icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ereska
15. jan 2019

@taily30 tie som brala po ivf kedysi no vždy som potratila takže nie dlho ale mali by sa do 12 tt teraz neberiem nič len tu progesteronovu masť od bylinkarky a čaj pupalkovy a rybí olej od lekára neberiem nič zatiaľ ok snáď to tak pôjde ďalej

dolynkag
15. jan 2019

@ereska pupalka by sa nemala v tehu...až ku koncu na vyvolanie kontrakcii

ereska
15. jan 2019

@taily30 nádherné už chcem vidieť to vysoké hcg. 🙂

ereska
15. jan 2019

@dolynkag pýtala som sa jej je skúsená a ju budem len do nejakého 15 TT kôli tým potratom práveže mám ju na vaječníky ktoré boli slabé a. Nevyživuju bábätko kým nieje placenta ona má certifikáty vie čo si môže dovoliť mi dať hovorila som jej že v tehuľky sa nesmie ale že ja musím ešte aby som sa nebála veď vďaka nej sa nám podarilo a nikdy som nebola v 10 TT takže plne jej dôverujem

dadulik6
15. jan 2019

@taily30 chuda moje taketo stresyyy to veru len blazon vymysli take tabletky urcite to bol chlap 😂😂😂

taily30
15. jan 2019

@kakatulik zlataaaa😘

taily30
15. jan 2019

@ereska drzim silno palce, nech to ide dobre len tak dalej!!!🙏

taily30
15. jan 2019

@dadulik6 uz teraz ked viem, tak nebudem stresovat, ale aj tak ich skusim vymenit za tie zlte, lebo predsa, cervena je cervena a tu niktora z nas nechce vidiet

martinade
15. jan 2019

@taily30 teda to su soky... Hlavne ze je všetko ok ✊

taily30
15. jan 2019

@martinade veru,.. zatial ok. ale aj tak poviem sestricke, ze preco ma na to neupozornili, ze skoro som infarkt dostala

martinade
15. jan 2019

@taily30 isto povedz, nech si uvedomia. Ja som dnes napisala lekarovi, som zvedava co mi odpovie.

taily30
15. jan 2019

@martinade ohladom coho si pisala? ci robit iui?

sonka_miro
15. jan 2019

Babenky mam otazocku. Dlhsie sa trapime a 2 krat som potratila. Pred rokom som prestala cvicit a hrozne mi to chyba. Myslite ze to neublizi pri snazilkovani, viem ze vsade sa pise ze je to ok ale len kvoli tomu ze som dva krat o mimi prisla. Chcem vas nazor alebo skusenost.

taily30
15. jan 2019

@sonka_miro viem, ze vsade sa pise, ze cvicenie ti pomoze. ja osobne, predtym nez som otehotnela prvykrat, som chodila do fitka pravidelne, a odvtedy ako som potratila, tak som uz nesla, lebo som sa tiez bala. je pravda, ze my s muzom fyzicky pracujeme, takze pohybu som mala dost, ale zvlast do fitka som sa nesla nicit 🙂 moja skusenost.

nini1010
15. jan 2019

@sonka_miro hlupost,praaaveze naopak.pocas snazenia pomoze.uvolnis sa,vyplavis endorfiny,precistis hlavu,potom si daj 2-3pohare vinecka a sup na to 😊

sonka_miro
15. jan 2019

@taily30 ja mam sedavu pracu a o to mi to este viac chyba. Neviem sa rozhodnut.

taily30
15. jan 2019

@sonka_miro tak to chapem, pohyb potrebujes. ako @nini1010 pise. nemusi ist na 110% . mne to jednoznacne na naladu pomahalo 😉

gmm
15. jan 2019

@sonka_miro Mne praveže pomohlo cvičenie k otehotneniu.Teraz nad tým tiež rozmýšľam,že si kúpim permanentku☺

sonka_miro
15. jan 2019

@taily30 tak idem do toho nech sa nam vsetkym podari 😊

ereska
15. jan 2019

@taily30 ďakujem pekne aj ty sa drzkaj a pekne do úspešného konca ostatným cim skôr // nech sa čím skôr k nám pridajú drzim palce

martinade
16. jan 2019

@taily30 ci nie je zbytočne iui robit, kedze nemam tu stitnu vyriesenu. Zeby som chcela soft stimulaciu, tie tabletky clostil najprv vyskusat

martinade
16. jan 2019

Dakujem za srdiecka a podporu baby...💕❤

taily30
16. jan 2019

@martinade jaj, ano, tiez by som asi najskor skusila clostil. vacsinou to davaju na 3 cykly, aspon ja som to tak mala

taily30
16. jan 2019

@martinade mna dnes nejako casto boli spodok brucha, nie ostra bolest ale neprijemna. uz sa neviem dockat postele. a ty uz asi do prace, ze

martinade
16. jan 2019

@taily30 a kedy si zacala s klostilom? Teda dnes je 2dc a neviem na kedy sa mam objednat

taily30
16. jan 2019

@martinade joj to si uz nepamatam vobec, to bolo pred viac nez 3 rokmi

martinade
16. jan 2019

@taily30 moznoze je to z tej nervozity - soku.- cervene tabletky. Pekne si vyloz nohy a oddychuj. Mas krasne ciarky a graf💕
Pijem 2 kavu a potom idem do prace a na.dnes som.si naordinovala saunu s kamoskou aby som myslela na nieco ine... Ako na blednuce ciarky....

martinade
16. jan 2019

@ikonica kedy si zacala brat clostil? V ktorom dc?

taily30
16. jan 2019

@martinade mozno aj z toho. diki. a saunu by som dala, to znie super. pekne si oddychni a pekny den prajem. ja idem spat

martinade
16. jan 2019

@taily30 dobrú nocku 💕 isto bude všetko v poriadku