Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dolynkag pýtala som sa jej je skúsená a ju budem len do nejakého 15 TT kôli tým potratom práveže mám ju na vaječníky ktoré boli slabé a. Nevyživuju bábätko kým nieje placenta ona má certifikáty vie čo si môže dovoliť mi dať hovorila som jej že v tehuľky sa nesmie ale že ja musím ešte aby som sa nebála veď vďaka nej sa nám podarilo a nikdy som nebola v 10 TT takže plne jej dôverujem
Babenky mam otazocku. Dlhsie sa trapime a 2 krat som potratila. Pred rokom som prestala cvicit a hrozne mi to chyba. Myslite ze to neublizi pri snazilkovani, viem ze vsade sa pise ze je to ok ale len kvoli tomu ze som dva krat o mimi prisla. Chcem vas nazor alebo skusenost.
@sonka_miro viem, ze vsade sa pise, ze cvicenie ti pomoze. ja osobne, predtym nez som otehotnela prvykrat, som chodila do fitka pravidelne, a odvtedy ako som potratila, tak som uz nesla, lebo som sa tiez bala. je pravda, ze my s muzom fyzicky pracujeme, takze pohybu som mala dost, ale zvlast do fitka som sa nesla nicit 🙂 moja skusenost.
@sonka_miro hlupost,praaaveze naopak.pocas snazenia pomoze.uvolnis sa,vyplavis endorfiny,precistis hlavu,potom si daj 2-3pohare vinecka a sup na to 😊
@taily30 ja mam sedavu pracu a o to mi to este viac chyba. Neviem sa rozhodnut.
@sonka_miro tak to chapem, pohyb potrebujes. ako @nini1010 pise. nemusi ist na 110% . mne to jednoznacne na naladu pomahalo 😉
@sonka_miro Mne praveže pomohlo cvičenie k otehotneniu.Teraz nad tým tiež rozmýšľam,že si kúpim permanentku☺
@taily30 tak idem do toho nech sa nam vsetkym podari 😊
Dakujem za srdiecka a podporu baby...💕❤

@taily30 tie som brala po ivf kedysi no vždy som potratila takže nie dlho ale mali by sa do 12 tt teraz neberiem nič len tu progesteronovu masť od bylinkarky a čaj pupalkovy a rybí olej od lekára neberiem nič zatiaľ ok snáď to tak pôjde ďalej