icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

iam24
9. jan 2019

@martinade no vtedy som mala na 12dpo pekného dusika ktorý sa nehľadal :D

martinade
Autor odpoveď zmazal
dolynkag
9. jan 2019

@martinade celkovo žena ked je tehu vyzerá lepšie, tie hormony...... aj vlasy som mala ako počas ovu 🙂 tak si na dobrej ceste

martinade
9. jan 2019

@dolynkag prave som si zistovala hlien a mam ho ruzovy - trošičku krvy..dufam ze je to implatačný pokles 🙏

dolynkag
9. jan 2019

@martinade skús teraz na 2 dni vypnúť a nerieš to..... lebo toto sledovanie seba je hrozné, viem to..... proste nesleduj žiadne príznaky, rob niečo čo si dlho odkladala.... 🙂

ereska
9. jan 2019

@martinade matka mne sa zdalo že bola aj taká jemnejšia aj krajšia a mám to stále klop klop držím päste všetkým cakatelkam na //

martinade
9. jan 2019

@dolynkag takze po dlhej dovolenke by som mala zacat pracovať 😀 tak.diky
Ale nepozorujem sa, dnes vlastne 1x v tomto cykle som si zistovala hlien kedže ma aj vcera podbruško bolelo ako na ms a po dnešnom poklese teploty.
@ereska dakujem Darinka. Inak mi to aj mama povedala ked som bola tehu ze mam peknu pleť. Inak dnes mi zacal smrdiet parfem a vcera som robila kolac do prace tak ked som ochutnala sladke cesto, tak sa mi zdalo horke... 🙂
Držím pršteky nech to dalej pekne ťahate 🙂

ikonica
9. jan 2019

@dolynkag beries teraz este nejake doplnky?

dolynkag
9. jan 2019

@martinade už by bol najvyšší čas, žeby tu niekto dal pozitívny testík

dolynkag
9. jan 2019

@ikonica progesteronový krem som vysadila po 12 TT, beriem nejaké vitaminy, nie pravidelne, iba kyselinu listovú pravidelne

dadulik6
9. jan 2019

@ikonica
@martinade veru tak ako hovori
@dolynkag som veelmi zvedava kto sem da prvy tohtorocny testik s // 😊

ikonica
9. jan 2019

@dadulik6 no asi martina ;)

dadulik6
9. jan 2019

@martinade a kedy budes testovať? Silno drzim palce ✊

dadulik6
9. jan 2019

@ikonica mna stve ze dneska asi nestihneme poistit lebo kym ja pridem z prace drahy uz asi nebude doma

martinade
9. jan 2019

@ikonica uvidíme. Pretoze hoc by bol ip musi sa to este zahniezdit poriadne, potom udrzat... Dlhy boj
@dadulik6 dakujem, a asi budem v sobotu testovat 11dpo

dolynkag
9. jan 2019

@martinade dávaš progesteron?

martinade
9. jan 2019

@dolynkag dala som zatiaľ 2x bo som zabudala, ale od dnes znovu zacnem použivat.

izy1661
9. jan 2019

Ahojte 🙂
Ak by vás zaujímalo, tak co som naposledy písala o možnostiach či vobec a ak ano kedy bola ovu, tak podla teploty určite bola 🙂 len teda netuším ktory dpo som. Bud 3dpo,4 alebo 5dpo. Každopádne ms necakam buduci týždeň 🙂

havranka31
9. jan 2019

ahojte baby, mne tento mesiac teplota pocas ovu klesla vyraznejsie ako zvykne, tak dufam, ze je to dobre znamenie :D nastava vyckavacia faza.

martinade
9. jan 2019

@havranka31 ale snaha cez ovu bola dobrá 😀

0507
9. jan 2019

U mna takto, tie teploty su nejak moc nizke, nemavam take

dadulik6
9. jan 2019

@0507 aj ja mam teraz nizsie predovulacne ale celkovo mi je aj v noci chladno urcite koli teplotam vonku..

dadulik6
9. jan 2019

@martinade tak to tu je za chvilku aj ked pre teba to je isto dlhe cakanie

0507
9. jan 2019

@dadulik6 zeby to mohlo tak ovyplyvnit BT? Lebo predovulacne mam normalne...

dadulik6
9. jan 2019

@0507 neviem ale ja to tomu pripisujem lebo doteraz som mala okolo 36.5 36.6 a teraz mam 36.2 az 36.4 a to som bola aj chora

martinade
9. jan 2019

@0507 minuly rok v januari februari som mala celkovo nizsiu bt. Ale ako aj prvu, tak aj druhu fazu. Podla mna to je pocasim.

0507
9. jan 2019

@dadulik6
@martinade mozno to tak bude, uvidime co dalej

dadulik6
9. jan 2019

@0507
@martinade no ja to neviem porovnat s minulym rokov vtedy som s bt len zacinala a merala v ustach najskortakze tam mam uplne ine teploty

havranka31
9. jan 2019

@martinade no veru snazili sme sa ostosest :D dufam ze aj vysledok tomu bude odpovedat..

martinade
9. jan 2019

@havranka31 držím pršteky