icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

happy9911
11. jan 2019

@ereska dakujeem ale je to biele asik kanalik, slzy v ociach:(

ereska
11. jan 2019

@happy9911 ešte nezufaj ešte si malo dpo

ikonica
11. jan 2019

@0507 tu je marcovy graf... A ano uhniezdenie nemusi byt vidiet na grafe... Inac ten pokles kratko po ovule sa vola secondary estrogen surge...

0507
11. jan 2019

@ikonica toto je moj majovy

taily30
11. jan 2019

@martinade no si veru ranostaj. ja som tuto noc nemohla dobre spat, od 4.30 som sa stale budila a vydrzala som lezat do 7. tak som merala o hodinu skor. aj ciarka na teste je rovnaka ako vcera

taily30
11. jan 2019

@martinade dakujem mati, ja ti veeeelmi drzim palce nech vam to vyjde, moc si to prajem.

taily30
11. jan 2019

@evi38 Evi, ja budem tomu verit asi az ked bude v 15tt. v 13tt som potratila predtym a to hovorili, ze to som uz mala byt v bezpecnej faze. no neviem

taily30
11. jan 2019

@martinade nevesaj hlavu, mna tiez boli spodok ako teba. drz sa

taily30
11. jan 2019

@pimar @evi38 ja podla vestkyne by som mala mat uz futbalovu jedenastku 😂

taily30
11. jan 2019

Zienky, dnesnu teplotu som upravila o +0.1, lebo som merala o hodinu skor, dufam, ze spravne som urobila. Test sa mi zda rovnaky ako vcera. Skusim jeden poobede. A mm tomu neveri, ze Ved sme ani neboli spolu poriadne 😀

kakatulik
11. jan 2019

@taily30 jej,ale ved ten testik je silnejsi ako vcera😍🤰
A aten jeden krat bolo pred ovu?

ereska
11. jan 2019

@taily30 ale je tam na testoch lepšie vidieť každý druhý deň ten rozdiel alebo si ich odfod všetky pod sebou lepšie to uvidis ja napríklad na 13 dpo duch a hcg 88 hovoria že stúpa dvojnásobne každý druhý deň no o týždeň som rátala že bude vyše 1000 a bolo až 4061 takže skôr zo začiatku to ide asi pomalšie ale asi sa to vie rozbehnúť zajtra uvidíš väčší rozdiel skús odfotiť vsetky

taily30
11. jan 2019

@kakatulik mne sa zda taky isty. raz bolo tutu mute pred mm operaciou a druhykrat bolo po, chceli sme vediet ci vsetko funguje 😂 lebo operacia bola v tych oblastiach. a zrovna som mala pozitivny ovu. keby mi aj ovu oznacilo na iny den, tak viackrat sme nemohli, prilis bolestive pre mm.

taily30
11. jan 2019

@ereska mas pravdu, dievcence vraveli, ze obden je lepsie. ak ms nepride, tak v pondelok zavolam a objednam sa na krv potvrdit ciarky. to ti riadne ta hodnota vyskocila, parada.
ked pozriem na ten uplne prvy, tak tam uz nic neni, neviem ako dlho ten vysledok na teste ostava

kakatulik
11. jan 2019

@taily30 a kedy bola podľa teba ovu?

ereska
11. jan 2019

@taily30 aj mne to vždy tak vybledli testy keď som ich fotila potom tak bolo vidieť neskôr tie rozdiely škoda že sme nedockave no mne na 13 dpo ukázal Digi +1-2 keď bolo to hcg 88 urobila som ho lebo som chcela dať muzikovi do čižmičky na Mikuláša

taily30
11. jan 2019

@kakatulik bud v ten den vecer ako mi ju vyznacilo alebo najneskor ten dalsi den. lebo podla poznamok, teploty aj testu mi to tak vychadza.

taily30
11. jan 2019

@ereska iny test taky spolahlivejsi urobim az ked mi bude meskat aspon den, co bude v nedelu. teraz ma napadlo, ze mam jeden 10tkovy test z SK sa mi zda, skusim ho neskor urobit, uvidim, ci to bude rozdiel. lebo myslim, ze tieto co tu mam su len 25

martinade
11. jan 2019

Hodina duchov pokračuje, pravila som iny test a hadam tam uz nieco vidim

butterfly333
11. jan 2019

@martinade na tom zelenom vidím tak držím palce

zuzik5891
11. jan 2019

@martinade zelený je pekný ✊✊❤️

martinade
11. jan 2019

Žienky dakujem za podporu 😘

taily30
11. jan 2019

@martinade na tom zelenom vidim!!

dadulik6
11. jan 2019

@martinade vidiiiiim supeeeer nech pekne silnie ✊✊

fiora94
11. jan 2019

Ahojte zenicky 🙂 Prisiel Novy Rok a ja som si dala predsavzatie, ze si zacnem merat bazalnu teplotu. Najde sa tu nejaka dobra dusicka, ktorá mi pomoze kde a ako si mam robit tu tabulku? Ani sa v nej vobec nevyznam. Potrebovala by som sa zaucit. Ďakujem 🙂

ladysmurf
11. jan 2019

Dievcata prosim o pomoc, za normalnych okolnosti meravam teplotu o 5 rano ale vcera sme boli na navsteve a dnes rano som odmerala o 7 rano (spala som 5 hodin). Teplota bola 36,81. Ako si to mam upravit? Na 36,61? Pochopila som to spravne? Dnes je iba 15DC a ovu este len cakam. Dakujem 😚

iam24
11. jan 2019

@martinade na zelenom vidím. Držím palce ;)

martinade
11. jan 2019

@iam24 napodobne 🙂

martinade
11. jan 2019

@ladysmurf treba odcitat, co hodina to 0,1 menej

ladysmurf
12. jan 2019

@martinade a nevadi ze som spala len 5 hodin?