icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

iam24
6. jan 2019

Ahojte. Tak ja dnes takto. Opäť som musela merať o hodinu skôr tak som si priratala 0,10. Zatiaľ to vyzerá dobre 🙂

ikonica
6. jan 2019
ladysmurf
6. jan 2019

@ikonica kedy budes testovat?

kakatulik
6. jan 2019

@ikonica zu si vysadila ten Progesteron?

ikonica
6. jan 2019

@ladysmurf testujem kazdy den... Aj dnes testnem len to uz bude z druheho nie z prveho mocu... Musela som o piatej na wc... Merala som az o siestej...
@kakatulik vcera uz som nedala..

martinade
6. jan 2019

@ikonica stupaš ✊ zeby naozaj posunuta ovu?

martinade
6. jan 2019

Dnes teplota vyskočila...

ikonica
6. jan 2019

@martinade malo pravdepodobne... a uz sme tam nemali tutu mutu tak jedine ze by nieco z predtym prezilo.. ale skor to bude progesteronom... aj min cyklus mi to tak poblbol...

ikonica
6. jan 2019

a test biely ako inac... dalsi uz nemam... ked nepride ms do utorka, ak kupim dalsie... teda podla teploty...

martinade
6. jan 2019

@ikonica držím silno pršteky

ladysmurf
6. jan 2019

@ikonica aj ja aj jaaaa silno drzim palce ✊✊✊

daniela123321
6. jan 2019

@iam24 Super✌️podobný graf keď som otehotnela mám🙃

ikonica
6. jan 2019

@ladysmurf diky ale tehu to nebude ;)

ladysmurf
6. jan 2019

@ikonica nevies, kym nepride mrcha nadej je vzdy 😉

81anina
6. jan 2019

no ja uz som jasna ani testovat nemusim 😐

iam24
6. jan 2019

@daniela123321 ďakujem no uvidím aké budú teploty nasledujúce dni. Ale neverím žeby som otehotnela po prvej ms po kyretazi.

ikonica
6. jan 2019
ikonica
6. jan 2019

@ladysmurf myslim ze sa uz dost dobre poznam... bola som uz 3x tehu... a teraz nie som... ale ved prsty mi drzat mozes... do dalsieho cyklu :D aj ja budem tebe... kolky si dnes dc? uz sa blizi ovula co?

ladysmurf
6. jan 2019

@ikonica dnes je len 9DC no a ovu? U mna je problem, ze nikdy som si nie ista ci vlastne aj pride. Naposledy prisla 21DC takze este musim si pockat. Predtym 2 mesiace nic. Oh preto beriem aj vitex tak uvidime ci to pomoze

0507
6. jan 2019

Cau baby, u mna to vyzera na vcerajsiu ovu, zacina nekonecne cakanie 🙂

kaciatko04
6. jan 2019

@ladysmurf ja ta tiež úplne chápem, my sa snažíme cca niečo vyše roka ale intenzívne sme začali tak pred 5 mesiacmi, dovtedy sme to nechávali na náhodu..až kým som nezistila že vlastne neovulujem každý mesiac kvôli pcos. Odvtedy som už pojedla kadečo, skúšam čo zaberie. Aj sa polepšilo trochu tak som si povedala že skúsim tento mesiac bez všetkého že čo to spraví. No a intenzívne začínam rozmýšľať nad IUI. Moj mm bude mat totiž tento rok 39 a ja z neho nechcem mat starého otca čo bude na stužkovej dôchodca 🙄 takze tento rok to bezpodmienečne musí vyjsť!! ✊🏼✊🏼

bona69
6. jan 2019

@kaciatko04 no môj mm toho roku 45😂 deduško

kaciatko04
6. jan 2019

@bona69 a už máte nejaké deti či tiež čakáte na prvé??

bona69
6. jan 2019

@kaciatko04 prvé, moje, mm ma 20rocnu dcéru z prvého manželstva

julianka007
6. jan 2019

Baby ja som dnes 3-4 dpo a dnes poobede som si našla na intimke jemne ružový výtok.. iba malé množstvo. Myslíte, že by to mohlo byť ešte od ovulácie? Alebo možno uhniezdenie? Ale to by bolo asi skoro .. či? Bazalku tento cyklus nemeriam... Aj keď som úplne zvedavá, že ako by vyzerala

happy9911
6. jan 2019

@julianka007 ja som mala to iste... Spinenie 2,3,4 dpo... Tiez neviem co to mohlo byt, prave cakam na ms

julianka007
6. jan 2019

@happy9911 no to som teda teraz zvedavá.nastava dlhé čakanie

happy9911
6. jan 2019

@julianka007 ja mam este 3dni do ms 🙈🙈🙈 a som nejakych 7dpo

martinade
7. jan 2019

Teplota dalej stúpa... Ale je to len 6dpo

taily30
7. jan 2019

@martinade Ved to chceme 😉