Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Co myslite dievcata je priskoro tesit sa ze by mohlo vyjst tehu? V predchadzajucich cykloch som poovulacne teploty mala vzdy 37 a viac, teraz prvy raz sa drzia 36,8-36,9 niekolko dni po sebe. Zda sa mi ze graf sa sice podoba mesiacom pred tym, ale ta "nizka" teplota oproti grafom pred tym mi vlieva nadej. Vcera som sa sice bala ze ci ovu vobec prebehla ked 36,8 mavam aj bezne predovulacne teploty, ale teraz uz trochu dufam. Aj vcera tesne pred sexom zo mna vysiel taky redsi hlien akoby ovulacny, natahovaci, a celkom dost ho bolo a tiez v nom bol kus husteho bieleho. Aj krcok je nizko ze lahko nahmatam. Mozno ten husty hlien moze signalizovat sa mi vytvara hlienova zatka. 🙂
@evi38 ano ano , dnes došla MS... mávala som 28 dní, niekedy menej, ale zrejme sa mi posunula ovulácia. začala som brať vitex a predĺžila sa mi LF, tak aspoň dačo. Snažíme sa už 9 mesiac (viem, že je to ešte veľmi krátko oproti iným príbehom🙂 tak začínam byť zúfalá a skúšam všetko. Ale priateľ ešte nebol na spermiograme (netuším, ako ho na to presvedčím), takže dovtedy nezistíme, či je nejaký problém....
@veronika3184 to je prilis skoro povedat ci uz sa ti vytvara zatka ak by si bola tehotna. Si iba 4dpo a oplodnenemu vajicku trva asi tyzden kym vobec dojde do maternice a potom tyzden na zahniezdenie sa...ten kremovy hlien je bezny po ovulacii
@martinade dakujem. Kolegyne mi hovoria ze sa nemám tak stresovat lebo mi hrabne. Asi by som mala zacat menej rozoberať a brat vecí tak ako plynu.
@veronika3184 skus si najprv prestudovat, pozriet par videi ako dlho trva oplodnenie, možnože ti pomoze sa nestresovat hned po ovule ak budes vediet ze az 10 az 14 dni z istis výsledok
@pimar no náš prvý spermiogram nám robil jeden gynekológ...dostali sme krabičku liekov za 148 e a na ďalší spermiogram ideme už do centra...chceme už taký rozšírený...tak podarilo sa nám práve v cykle z novembra na december ale na silvestra som potratila ...v stredu idem na laparoskopiu a prefuky a vo februári smer centrum...
@veronika3184 Hlienová zátka sa začína vytvárať v nejakom 7-8tt 😉

@0507 no uvidime co mi prezradia dalsie teploty 🙈