icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dadulik6
11. jan 2019

@0507 no uvidime co mi prezradia dalsie teploty 🙈

0507
11. jan 2019

@ikonica bodaj by si mala pravdu 🙂

0507
11. jan 2019

@dadulik6 budu hore 🙂

dadulik6
11. jan 2019

@0507 dufajme presne pred rokom som si nasla // tiez som mala v tychto dnoch ovu tak dufajme ze sa to bude opakovat ale uz s dobrym koncom

veronika3184
11. jan 2019

Co myslite dievcata je priskoro tesit sa ze by mohlo vyjst tehu? V predchadzajucich cykloch som poovulacne teploty mala vzdy 37 a viac, teraz prvy raz sa drzia 36,8-36,9 niekolko dni po sebe. Zda sa mi ze graf sa sice podoba mesiacom pred tym, ale ta "nizka" teplota oproti grafom pred tym mi vlieva nadej. Vcera som sa sice bala ze ci ovu vobec prebehla ked 36,8 mavam aj bezne predovulacne teploty, ale teraz uz trochu dufam. Aj vcera tesne pred sexom zo mna vysiel taky redsi hlien akoby ovulacny, natahovaci, a celkom dost ho bolo a tiez v nom bol kus husteho bieleho. Aj krcok je nizko ze lahko nahmatam. Mozno ten husty hlien moze signalizovat sa mi vytvara hlienova zatka. 🙂

pimar
11. jan 2019

@evi38 ano ano , dnes došla MS... mávala som 28 dní, niekedy menej, ale zrejme sa mi posunula ovulácia. začala som brať vitex a predĺžila sa mi LF, tak aspoň dačo. Snažíme sa už 9 mesiac (viem, že je to ešte veľmi krátko oproti iným príbehom🙂 tak začínam byť zúfalá a skúšam všetko. Ale priateľ ešte nebol na spermiograme (netuším, ako ho na to presvedčím), takže dovtedy nezistíme, či je nejaký problém....

martinade
11. jan 2019

@veronika3184 to je prilis skoro povedat ci uz sa ti vytvara zatka ak by si bola tehotna. Si iba 4dpo a oplodnenemu vajicku trva asi tyzden kym vobec dojde do maternice a potom tyzden na zahniezdenie sa...ten kremovy hlien je bezny po ovulacii

zuzik5891
11. jan 2019

@pimar ten spermiogram je fakt dosť dôležitý...aj keď ti priateľ povie že určite je ok... môj má 29 rokov...vojak takže zdravotné prehliadky majú pravidelne ... športuje... zdravá strava... nefajčí... nepije a spermiogram nanič... keď nám vraveli výsledok bola som v šoku ..

veronika3184
11. jan 2019

@martinade dakujem. Kolegyne mi hovoria ze sa nemám tak stresovat lebo mi hrabne. Asi by som mala zacat menej rozoberať a brat vecí tak ako plynu.

martinade
11. jan 2019

@veronika3184 skus si najprv prestudovat, pozriet par videi ako dlho trva oplodnenie, možnože ti pomoze sa nestresovat hned po ovule ak budes vediet ze az 10 az 14 dni z istis výsledok

pimar
11. jan 2019

@zuzik5891 ach jaj, to je fakt zlé ... Ak sa môžem spýtať, napriek tomu sa vám zadarilo? Alebo sa pokúšate? A spermiogram urobia po objednávke v hocktorom centre asistovanej rep.ale až po odporučení od urológa?

ikonica
11. jan 2019

@pimar nemusis mat odporucanie...

pimar
11. jan 2019

@ikonica A vedela by si mi prosím odporučiť nejaké centrum v BA? ďakujem

ikonica
11. jan 2019

@pimar v ba neviem... Ja byvam na opacnom konci sr.... Ale kazde robi tieto vysetrenia... Zavolaj tam a opytaj sa na podmienky... Na nete su cenniky...

zuzik5891
11. jan 2019

@pimar no náš prvý spermiogram nám robil jeden gynekológ...dostali sme krabičku liekov za 148 e a na ďalší spermiogram ideme už do centra...chceme už taký rozšírený...tak podarilo sa nám práve v cykle z novembra na december ale na silvestra som potratila ...v stredu idem na laparoskopiu a prefuky a vo februári smer centrum...

ikonica
11. jan 2019

@zuzik5891 a co vam dal za vitaminy?

zuzik5891
11. jan 2019

@ikonica profertil

daniela123321
11. jan 2019

@veronika3184 Hlienová zátka sa začína vytvárať v nejakom 7-8tt 😉

ereska
11. jan 2019

@pimar my sme kedysi chodili do centra Ferticent v Ružinove veľmi milý ľudia ale úplne prvý spg robil manželovi urológ a výmenný lístok mal od môjho gynekológa

pimar
11. jan 2019

@ereska Aj som sa chcela spýtať, či to nerobí náhodou aj urológ, ďakujem ti veľmi pekne za odpoveď🙂

kakatulik
11. jan 2019

@pimar niektorí robia.

iam24
11. jan 2019

@martinade
@dadulik6 tak skúšala som ráno urobiť ten 25 kovy. Kúpila som aj 10 tkový. Ten som robila teraz. Samozrejme bielo. :D

martinade
Autor odpoveď zmazal
ikonica
11. jan 2019

@iam24 kokso... Asi je nacase vypadnut z konika... Ja uz vidim ciarky vsadeeeeee

sticker
martinade
11. jan 2019

@iam24 samozrejme ze tam nic nie je. Klasicky tehotensky test rozpoznava hcg od 100miu, podla mna este nemozes mat vysoke hcg 100 v krvy. Ja som mala minuly mesiac na 11dc 17 hcg. Hcg rastie ob den...zbytočne si ho robila

iam24
11. jan 2019

@ikonica cosiii 😂😂😂😂 ja nevidím 😂😂😂😂

ikonica
11. jan 2019

@iam24 hovorim.. Uz som chora... Na oci... Alebo na hlavu

sticker
iam24
11. jan 2019

@martinade 😂😂😂 hihi to mi je jasné. Len som nedockava 😂😂😂😂

ikonica
11. jan 2019