icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
21. dec 2018

@verona1989 ja som dva cykly vitex nebrala ked som mala clostil a mala som stale jeden folik pekny... Teraz som pridala vitex ale aj ine veci tak to nemusi byt nim... Brala som aj inositol... Omega, Q10, E, C, D, bkomplex, zinok, listovku, gynex prilezitostne aspon 1-2x denne...

verona1989
21. dec 2018

@ikonica ty berieš az 2 tabletky vitexu na den? Ja mam vitex 500mg.ci pockaj co si brala 3x denne ? Neviem ci som ta teraz pochopila 🙂

verona1989
21. dec 2018

@ikonica teraz citam. Som si nepozrela ďalšie co si mi písala. Čiže mozem brat vitex ak mi da clostyl? Trochu sa bojím to takto kombinovať ale vitex je zas na prírodnej báze tak neviem či to nejako uškodi.

ikonica
21. dec 2018

@verona1989 ano ja mam len 400 mg a pise sa na nom ze 2x denne kapsula... No niekedy sa stane ze nevienm ci som brala, tak vezmem aj viac :D

ikonica
21. dec 2018

@verona1989 no pisem ze na nete pisali, nekombinovat s umelymi hormonmi... Ale moj dr mi to vyslovene nezakazal, tak som to tento cyklus riskla...

verona1989
21. dec 2018

@ikonica si mi aj hovorila ze to beries hej? Ja ked som svojej gynekoligicke povedala ze beriem vitex tak ani nevedela co to je :D no držím prsty ked sa vám podarí teraz tak ja tiez to risknem v januári s oboma liekmi ;)

ikonica
21. dec 2018

@verona1989 no vyslovene som sa na to pytala ci to mozem brat a on ze on nepracuje s doplnkami ale nevidi v tom problem... Ale mozno tiez nevie co to a naco to :D a diky... Ono bude vsetko zavisiet od spermosiek asi... Spg nie je ukazkovy... Nam sa zadarilo uz v prvom cykle s clostilom, len sa neudrzalo....

verona1989
21. dec 2018

@ikonica hej no tí gynekologovia hlavne inofolic poznajú.ostatne malo co...no moj muz ide tiež na spermiogram po novom roku.este na to nebol tak som veľmi zvedava.lebo furt len my zeny chodime na vselijake vyšetrenia.ale zacal uz brat folandrol asi 2 tyzdne uz tak hádam mu to dopomôze dovtedy ak by ich nemal uplne ok.este mu to aj dokonca chuti lebo je to s pomarancovou príchuťou 😃😃

ikonica
21. dec 2018

@verona1989 moj bol uz 3x... Folandrol tiez bral... Aj ine vitaminy sa snazim do neho dostat ale je to tazke lebo podla neho umeliny nepomozu... A uz som v tomto smere aj rezignovaka... Stale do neho hucat ma nebavi... Sam od seba si vitaminy vezme, len ked je chory :/

ikonica
21. dec 2018

@verona1989 ja som pochodila kopu vysetreni, pendlujem presov kosice hore dole, beriem hormony, vitaminy, byliny a jemu je zatazko raz denne supnut si vitamin... Tak co uz... Nepomohlo ani ked som mu povedala, co by nas stalo ivf... :/

verona1989
21. dec 2018

@ikonica joooj velmi dobre toto poznam. Moj bol tiež taky ale teraz ho nasralo ze sa nam nepodarilo.tak mi povedal ze ten pomarancovy sacok bude brat bo mu chutí ale iba ak ja mu ho budem rozrabat 😂😂 strasne je to s našimi chlapmi niekedy 🙂

ikonica
21. dec 2018

@verona1989 ved toto ze nemaju v sebe kusok snahy aj sami nieco urobit... Ked mu tie tablety dam pred nos, tak zoberie... Niekedy s hundranim niekedy bez... ... Keby mal spickovy spg tak ani neceknem, ale sam vie, ze to nie je dobre a nic neurobi pre zlepsenie.... Jemu stacila veta urologa, ze na oplodnenie staci jedna a tym to hasne...

verona1989
21. dec 2018

@ikonica joooj toto mu nemal urolog ani povedat. Ale plno chlapov je takych aj moje kolegine s tym maju tiez problem

ikonica
21. dec 2018

@verona1989 ake on neni zly chlap len ma nepocuva.. A sa tvari ako keby som ho chcela otravit tymi vitaminmi.. Keby vedel co vsetko ja laaadujem do seba..

dolynkag
21. dec 2018

@ikonica
@verona1989 ja som ponúkla mužovi rôzne prípravky a nepovedala som mu, že na plodnosť, ked sa spýtal načo je mača, tribulus...tak ja furt že na energiu, vitalitu, silu a výkonnosť, tak neprotestoval 😀

ikonica
21. dec 2018

@dolynkag tak moj si dakedy aj daco precita o tom.. A aj vie na co je to dobre len proste ho nenapadne si to zobrat... On si myslis ze staci to co ma v strave ale ked sa ho opytam kde v tom co zjedol najde ten a ten vitamin a v akom mnozstve, tak je ticho... Lebo to jeho stravovanie nic moc no... Tiez len ked ja daco zdrave pripravim a dam mu pod nos tak to zje ale zeby si sam neco prichystal to ne...

ikonica
21. dec 2018

@dolynkag matersku kasicku si brala aj po ovule? Teraz mi prisla, tak neviem, ci ju este zaradit....

butterfly333
21. dec 2018

@ikonica ja som ju brala po MS a celý cyklus

martinade
21. dec 2018

@ikonica ja som niekde citala ze len po ovu

butterfly333
21. dec 2018

@ikonica môže sa hrať celý cyklus teda po MS.

kakatulik
21. dec 2018

Ja tiez uzivam VMK od konca MS po zaciatok dalsej.

ikonica
21. dec 2018

Tak si mozno dam, objednala som od swansonu... Mam aj taku v mede, ale kedze ju mam v chladnicke, tak ju stale zabudnem brat... A je tam malicko tej MK....

2veronika262
21. dec 2018

@ikonica ja som MK brala až do 11DPO kým mi test neukázal a potom som vysadila 🙂

ikonica
21. dec 2018

@2veronika262 no tak skusim hoci kvalitu vajicok mi uz neovplyvni ked uz su narastene na prasknutie 🙂

2veronika262
21. dec 2018

@ikonica ja som ju užívala hlavne na sliznicu, aby mi po kyrete dostatočne narástla 🙂 skúsila som prvý cyklus a hneď sa zadarilo 🙂 držím palce 🙂

veronika3184
22. dec 2018

Dievcata co znamenaju tie cisla v najspodnejsom riadku 54321t? Dakujem velmi pekne

shimmikk
22. dec 2018

@veronika3184 myslim, ze to odratava cas kedy je pre teba vhodne robit test podla priemernej dlzky lutealnej fazy 🙂

martinade
22. dec 2018

@veronika3184 odpocet kedy by si ne/mala dostat ms a kedy ff odporuca robit tehu testy. Ale v prvom mesiaci ked ešte nemas zapisane v ff predchadzajuce dlzky cyklov, ff nema statistiku, dana info je trosku skreslená.

martinade
22. dec 2018

Baby začala som znovu merat. Po zamlcanom potrate / biochem mali ste rozhadzany cyklus a posunutu ovu? Ako sa to u vas prejavilo?

ikonica
22. dec 2018

@martinade po prvom sa mi posunula ovu na neskor... Ale to som bola v 12 tt... Biochemicke ti mozno s cyklom nic neurobi....