Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@taily30 žeby bolo uhniezdenie tak skoro? Akurát som pozerala ten vitex alebo možno prírodný progesteronovy krém by som doplnila ďalší cyklus. Lekár mi ovulaciu nepotvrdil, má veľa pacientok a nechcem ho stále otravovať. Sledujem sa už dlho a aj som sa s ním o svojom cykle veľakrát bavila a ukazovala mu svoje grafy z aplikácie 😀. Ani ovulacne testy si nerobím, lebo dokonca aj v cykle čo som otehotnela mi vyšiel negatívne 🙈. Ale teraz som mala plodný hlien a v ten deň som mala niekoľko hodín pocit, že mi doslova exploduje pravý vajecnik. Na ďalší deň mi hlien zhustol, to mi vždy takmer okamžite po ovulacii.
Normálne som zostala taká sklamaná ráno. Že to čo zas toto? Už je to viac ako pol roka od kyretu a stále niečo. Najskôr dlhé anovulacne cykly a spinenie a teraz toto. Normálne by mi nevadilo ani keby to nevyšlo a došiel menzes, len nech už sa mi tie hormóny spamätaju. Zatiaľ umelé brať nechcem. Asi to chce len čas.
@oddrobceka byt tebou, tak skusim vitex. Ja ho beriem asi 7 mesiacov a mne pomohol. Ovulacne testy ja robim a sedia mi s teplotami aj bolestami.
Mala si HP robeny?
Vacsina zien po kyrete ma divne cykly a telo rozhadzane. Ani mna to neobislo.
@taily30 naposledy mi ho dr robil pred rokom po vysadení hak, vtedy som mala nižšie hladiny aj progesterónu aj estrogenu. Brala som clostil a duphaston. Teraz mi zistili zvýšenú zrážanlivosť krvi, viem, že injekciam na riedenie v tehu sa nevyhnem, ale tých umelých hormónov čo som už pojedla 😔, aspoň tým som sa chcela zatiaľ vyhnúť.
V každom prípade sa k dr v priebehu budúceho týždňa chystám, asi mi ten hp aj spraví, keď mu zas grafy ukazem a je mi jasné, že ukážkový nebude... No nič, dám tomu ešte jeden cyklus šancu, ešte ten vitex skúsim a keď sa inak nebude dať, tak to vidim zas na duphaston. Veď s ním mám už dlhoročné skúsenosti 😀 (od prvého snaženia, cez všetky tehotenstva).
Baby, ja sa tak bojím testovať...nemám ani test doma, ani sa mi nechce ho ísť kúpiť, posledný ktorý som mala doma som minula 10dpo, samozrejme biely 😐 dnes máme 5.výročie, to by bol tak krásny darček, ale asi sa neprinútim ísť ten test kúpiť, lebo sa tak bojím ďalšieho sklamania a nebudem si radšej neúspechom kaziť výročie 😊 zajtra by mala prísť ms, teplota mi klesá až v deň keď dostanem takže ráno sa uvidí 😊 aj keď už dnes som s malou dušičkou brala ten teplomer do ruky....inak som nachladnutá, takže teplota môže byť aj kvôli tomu vyššia 😊 inak vám prajem všetkým všetko dobré do nového roka, nech ste zdravé a už konečne všetkým nám nie len dve čiarky na testoch ale voňavé uzlíky šťastia v postielkach 😍😍😍
@vercadu ako ti podávali tabletky na vyvolanie ovu pri iui ? Tiež planujem ist na to lebo mam tak isto pco na jednom vajecniku.
@ja197 neviem, ci ovu bola presne vtedy, ako som si ju nastavila.... Inac mi ju davalo stale tam, kde je pozitivny ovulak a vtedy isto nebola, lebo na dalsi den som bola na sono a mala som na pravom 21mm a na lavom 18 mm a ziadnu volnu tekutinu a v ten den mi pichli pregnyl... Tak neviem... Som asi 11 dpo.. A ver, ze keby na teste nieco bolo, tak to sem uz asi vycapim... A cykly mavam tak 26 - 28 dnove, cize necakam niekde medzi sobotou a pondelkom, aj ked asi bude meskat kvoli progesteronu, ktory asi vysadim v sobotu, ak nebude nic naa teste....
@ikonica moja myslim ze tutu mutu mali vecer po iui asi ☺ ale super ze sa zadarilo iui 3 dni pred ovu alebo sa podarilo z tutu mutu 😊 Skuste iui ja asi tiez skusim posledny krat pred ivf.Ked pojdem do car chcem sa spytat doktora na vysetrenia repro,hemato mne moj gyn. odmietol dat vymenny listok na hemato ze je to drahe 😠 som zvedava jak sa v centre zatvaria...
Ahojte baby moje zlaté. V prvom rade vám všetkým prajem krásny a úspešne plodný nový rok! Nech sa každému splní po čom túži! 🙂
V druhom rade gratulujem všetkým novým tehulkám! Úprimne sa s vami teším 🙂 .. Ja som prestala už meriať bt úplne. Normálne som zistila, že keď meriam, tak sa neviem dobre vyspať, lebo som nedočkavá aká bude ráno teplota a potom som hore aj pred 4tou a potom aj tak tá nameraná teplota nie je hodnoverná 🙂 Takže som prestala všetko robiť.
Bola som na kontrole štítnej, že či sa to dalo do poriadku a že sa to vôbec nezmenilo, tak mi nasadili dvojnásobnú dávku. Bola som aj na hematológii, a výsledky budú cca 20.1 . A 21.1 idem k imunologičke, tak dúfam, že bude všetko OK. 🙂 Drahému som minulý mesiac naordinovala MACU a neviem či to je z toho (neviem ale z čoho iného by to bolo) tak chce (KONEČNE) častejšie sex a má (prepáčte za takéto intímne info, ale veď myslím, že sme tu na to 🙂 ) omnoho viac semena - či aj spermií to neviem. Keďže ale mal spermiogram až na tvar spermiií výborný, tak skúšame aspoň niečo. Ževraj je s tým plne schopný oplodnenia, čo jemu do teraz stačilo, nesnažil sa pre to nič viac spraviť... Lenže bohužiaľ, začínam byť trošku nervózna, na koľko mal len 1% schopných spermií(len na jeho množstvo , a že bol po chorobe nebrali nijak dramaticky) a ja mám mizerné AMH. Vo februári/marci idem na preventívku, tak dúfam, že sa minimálne neznížilo :/
Ach, len je mi do plaču niekedy. Neotáľala som s dieťaťom. Som mladá baba a takto sme dopadli. Nehádžem ešte flintu do žita, len niekedy mi je z toho proste smutno, asi ako každej žene, ktorej sa dlhšie nedarí.
No nič, dúfam, že som vás mojím trošku dlhším príspevkom moc neunudila a prajem vám ešte raz krásny nový rok 🙂
BTW, 11.1 budeme mať omšu za dar dieťaťa, tak snáď nám aj Pán Božko požehná už.
@81anina ako jasne nemyslela som v tom poradi ako som pisala... Jasne ze najskor iui a tak tutu mutu ;) neviem uvidime este co budeme dalej robit... Mam chut sa na vsetko vykaslat no zaroven neviem vypnut tuzbu po dietati... Dalsi cyklus bude bez clostilu... Mam prist na sono... Tak uvidim...
Žienky dnešná kontrola dopadla super sme 7+5 všetko ok srdiečko bije o 106 a dostali sme knižku ;) všetkým vám držím palce
@ereska gratulujem
@vercadu ahoj chcela by som sa spýtať na zo iui - riešili ste to nejako cez gynekológa alebo rovno na vlastnú päsť? Môžeš mi v krátkosti opísať ako to všetko prebieha? Kľudne aj do správy ak sa ti nechce sem. Len má zaujíma čo a ako od niekoho kto to už absolvoval 😉 ďakujem 😊

@iam24 ved to je super, ja len trosku zavidim 😉 moj muz ma po operacii, tak mame stopku.