Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kaciatko04 aha... Tak to asi este pockaj no... Neviem podla coho to davaju... Mozno podla vahy?
@ikonica pfuuuu to ti neviem povedať že podľa čoho to davkuju 🙄
@shimmikk môžeš sem poslať svoj posledný graf? Len tak pre info ak nevadí 😊
@kaciatko04 jasne, paci sa 🙂 vyznacenu ovulaciu si nevsimaj, ta prebehla v priebehu tych 10 dni, kedy som nemerala. Teraz nemeriam uz vobec, tie posledne dni merania uz tiez len tak striedmo, kazdopadne je pekne vidno, ze teplotu nad 37 som mala fakt len 2-3 dni 🙂
@ladysmurf to je velmi individualne si myslim. Mna prsia zacali boliet az par dni po pozitivnom teste, na wc nechodim nejak castejsie ani teraz a som 11tt, takze tazko povedat. Jedine ma bolelo podbrusko ako pred ms, ale to som pripisovala prave tomu, ze by mala prist, cize priznaky pred pozitivnym testom tiez ziadne
@shimmikk ďakujem za tvoj graf 🙂 ja už som stresovala zo svojho že nieje stabilný, že asi nieje niečo v poriadku 🙂
@2veronika262 juuj a ty naco este merias?
@ikonica lebo je to ťažké prestať :D plus som špinila pár dní a ženský mi na to povedal, že nemusím k nemu chodiť že mi nebude nič predpisovať nech beriem kyselinu listovú a to je tak všetko. Tak preto aspoň meriam 🙂 aj keď je to ešte viac stresujúce :D
@2veronika262 no ja by som sa na to.... Stale vstavat kvoli meraniu.. Dokedy to chces tahat?
@ikonica tak moja krpana každé ráno vstáva o 8, zobudí ma, ja si rýchlo odmeriam a hotovo 🙂 chcem aspoň do prvej kontroly u doktora, potom už určite nie 🙂
@2veronika262 a kedy ides na kontrolu?
@ikonica to ešte neviem, doktor mi povedal ze mam prísť najskôr keď mi bude ms meškať 3 týždne, to bolo akurát teraz cez sviatky a najskôr robí až druhý januárový týždeň, tak asi vtedy niekedy 🙂
@shimmikk ďakujem ti veľmi pekne 😊 u mna sa uvidí v priebehu nasledujúcich 3-4 dni ako budú teploty a či príde mrcha alebo nie. Takze ešte je všetko vo hviezdach 🤷♀️🙄
@2veronika262 aha... Tak drzim prsty nech tehu aj nadalej pekne prosperuje... A po kontrole teplomer hlboko do skrine odlozit ;)
@ikonica ďakujem pekne 🙂 verím, že to tentokrát dopadne dobre 🙂
@2veronika262 neboj, teploty lietaju aj v tehotenstve 🙂 dokonca po nejakom tyzdni teplota aj trochu klesne a drzi sa uz v tej nizsej rovine. Ale ja by som na tvoom mieste tiez ten teplomer uz schovala, ked tak len raz za cas pre info, ono hladina progesteronu v prvych tyzdnoch lieta hore dole a teda aj teplota, preto to moze len zbytocne vystresovat
@kaciatko04 tak drzim palce 🙂
Baby, pár otázok...dnes sme boli po výsledky spermiogramu, všetko nad normou, len tvar spermií znížený, povedal že to nieje vôbec katastrofa, samozrejme odporučil prestať fajčiť a podobne, a ešte folandrol že má skúsiť...existujú ale nejaké vitamíny alebo bylinky na to? A ešte ďalšie otázky, síce som nežiadala vyšetrenia u nich, ale doktor povedal že po 2 rokoch u tak mladej ženy a po potrate nieje možné aby som ešte nebola tehotná tak že ma chce prezrieť a aspoň urobiť odbery krvi, urobil sono a do správy napísal že "sterilitas primaria", to píšu všetkým či prečo napísal že sterilita? Pozeral sliznicu, som 7dpo, povedal že je krásna 11mm, o čom hovorí ten rozmer? Okrem toho ešte spomenul že mám pravý vaječník ľahko PCO, minulý mesiac ale určite ovuloval, znamená to že tam ovulácia neprebehne? Lieči sa to niečím? Beriem prvý cyklus vitex momentálne...ďakujem za odpovede 😊
Dievcata dakujem za podporu, bude to boj vydrzat do pondelka ale az potom ocikam test a budem verit ze // sa na mna usmeju 😊
Ozaj, jedine co sa fakt zmenilo ze nemozem spavat, o 4 rano sa zobudim a potom uz nic. Ale toto pripisujem psychike ze nad tym rozmyslam stale. Aj ked som si uz milionkrat povedala, co sa ma stat nech sa stane, nejako to nepomaha 🙈

@ikonica nie práveže mne dal až 10 000 - 2 balenia. Keď mi to predpisoval tak povedal že si to mám ísť zobrať do lekárne a dať si to pichnúť. Ani slovo nepadlo o tom že mi to dáva na 2 cykly takze keď som dostala 2 balenia tak som to pochopila že teda obe si mám dať pichnúť naraz, čo je asi dvojitá dávka 😃. No a vtedy povedal že netestovat skôr ako po 14 dňoch. Možno zato že to bola vysoká dávka, neviem..🤷♀️