovat sa nebudem. Ďakujem.

zuzik5891
21. dec 2018

@chcemradu ahoj... mám podobný problém...a jediný ktorý mi zaberie je muconasal plus...ma éterické oleje takže ani slyznicu tak nevysuší...😊

verona1989
21. dec 2018

@shimmikk ved prave...Ja som si preto povedala ze tento mesiac sa nijako sa sledovať nebudem a s mužom si len tak budeme uzivat tento mesiac nech nam nic vianoce nepokazi...teplomer som si schválne dala do kupelky, ani neviem uz v ktorom sufliku ho mam len vitaminy beriem.ale celkovo to nechapem preto sa to deje! Ved si vezmi tie špinavé ciganky co fajčia, pijú a deti maju ani nevedia ako sa k nim dostali a oni si isto nejaku bazalna teplotu nemerali ani ovu testy neskúšali. Asi začnem piť a budem aj fajčiť ked budem znova tehotna jak oni...potom to možno vyjde. Mňa vytocilo vcera uz to ked mi kamarátka povedala ze ma aj ona MA. A to mala vyrobené dieta v skumavke a aj tak potratila.nechapem to...

ludka0611
21. dec 2018

Ahojte dievčatá, zaisujete si teplotu keď ste choré? Ma to vôbec zmysel?

ikonica
21. dec 2018

Takze tento cyklus dva foliky (zeby vdaka pridanemu vitexu?) na pravom 21mm na lavom 18mm (ten predosle dva cykly spal), sliznica 7mm do ovu este porastie trosku... Dnes pichnuty pregnyl a koncepcne optimum najblizsie 3-4 dni.... Tak uvidime...

julianka007
21. dec 2018

@ludka0611 podľa mňa to nemá zmysel... Ja by som ju dala discarded a poznačila, že som chorá, alebo nezapísal vôbec...

ikonica
21. dec 2018

A graf zatial takto... Ovulaky dnes dorazili, ale kvoli pregnylu su uz tento cyklus zbytocne... Vcera bol pozitivny a myslim ze by bol aj dnes, zvyknem mat aj dva dni po sebe...

julianka007
21. dec 2018

Moja BT nesklamala. Dnes zas dole... Už mi to je až vtipné ako tomu šibe... Podľa mňa to kreslí stromčeky... Keďže idú tie Vianoce... 😂 chcela som dnes testovať, ale ráno som na to rozospata, akosi zabudla.

81anina
21. dec 2018

@ikonica ooo budu pekne vianoce 😉 drzim palce 😊

ja197
21. dec 2018

Ahojte baby, je možné že ovulačné testy ukážu pozitívne aj deň po ovu? Prikladám aj graf, včerajšia jedna z najdôležitejších teplôt úplne na prd, lebo som celú noc prekašľala a medzi časom aj sexík bol v noci 🤣 tak čo myslíte, kedy teda prebehla ovu? FF vyznačí asi predvčerom aj keď ten včerajší pozitívny test no neviem..dnešná teplota je už poovulačná, to už mám odsledované 😊

81anina
21. dec 2018

@ikonica moja poistite uz dnes mne po pregnyle ktory mi pichli o 11,20 praskli este v ten den ziadne o 36 hodin ovulacia.Viem to podla bt rano uz bola hore 😊

verona1989
21. dec 2018

@ikonica mozes brat vitex ak berieš clostylbegyt? To ma zaujíma trochu lebo tiez v januári mi vyvola ovulku.

ikonica
21. dec 2018

@julianka007 cik cak... Mozno by uz ukazalo aj vecer... Alebo to nechaj na zajtra rano ;) ✊

ikonica
21. dec 2018

@verona1989 no co som citala, nemalo by sa... Ale ja som davala 1-2 x400mg denne a ked som dobrala vitex, tak aj 3x denne

ikonica
21. dec 2018

@81anina diky ;)