Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
a test biely ako inac... dalsi uz nemam... ked nepride ms do utorka, ak kupim dalsie... teda podla teploty...
@iam24 Super✌️podobný graf keď som otehotnela mám🙃
@daniela123321 ďakujem no uvidím aké budú teploty nasledujúce dni. Ale neverím žeby som otehotnela po prvej ms po kyretazi.
@ladysmurf ja ta tiež úplne chápem, my sa snažíme cca niečo vyše roka ale intenzívne sme začali tak pred 5 mesiacmi, dovtedy sme to nechávali na náhodu..až kým som nezistila že vlastne neovulujem každý mesiac kvôli pcos. Odvtedy som už pojedla kadečo, skúšam čo zaberie. Aj sa polepšilo trochu tak som si povedala že skúsim tento mesiac bez všetkého že čo to spraví. No a intenzívne začínam rozmýšľať nad IUI. Moj mm bude mat totiž tento rok 39 a ja z neho nechcem mat starého otca čo bude na stužkovej dôchodca 🙄 takze tento rok to bezpodmienečne musí vyjsť!! ✊🏼✊🏼
@kaciatko04 no môj mm toho roku 45😂 deduško
@bona69 a už máte nejaké deti či tiež čakáte na prvé??
@kaciatko04 prvé, moje, mm ma 20rocnu dcéru z prvého manželstva
Baby ja som dnes 3-4 dpo a dnes poobede som si našla na intimke jemne ružový výtok.. iba malé množstvo. Myslíte, že by to mohlo byť ešte od ovulácie? Alebo možno uhniezdenie? Ale to by bolo asi skoro .. či? Bazalku tento cyklus nemeriam... Aj keď som úplne zvedavá, že ako by vyzerala
@julianka007 ja som mala to iste... Spinenie 2,3,4 dpo... Tiez neviem co to mohlo byt, prave cakam na ms
@happy9911 no to som teda teraz zvedavá.nastava dlhé čakanie
@julianka007 ja mam este 3dni do ms 🙈🙈🙈 a som nejakych 7dpo

Ahojte. Tak ja dnes takto. Opäť som musela merať o hodinu skôr tak som si priratala 0,10. Zatiaľ to vyzerá dobre 🙂