Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 ďakujem, označila som tam fever a zrušilo to tu teplotu
@martinade ahoj ja mam po biochemickom asi rozhodeny cyklus som 17 dc ovu v nedohladne opk biele a teplota velmi nizka dnes rano 36,29 za 7 mesiacov co meriam som taku nikdy nemala.Ovu som mala vzdy 13 az 15 dc a teraz nic.Som na nervy uz z toho 😕 Len sa modlim aby uz konecne prisla...
A nemali ste z tej kasicky nejake detoxikacne efekty?
@ikonica v akej forme si si to objednala?
@martinade dakujem
@shimmikk dakujem
@kaciatko04 mam kapsuly od swansonu... Potrebujem co najjednoduchsie uzivanie, ziadne chladnickove veci a pod...
@martinade ahoj, ja mam po MS ale merat som este nezacala, mame vnucika na noc, tak sa ani neda, ani sa mi nechce, ani neviem co...nejaka som nemastna neslana teraz. a do toho ta operacia muzova, co bude par dni po vianociach...asi som aj vystresovana, nevyspata.... proste vsetko pozitivne 😂
mozno od pondelka zacnem. MS bola len 3 dni
A ty sa ako citis?
@taily30 držím držím pršteky na tu operaciu. Isto dopadne dobre. A dufam ze svagrinka sa uz citi lepsie...
Ju a stress.... Pust si komediu, relaxacnu hudbu alebo si zasportuj - stres je nepriatel 🙂 tak ho posli kade lahsie.
Ja sa mam relativne ok, len ked mi zrak spadne na tehu knizku tak stale si myslim ze je to iba zly sen... No musim ju niekam odložit. 🙂
Dnes prvy den merania a ja uz od včera citim vaječníky, ale mm je uzasny. Sme boli dnes v obchode tak ked popri nas prechadzala tehu mamina a deti tak ma vystiskal a vybozkaval a ked sme prechadzali cez obchod kde mali detske kolisky, tak ma tak nenapadne tahal na inú stranu. Ale je to este prilis cerste, po case to bude isto lepsie. 🙂

@martinade mne sa po MA predlzil cyklus o cca 5 dni, ovu som myslim prvy cyklus ani nemala.. ale pri biochemickom neviem, tam by to nemuselo nic porobit kedze sa telo precistilo same