icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shimmikk
22. dec 2018

@martinade mne sa po MA predlzil cyklus o cca 5 dni, ovu som myslim prvy cyklus ani nemala.. ale pri biochemickom neviem, tam by to nemuselo nic porobit kedze sa telo precistilo same

ludka0611
22. dec 2018

@julianka007 ďakujem, označila som tam fever a zrušilo to tu teplotu

81anina
22. dec 2018

@martinade ahoj ja mam po biochemickom asi rozhodeny cyklus som 17 dc ovu v nedohladne opk biele a teplota velmi nizka dnes rano 36,29 za 7 mesiacov co meriam som taku nikdy nemala.Ovu som mala vzdy 13 az 15 dc a teraz nic.Som na nervy uz z toho 😕 Len sa modlim aby uz konecne prisla...

ikonica
22. dec 2018

A nemali ste z tej kasicky nejake detoxikacne efekty?

kaciatko04
22. dec 2018

@ikonica v akej forme si si to objednala?

julianka007
22. dec 2018

Tak ja dnes zas hore ... A test sneho biely... Aj keď po týchto teplotách som ani nič iné nečakala... Po všetkých tých bielych testoch... Už sa mi akosi ani veriť nechce... 😔

veronika3184
22. dec 2018

@martinade dakujem

veronika3184
22. dec 2018

@shimmikk dakujem

martinade
22. dec 2018

@81anina možnože ovu budes mat niekedy teraz. Teplota klesa...

martinade
22. dec 2018

@shimmikk @ikonica ďakujem baby...

81anina
22. dec 2018

@martinade bodaj by☺ strasne sa chcem snazit 😂😃 hlavne cez ovu☺

martinade
22. dec 2018

@81anina 🙂 tiez sa ovu neviem dočkat
@ikonica ako tvoj graf?
@taily30 uz si začala merať?
@evi38 budeš mat vysledky pred alebo az po sviatkoch? Co tv mm na lekarovu strategu menit partnera? 😂
@katatulik uz doma vo svojom? Kde si s grafom?

ikonica
22. dec 2018

@kaciatko04 mam kapsuly od swansonu... Potrebujem co najjednoduchsie uzivanie, ziadne chladnickove veci a pod...

ikonica
22. dec 2018

Graf takto... Budem asi rucne upravovat ako minule...

martinade
22. dec 2018

@ikonica ovu uz prebehla, odpočítavanie sa začína
Držím pršteky

ikonica
22. dec 2018

@martinade no neviem ci uz... Vcera boli dva foliky 21 a 18 mm este nic prasknute.. Tak jedine ze praskli vcera po pregnyle alebo dnes....

kakatulik
22. dec 2018

@martinade ahoj. Ja dom 8dc,teplota ešte taká menstruacna. Tento cyklus celý divný. 3dni krv 4.den skoro nič a do včera spinenie, ale dosť🙄

liv_94
22. dec 2018

Ja neviem 🤔 no uvidíme co s toho bude ale neukazuje mi dní dpo prečo? 😂

81anina
22. dec 2018

@liv_94 neukazuje lebo ti skoncilo VIP

taily30
22. dec 2018

@martinade ahoj, ja mam po MS ale merat som este nezacala, mame vnucika na noc, tak sa ani neda, ani sa mi nechce, ani neviem co...nejaka som nemastna neslana teraz. a do toho ta operacia muzova, co bude par dni po vianociach...asi som aj vystresovana, nevyspata.... proste vsetko pozitivne 😂
mozno od pondelka zacnem. MS bola len 3 dni
A ty sa ako citis?

dadulik6
22. dec 2018

@martinade
@ikonica babyyyy dnes konecneeeeeeeeeeeee 1dc som nesmierne stastnaaaa

0507
22. dec 2018

@dadulik6 huraaaaa

ikonica
22. dec 2018
martinade
22. dec 2018

@ikonica ja tento mesiac musim bez lekara bo uz ma dofcu a zacne az po novom roku...

martinade
22. dec 2018

@kakatulik divny cyklus... Kto vie možnože je to tym oddychom co si mala

martinade
22. dec 2018

@dadulik6 huraaaaaaaa, super ✊ a sup znovu na snazilkovanie.

ikonica
22. dec 2018

@martinade no... My sme skoro tiez sli bez dr... Ale nakoniec mi dal termin na sono na vcera... Dalsi cyklus uz bez clostilu a mm ma prist na kontrolny spg...

martinade
22. dec 2018

@taily30 držím držím pršteky na tu operaciu. Isto dopadne dobre. A dufam ze svagrinka sa uz citi lepsie...
Ju a stress.... Pust si komediu, relaxacnu hudbu alebo si zasportuj - stres je nepriatel 🙂 tak ho posli kade lahsie.
Ja sa mam relativne ok, len ked mi zrak spadne na tehu knizku tak stale si myslim ze je to iba zly sen... No musim ju niekam odložit. 🙂
Dnes prvy den merania a ja uz od včera citim vaječníky, ale mm je uzasny. Sme boli dnes v obchode tak ked popri nas prechadzala tehu mamina a deti tak ma vystiskal a vybozkaval a ked sme prechadzali cez obchod kde mali detske kolisky, tak ma tak nenapadne tahal na inú stranu. Ale je to este prilis cerste, po case to bude isto lepsie. 🙂

martinade
22. dec 2018

@ikonica mne ovu vychadza na 30.12. Teda ak sa neposunie a lekar zacina pracovat az 2.1.

dadulik6
22. dec 2018

@0507 veru taaaak huraaa 61dc normalne na zblaznenie to bolooo