icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dadulik6
12. jan 2019

@iam24 to je dobre ze sa drzi ❤

iam24
12. jan 2019

@dadulik6 už som zvedavá na ten zajtrajší test :D

izy1661
12. jan 2019

@ikonica moja, a ty ako? ešte berieš clostil? Ako pokračuješ, čo máte v pláne? Myslím na teba, aby sa ti to konečne podarilo a dotiahla si to do úspešného konca!
Btw, pamätáš si katesocku? Dnes má termín pôrodu, tak som zvedavá, ako je na tom, či už má po, alebo prenáša... 🙂

martinade
12. jan 2019

@dadulik6 testovanie nechavam na rano, inak by mi mm po vcerajsich 2 testoch zatrhol testovanie. Uz vcera sa pytal ci to s testovanim neprehanam 😂

martinade
12. jan 2019

@dadulik6 testovanie nechavam na rano, inak by mi mm po vcerajsich 2 testoch zatrhol testovanie. Uz vcera sa pytal ci to s testovanim neprehanam 😂

ikonica
12. jan 2019

@izy1661 ahoj... No tento cyklus idem uz bez clostilu... Beriem vsetky mozne vitaminy, vitex a matersku kasicku... V piatok idem na sono... Teda ked ma zoberu, lebo som sa zabudla objednat skor... Dnes som 5 dc... Tento cyklus asi vynecham meranie bt... Tieto dva cykly budu lightkove... Budem mat vela stresu v praci... A po marcovej ms (ak pride) pojde mm na kontrolny spg a mozno skusime iui....

ikonica
12. jan 2019

@izy1661 inac na katesocku zakukujem obcas ci uz.... Spolu s nou otehotnela updatevani a ona ma tiez o chvilu termin... Moc sem uz nechodi ale piseme maily...

ink
12. jan 2019

Baby, prepáčte, že píšem mimo témy. Každú z vás obdivujem ako sa vyznáte v týchto veciach, radíte si, píšete si, povzbudzujete sa a verím, že každej sa splní sen.
Chcela som sa spýtať takto hromadne, či by ste niektorá nestála o to, byť moderátorkou tejto diskusnej skupinky, kludne viac než 1. Nezaberie to čas navyše, bolo by to o tom, že je to váš priestor, ktorý si tu spríjemňujete 🙂
Ak by niektorá aspoň na malilinkú chvíľku zaváhala a chcela moderovanie skúsiť, nech mi napíše, alebo olajkuje tento post a pustíme sa do toho 🙂

dadulik6
12. jan 2019

@martinade to aj ja ked testujem tak priatel o tom nesmie vediet lebo hned zacne naco sa stresujem mam pockat kym bude meskat a bla bla bla chlap proste tomu nerozumie

iam24
12. jan 2019

@dadulik6 hihi moj je taký isto :D on ani nevie že som testovala :D

0507
12. jan 2019

@dadulik6 haha, aj ja testujem potajomky, lebo moj mm len kruti hlavou a hovori mi, ze mi sibe 😂

dadulik6
12. jan 2019

@iam24 a poviem mu az ked som si ista ze je alebo nieje poziy.. 😂

dadulik6
12. jan 2019

@0507 hovorim proste muzi 😂😂 tuto vec proste nedokazu pochopit aj ked tiez velmi tuzia po babatku ale u nich je to ine

0507
12. jan 2019

@dadulik6 chlapi kopec veci nechapu a prezivaju inak, na to si treba zvyknut

dadulik6
12. jan 2019

@0507 a najlepsie je ked si meriam rano teplotu pocujem ako fuci chrape ale akonahle teplomer zapipa hned sa pyta aka je teplota sa zasmejem poviem mu a hned ze a co to znamena 😂😂😂😂

ereska
12. jan 2019

No baby môj bol na nákupe predvčerom ráno a keď ma zbadal večer v sprche že zabudol som kúpiť mlieko 😂 😂😂

0507
12. jan 2019

@dadulik6 presne ako u nas!

0507
12. jan 2019

@dadulik6 a este otazka: to je dobre ci zle? 😂

kakatulik
12. jan 2019

Presne ako u nás. Ja mám taký tichý teplomer, že ho sama zle počujem a niekedy mi povie že už zapípal a to spí 🙄

dadulik6
12. jan 2019

@0507 presneeee a dneska ze ukaz graf a ze ako si znacis sex noo krasne sme sa trafili 😂😂😂 teraz sa musis nad ciarov drzat ze? Ked klesnes pride ms? 😂😂 asi mu poviem nech si tu spravy ucet a bude nam radit 😂😂😂

dadulik6
12. jan 2019

@kakatulik vyborne aspon ta upozorni 😂😂 moj teplomer niekedy riadne pocut inokedy slabsie

martinade
12. jan 2019

@dadulik6 gratulujem k povýšeniu 😀

0507
12. jan 2019

@dadulik6 aj ja gratulujem 🙂

0507
12. jan 2019

@dadulik6 kludne, radi ho tu privitame 🙂

dadulik6
12. jan 2019

@martinade
@0507 😂😂😂 dakujem len som sa opytala co to obnasa a co by bola moja uloha a hned mi prisla pozvanka 😂

taily30
12. jan 2019

@dadulik6 gratulujem k titulu 😉

taily30
12. jan 2019

@ereska hahaha, a co tym chcel povedat?

iam24
12. jan 2019

@dadulik6 gratulujem k povyseniu 🙂

dadulik6
12. jan 2019

@0507 len neviem ci by to on medzi tolkymi zenami zvladol 😂😂