icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
12. jan 2019

@ereska jaaaaj, hahaha, asi mi niekto sadol na kabel 😀

ereska
12. jan 2019

@taily30 no to bude tým tehotenstvom 🙂 asi babatinko

taily30
12. jan 2019

@ereska hahaha, dufam, ze je to tym, ze som mala len menej kofeinu.

ikonica
12. jan 2019

@taily30 dnes si pridavala graf? Test? Tym ze mas casovy posun, nikdy neviem kedy mas rano kedy vecer 😃

taily30
12. jan 2019

@ikonica dnes som nic nepridavala, mame 9 hodinovy posun, SK je 9 hodin popredu, teraz je 11 rano

ersp
12. jan 2019

Jaa som s tej teploty uz zmetena..dnes 14dpo, test biely, vcera klesala teplota, bolest brucha ako pred ms, takze som ocakavala klesanie teploty a ms a dnes zas narast + taky podobny vytok ako pri ovu ale belsi...

ikonica
12. jan 2019

@taily30 a ako teplota? Pekne hore dufam 😉

ikonica
12. jan 2019

@ersp urcite bola ovu tam kde ju mas vyznacenu?

dadulik6
12. jan 2019

@ikonica
@ersp mne pride ze ovu bola tam kde je ten prazdny kruzok ci? Robila si ovu testy alebo mas ju nejako potvrdenu ze bola tam kde ju mas vyznacenu?

taily30
12. jan 2019

@ikonica drzi sa hore, 37.09C (to som ale tiez upravila, lebo som merala o hodinu skor, hafan sa potyckoval, tak som musela skor). A test taka ista farba ako vcera

ersp
12. jan 2019

@dadulik6 testy som nerobila ale podla hlienu to naznacovalo na ten den, ten prazdny kruzok bola merana teplota o dve hodiny skor cize moc vierohodna nie je...

taily30
12. jan 2019

@ersp tak si k tej teplote pripocitaj 0.2 a to by bola teplota, keby si merala v case co vzdy meriavas. odstrani ti prazdny kruzok

ersp
12. jan 2019

@taily30 uz je pripocitane, nedalo sa mi merat v obvyklom case kvoly skorsiemu odchodu do prace..ten kruzok som nehala naschval nech viem ze to bolo mimo casu

ladysmurf
12. jan 2019

Ja zatial takto, cakam na ovu 😊. Dufam, ze pride na buduci tyzden.

iam24
13. jan 2019

Ja už klesam

martinade
13. jan 2019

Som predpokladala ze klesnem, ale ze az tolko...
Tehu testy. Sice uz nemusim pol hodinu hladat ciarku, ale ajtak ju hladam lebo nievje vyrazna. Som si myslela ze ciarka po 2 dnoch bude vyraznejsia. Uf.... Začinam sa bat. Aj ten pokles, aj tie slabe ciarky, uvidíme co prinesie zajtajsok. Ajtak to nemozem ovplyvnit. Raz vidim silnejsiu ciarku na step one-e raz na tom druhom teste. Podľa druhej apky co mam a mi presnejsie predpoveda MS, tak dnes je prvy den co mi MS nedosla.

ereska
13. jan 2019

@martinade a príznaky?? Ešte nezufaj niekomu ukáže silnejšie až keď mešká ms trošku sa mi tam niečo marí

iam24
13. jan 2019

@martinade ja na teste vidím a teplotu máš ešte dosť vysokú 🙂

martinade
13. jan 2019

@ereska trošku ma piche v podbrušku. Prsia ma vobec nebola, tak ako minuly mesiac. a ziadne ine príznaky

iam24
13. jan 2019

@martinade mňa tiež iba v podbrušku občas zabolí a inak nič :D

martinade
13. jan 2019

@iam24 držím pršteky, si klesla ale zatiaľ je to ok...len aby zajtra teplota vystúpila ✊ testy si nerobila?

iam24
13. jan 2019

@martinade ešte nie ale asi idem urobiť aj keď pozitívny výsledok nečakám.

taily30
13. jan 2019

@martinade este stale mas vysoku teplotu, nezufaj. Mozno pocas dna, skor na vecer, ti lepsie ukaze. Mne to tak funguje, nie prvy ranny moc.

martinade
13. jan 2019

@iam24 pridaj fotky.. Ale ved tebe bolo pekne vidno ciarky

martinade
13. jan 2019

@taily30 ok skusim testnut dnes poobede. Kedy zvyknes ty testovat? Zajtra nezabudni pridat graf a foto ak nahodou budes testovat 🙂

iam24
13. jan 2019

@taily30
@martinade tak robený teraz ten25kovy

taily30
13. jan 2019

@martinade ok, posluchnem. Testujem okolo 16tej, dnes som naobed a bola lepsia, nez rano. Ako ma napadne. Som zvedava, ci to aj u teba bude tak.

martinade
13. jan 2019

@iam24 vidím 😍 uz nech len to silnie

iam24
13. jan 2019

@martinade ako keď sa zadivam tak vidím ale neviem no. Či to je silnejšie ako predvčerom

martinade
13. jan 2019

@taily30 tiez som zvedava