icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

81anina
16. jan 2019

@zuzik5891 dakujem zajtra ich idem pozriet sa tesim 🙂
@taily30 dakujem 🙂

gmm
16. jan 2019

@taily30 Tak oboje sú prírodné,to mi asi neubliži.Ten vitex mi predlžil lutealnu fázu na 14dní aspoň,pred tym som mavala 9-10dní,tak to ma teší.

ikonica
16. jan 2019

@verona1989 brala som 50 mg raz denne a citila som vajecnik, ktory neskor ovuloval.. 2x to bol pravy, treti krat som brala aj vitex a boleli ma obe strany a na oboch boli pekne folikuly... Mala som aj taku precitlivelu placlivu naladu a neskor sa zmenila na taku vrazednu, vsetko mi liezlo na nervy... A to sa stihlo vystriedat do ovuly... V tretom cykle som mala aj silnejsie depky, cierne myslienky... A v druhom a tretom cykle mi vymizol plodny hlien... Chvala bohu v tomto cykle bez clostilu sa vratil a na moje prekvapenie moc skoro... Uz na 8 dc tak neviem ci ovula nebude skor ako po minule cykly....

ikonica
16. jan 2019

Inac dievcata neviem ci si pamatate @updatevani... Otehotnela mesiac po mne v aprili, vtedy ako aj @katesocka... Dnes porodila krasnu princeznu... Do poslednej chvile nevedeli pohlavie... Ja som si hned na zaciatku tipla spravne 🙂 malinka je krasna, zdrava 49cm/2900g... Snad sa nenahneva, ze som to vytrubila, ale moc sa z toho tesim... Rodila presne v termine ;)

81anina
16. jan 2019

@ikonica och to akoby si o mne pisala tento cyklus som ho brala zas, cakam na ovu a to iste je mi do revu nervozna som vcera bola.v noci som spala 2 hod bolesti hlavy,navaly no je to humus...konecne posledny cyklus s nim 4x stacilo...

kakatulik
16. jan 2019

@taily30 noo pekne....ja to dnes tak aktualne trochu riesim,lebo mam najnovsie tiez trochu znizene TSH. Asi pohladam nejaky ten Jod...hmmm a ten Vitex...Boooze ja toho zu tooolko pozieram,ze az no.....budem musiet nieco zredukovat.
Ozik a kedy ides na prvu kontrolu.

ikonica
16. jan 2019

@81anina ja som ho asi ani nepotrebovala, velmi som sa tomu chcela vyhnut ale skusila som... Napr v marci na folikulo v prirodzenom cykle som mala 3 pekne foliky... Akurat ze asi pomalsie dozrievali, ovula bola neskor... Tak po 14 dc... Teraz 12, 13... A v piatok idem na sono a obavam sa ze mi povie, ze ovula uz bola :D na 8 dc som asi este plodny hlien nemala....

taily30
16. jan 2019

@gmm ja na vitex nemozem nic zle povedat 😉 len prvy cyklus ked som ho zacala som mala anovulacny. ale odvtedy uplne v poriadku

81anina
16. jan 2019

@ikonica ja idem na sono 14dc v utorok tiez mam strach aby nebolo po ovu.FF mi odhaduje ovu na 15 dc tak som zvedava co bude...chcem skusit posledne iui ak bude folik 🙂 tiez som mala stale folikul aj bez clostilu ale tak som skusila noo 🙂 plodny hlien som mala len prvy cyklus s clostilom a to riadny normalne to tieklo zo mna 😅 potom dlsie cykly s nim uz nie

taily30
16. jan 2019

@ikonica jeeej, krasne. ja si tie mena nepamatam, myslim, ze vtedy som sem este nechodila. ale srdecne jej gratulujem, super!!! len nech su obe zdrave

verona1989
16. jan 2019

@ikonica tak to si mala riadne stavy z tých tabletiek. Mne zas nič nie je.teraz necitim nic ked beriem tabletky preto mi je to divné.poslednu beriem az v piatok.akurat ked som zobrala prvu tabletku tak za hodinu mi bolo strasne horuco.po pol hod to prešlo a teraz nic.bohvie ci na to reagujem. V utorok idem na folikulometriu tak so mzvedava. Ja mám jeden pco vajecnik a potrebujem ho ,,prebudiť,, .dufam ze z neho vyjde aspon jeden folikul.zrny ze vraj aj 3 tabletky beru co maju pco na oboch vajecnikoch.

taily30
16. jan 2019

@kakatulik zajtra t.j.17. idem k lekarke, ale netusim co bude chciet robit, lebo na sono je velmi skoro. dufam, ze krv zoberie. dam vediet.

ikonica
16. jan 2019

@81anina presne, prvy som mala hlienu na rozdavanie... A dalsie dva cykly suchoty :D ja idem na 11 dc lebo 14dc vychadza v pondelok ale to uz asi bude po... Ideal by bol 13dc ale to je nedela.

ikonica
16. jan 2019

@verona1989 ja som zas navaly tepla nespozorovala... Ja mam asi lavy vajecnik lenivejsi ale s vitexom mi zareagovali oba... Aj tento cyklus som citila obe strany, tak som zvedava, co som si tam vypestovala :D a tie depkostavy mi zacali od druhej tabletky tusim...

ikonica
16. jan 2019

@taily30 to bolo v marci tohto roku tak neviem ci si uz prispievala...

taily30
16. jan 2019

@ikonica tohto roku marec este nebol 😂 ale viem ze myslis minuly rok. to som este neprispievala.

verona1989
16. jan 2019

@ikonica inak ja som tiez chcela brať vitex a ze vraj sa nema brat pocas clostylu az po ovulke. Tak sim brala len inofolic combi. Ten je lepší jak praskovy.a ma aj d-chiroinozitol. No ja si nerobim ziafne nadeje prvy cyklus s clostylom len som zvedava jak budem reagovat na to.

taily30
16. jan 2019

Posledny test z tej znacky 😀

81anina
16. jan 2019

@ikonica mne takisto v novembri vysiel 13dc na nedelu isla som v pondelok s tym ze bude neskoro a nebolo.Urobili iui aj sa podarilo ale no vieme ako skoncilo ☹

zuzik5891
16. jan 2019

@taily30 bola som si o piatej kúpiť bagetu a kávu...a už zasa hladovka...no mne sa všetko akosi dlho ťahá...

zuzik5891
16. jan 2019

Baby...objednala som si vitex a až potom som sa tu dozvedela že sa nesmie brať pri hypofunkcii štítnej žľazy?...je to pravda?😩

ikonica
16. jan 2019

@taily30 jezis ja zijem este v 2018 :D

zuzik5891
16. jan 2019

@taily30 krásny...aj ja už taký chcem ❤️😘

ikonica
16. jan 2019

@verona1989 ano tiez som citala ze sa vitex nema kombinovat s horm liecbou ale riskla som to... Pytala som sa aj dr a nezakazal mi to..

ikonica
16. jan 2019

@taily30 krasne ti silnie... Mohla by si este vsetky spolu sfotit nech potesime nase zraky tmavnucimi testikmi.... 🙂

ereska
16. jan 2019

@taily30 moja super držím palce ja som taký nemala keď bolo hcg 4061 tak to bude číslo držím päste mne bolo vidieť dutinku najskôr

kakatulik
16. jan 2019

@zuzik5891 to mi teda nejde do kopy s tym co pise @taily30. Tej sa to s Vitexom upravilo. Tak ja zu fakt neviem ako je to.

taily30
16. jan 2019

@zuzik5891 aspon nieco si mohla spapat. dufam, ze ta nebudu zajtra dlho trapit a pojdes medzi prvymi. silno drzim palce, nech vsetko dobre dopadne.

taily30
16. jan 2019

@zuzik5891 zo srdca ti to prajem. ja som sa tiez velmi dlho nacakala. verim, ze ty budes mat cochvilku!

taily30
16. jan 2019

@ikonica niektore testy mi vybledli, tie prve. tieto testy si asi nedrzia farbivo a tak isto aj ovulacne co som mala. som myslela, ze to je navzdy. este ze si ich fotim 😀