Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rybkaa juuj ďakujem rybička, mne to vôbec nedochádza 😀 . Preto chcem kúpiť aj iné testy, lebo sa na to spolieham, že mi tento test málo naplnili farbou - svine 😀 😀 Teplota sa drží, aj ovu je silnejší a pekný, tak bude dúfam všetko v poriadku 😵
@zuzulienocka77 ten ovu máš riadny, ten je ako potvrdenie, že aj tehu je pozitívny 🙂 ale tak kukám, že ste sa snažili poriadne, tak to ani nemohlo inak dopadnúť, beriem si z teba príklad a po MS ideme na to 😀
@zuzulienocka77 no veru, so snazenim ste to neodflakli 😀 ja som 10DC, uz som dnes rano pobadala aj plodny hlien, tak vecer nahadzujem cipkovane pradlo 😀 a inak ako sa citis? stale ako pred ms, alebo uz aj ine priznaky su?
@zuzulienocka77 juuuuuuuuj no vôbec neni slabá, je taká ako má byť. gratulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. no vidiš. ma moja intuícia nesklamala. cmukáňa posielam. a za dva týždne tu chceme fotečku mimča 🙂 @senta_sofia no ty kokoooooooooooooos. som si myslela, že ukážeš najprv fotečku novorodenca a potom testu 🙂 . ach aj ja už chcem takô. ženy moje plujte na nás.
@senta_sofia 😀 kocar by som nekupovala, ale ked si ukazala graf, test mozes tiez, to tak nejako k sebe patri 😉
@senta_sofia tak nevešaj prádlo 😀 to mi babka vraveli, aby sa mi pupočna nezauzlila. nak pol roka vešia muž 😀. chcela by som len vedieť ako to robili tehule v minulosti. 😀 myslím to vešanie prádla. my máme sušičku, ale čo tie babizne na potoku. no inak aj ja som poverčivá, naši sa o prvom decule dozvedeli keď som bola v 12 tt. 😀 takže cháááááááápem
@mawiya
@senta_sofia ono to asi ani nie je tak povercivost ako ze clovek sa boji, ze ked to vytrubi, tak ked sa nedajboze nieco stane, tak bude musiet celemu okoliu, rodine a tak vysvetlovat, ze uz to nie je aktualne... nie? inak mne ked kamoska povedala ze je tehu a bola uz skoro v polke tehotenstva, tak som to normalne rozdychavala dost dlho. zacinali sme sa snazit skoro v rovnakom case, bezne sme to rozoberali a ona takto robila tajnosti. fakt ma nasr.ala 😖 ale tak co uz, kazdy to mame nejako inak. kto vie, ako budem ja robit tajnosti, ked sa zadari? 😉
@paskolinka @rybkaa mužíček mal dovolenku 2 týždne, tak sme mali medové týždne, akurát to vyšlo na ovulku, tak sa posnažil, chrobáčik môj 🙂 . Som rada, že ovulka nevyšla cez dovču, lebo to by nebola dovolenka, len by som ho obháňala a boli aj svokrovci, takže nič by z toho nebolo. Cítim sa dobre, práveže mi nič nie je. Sem tam ma pichne v brušku, od kedy som našla čiaročku, tak ani brucho ma už nebolí 😀 . Začínam si namýšľať kovovú chuť, ale to je všetko v hlave. Posledný týždeň som stále zaspala, keď som malého uspávala, spala som skôr ako on 😀 , ale to sa mi stávala často, keďže neviem, čo je poriadny spánok od kedy ho máme.
@mawiya ďakujem za cmukáňa aj za intuíciu 😉 , už aj na teba použi svoju intuíciu žena. Keď si budem istá, že je to ako má byť, tak Vás poopľúvam a podelím sa o vírusíky, neboj nenechám si ich pre seba 🙂
@senta_sofia aj ja som poverčivá, bojím sa všetkého. Rodičom sme to povedali hneď, svokor ten sa chcel hneď chváliť, nervy som mala neskutočné, ale vydržal, neviem, či úplne, ale nevedela to polovica mesta. A môj muž?? Bože to bolo boja, aj ten sa chcel chváliť. Dúfam, že teraz už budú kľudnejší. Ale teraz ešte držíme pusky, kým nebude dialnica 😉
@zuzulienocka77 @mawiya @paskolinka myslim, ze paskolinka to vystihla, je tam kus pravdy v tom, ze je lepsie, ked vie co najmenej ludi, pre pripad, ze by sa daco stalo... nam sa stalo v januari, takze mam pred tym respekt. Aj teraz to u nas vie len moj tatino a decka a jedna kamoska, ostatni si zrejme len domyslaju, kedze na mne je to fakt vidiet, ale vzdy hovorime az po prvom trimestri... nehovorim, ze uz potom sa nemoze nic stat, ale ten prvy trimester je celkovo vo hviezdach 🙂 Takze aj tak ste na tom dobre, lebo vy ste vedeli uuuuuplne prve, samozrejme, hned po stvoritelovi 😀 Tak ma neukrizujte za ten test 😀
@mawiya ze nevesaj pradlo 😀 ja som za posledne tehotenstvo asi 4x umyvala okna, kupelku, zametala a neviem co, lebo sme sa stahovali do domu, takze tomuto skor neverim...
@senta_sofia uz test ako test 😀 hlavne ze si podala pravdive info, budiz ti odpustene 😵 trochu si mlzila ale primerane 😉 ta moja kamoska vtedy, tam bolo tolko indicii a veci, ktore sa mi nezdali, ze ja som nechapala, ze ak je, tak preco nepovie, tak som sa jej na to na rovinu opytala a ona povedala, ze nie (a bola vtedy uz hadam aj v tretom mesiaci) a to ma nasrdilo najviac na svete 😠 chapem, ked mi to nepovie kolegyna s ktorou sedim v kancli, ale ked to nepovie dobra kamoska... no mas stastie, ze si vysla s farbou von 😀
@senta_sofia heh to neni či veríš alebo neveríš. ale že sa môžeš vyhovoriť a zaveliť mužovi 😀 musíš mu to tak predložiť že - vieš môj milovaný muž, ja nesmiem popod šnúry chodiť 😀 šak nak aj chlop dačo robí a aspoň trošku trpí počas tehu 😀 inak ja som vždy pred pôrodom maľovala byt. minimálne spáleň a kupelku. 🙂
no ale ak by nám tehu vyšlo do budúciho roka, tak to chceme ten domček stavať, tak čert ho vie 😀
Ahojte koceny..
Ja zarezavam v praci a s časom je to akési mizivé..Boze, ja ani neviem ako už pomaly prešli tie prázdniny..Ale to som nechcela..
@zuzulienocka77 Tebe moja pekna gratulujem potichučky, testiky krásne a neboj tehu test bude tmavnut 😉
@adamnela dakujem, si zlata. A ty mas vari novu pracu? To mi nejako uslo 😕
ahojte. potrebujem trochu poradit. mavam 35dnove cykly, ovu zvycajne na 25 DC. tento mesiac som mala ovu uz na 13DC, teplota sa drzala 18 dni hore, potom som si ju par dni dni nemerala, bola som na dovolenke, a dnes, vcera, predvcerom som si namerala 36,3 a 36,4. to su moje predovulacne teploty. ale kramy nikde. obvykle dostanem kramy hned v ten den ked mi klesne teplota. teh. test negativny, aktualne som 36 DC. preco mi mozu meskat, ked tehotna asi nie som?
@mawiya vies co, mne voda tecie zo zubov, ked vidim, ako vesia, takze jeho vesanie tolerujem len vtedy, ked zaspim a pracka doperie, aby to tam neostalo 😀
@paskolinka od lauritky pro matris, ci ako sa vola. Ukludnil ma tento test. Aj muz je kludnejsi 🙂
@paskolinka mlzila som jeden den, ked som odmerala teplotu a nemala doma test 😀 vzapati som vam to vytrubila, ale oka, budem si pamatat nabuduce, ze foto testu je dolezitejsie ako tehotensky graf 😀
paskolinka nemam, ja robim na tri smeny, po nocnej je tazko odmerat teplotu, ked neviem kedy, ci staci po troch hodinach odpocinku o 9.00...teraz som mala ale dovolenku, tak som si to mohla odmerat presne.
@zuzulienocka77 hej, hej, mám novu prácu..Začala som robiť u nas v dedine v obchode s potravinami u jedneho sukromnika 🙂 Dnes som uz oficiálne v obchode sama..
@senta_sofia uz sa mi to paci viac, ale stale mi to nedochadza. Dake je to ine ako prvy krat 🙂. Uz ho chcem vidiet na monitore, ze je vsetko ok
@zuzulienocka77 a kedy sa chces vybrat k lekarovi? ci budes cakat jak ja, pomaly do 10tyzdna 😀 ze akyyy lajdaaaak

@zuzulienocka77 je to tááááám 🙂 neboj sa nič, ona bude silnieť, zrejme je v teste len menej farbiva, skús potom kúpiť dr. max alebo woman secret test, na tých vidno celkom pekne palice 🙂 juuuuj, konečne to tu niekto prelomil, veľmi sa tešíííím, nech je všetko ok a čiarka silnie 🙂