icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
10. jan 2019

@evi38 dakujem pekne, mas uplnu pravdu, toto by bol ozaj zazrak. bojim sa ale tesit, ked viem cim si aj martinade nedavno presla. viem, ze nic neni iste, MS mi este nemeska, zajtra ma prist. och, no neviem. mam malu dusicku

martinade
10. jan 2019

@evi38 tak este týždeň aj nieco. daj urcite vediet ako bolo u lekara. Podla mna iste praskol. Drzim pršteky nech o 5 dni najdes ciarku, musis 🙂

taily30
10. jan 2019

@martinade som zvedava na tvoj test. My sme skoro narovnako v cykly. Mna inac spodok brucha boli.

happy9911
10. jan 2019

Baby ak 31 bola ovu, dnes mi meska Ms 2den ale koli posunutej ovu mozem byt cca 9-10dpo...je skoro na test?

martinade
10. jan 2019

@taily30 uz som dala sem test...
Asi tam mam aj ja ciarku 🙂

martinade
10. jan 2019

@taily30 spodok brucha ma tiez bolel minuly mesiac.... Tak jemne

martinade
10. jan 2019

@happy9911 uz by ti mohlo vidno dusika, ktoreho musis hladat. Ja som 9dpo vid foto vyssie

taily30
10. jan 2019

@martinade vidim dusika. a co som to predtym prehliadla? ani neviem. ako davas fotku do negativu?

taily30
10. jan 2019

@martinade mna sem tam boli po celej dlzke, nie prilis, ale pripomina mi to MS

taily30
10. jan 2019

@martinade mne sa tomu testu nechce verit, tak som este jeden urobila 😀 a aj tam je ciarka, dokonca tmavsia. je to vobec mozne?

martinade
10. jan 2019

@taily30 na negativ mam aplikaciu. A pochval sa novou fotkou 🙂 moja polovicka je slepa, ani po naznaceni dusika to nevidel

taily30
10. jan 2019

@martinade skusim aj ja nejaku stiahnut, diki

martinade
10. jan 2019

@taily30 krasa 😍 a to si az 3 robila? 😀 držím ✊ nech sa to dobre zavrta.
Uf je po pol noci. O 10:15 ma zobudil sused ako nieco klepal, tak som mu zaklopala na dvere a on, ze sklada nábytok 😀 no a ja uz neviem zaspať.

taily30
10. jan 2019

@martinade ten prvy vcera vecer, druhy ranny moc a treti pred hodinou asi. absolutne netusim preco som vcera vecer otestovala.

taily30
10. jan 2019

@martinade a ten negativ sa preco robi? lepsie to vidno ci preco?

taily30
10. jan 2019

@martinade tak preto si este hore. dufam, ze sa ti podari zaspat. a to kto sklada tak neskoro nabytok 😀 . tak ta nebudem otravovat, napisem opat zajtra. dobru noc

martinade
10. jan 2019

@taily30 dobrú

bona69
10. jan 2019

@taily30 tak ty už máš poriadnu čiarku,silno držím palce nech je všetko ok ❤️❤️❤️

evi38
10. jan 2019

@taily30 veď toto už je krásna čiarka 🙂🙂🙂 moc moc gratulujem 🙂

taily30
10. jan 2019

@bona69 @evi38 dakujem. Som zvedava na zajtrajsi

martinade
11. jan 2019

@taily30 takze novy test zajtra 🙂 mame tu novy druh zavislosti 🙂 ozaj co povedal manzel? Aka bola jeho reakcia? 🙂
Ohladom negativu, niekedy je na negative lepsie spozorovat ciarku. ja mam napr aplikaciu photo editor. Taka kostrbata appka ale negativ tam je 🙂

martinade
11. jan 2019

Moj dnesny graf

taily30
11. jan 2019

@martinade Mati, mm este nevie. MS mi este nemeska, pockam kym bude a potom uz silnejsiu ciarku mu ukazem. On by tomuto duchovi este neveril. ved aj ja mam problem.
a myslim, ze tu istu aplikaciu som aj ja stiahla. vidno to tam dobre.
nechce sa mi verit, ze ty uz hore a ja stale hore hahaha.

taily30
11. jan 2019

@martinade pekne sa ti teplota drzi. ty budes cakat obden ci budes aj dnes robit testik?

dadulik6
11. jan 2019

Dobre ranko sa praje ja dnes takto

dadulik6
11. jan 2019

@fany051081 zaujimave ale aj tak ejakulat zostane v kalisku urcite sa tam vsetko nedostane a to co sa tam dostat ma sa tam dostane pocas vyrcholenia takze neviem akurat to z teba hned nevytecie..ja som nad nim uvazovala len neviem pri ms mi to prislo take neprakticke tak som ho hned aj zavrhla..

dadulik6
11. jan 2019

@martinade ja som vydrzala 30min hadam to bolo na nieco dobre 😂😂 drahy na mna pozeral ze co robim reku sak im musim pomoct😂😂😂 tak sa ma opytal ci ma nezavesi na luster dole hlavou 😂😂😂😂

dadulik6
11. jan 2019

@taily30 no tak ty mas krasny test tisko gratulujeem ✊✊ nech len pekne silnie

dadulik6
11. jan 2019

@taily30 aj ja pouzivam negativ ked lovim duchov 😂😂 ale tebe je ciarku krasne vidiet

dadulik6
11. jan 2019

@martinade no veru sa ti tam nieco crtaaaa nato ze si ho robila 9dpo ✊✊😍