icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
17. jan 2019

@zuzik5891 vydrž a nekonaj impulzivne. Všetko je tak ako ma byt, to sa mi uz x-krat potvrdilo hoc v tom momente som nevidela vyznam. Skus sa s nimi naprv porozpravat. Viem ze je to nanervy, skus vydrzat....

ikonica
17. jan 2019

@martinade ja poctivo odolavam meraniu 😉

dadulik6
17. jan 2019

@martinade 😂😂😂 vyborne teším sa na nase spolunažívanie v novej skupine 😁

dadulik6
17. jan 2019

@ikonica fakt? Ides tento cyklus bez merania?

zuzik5891
17. jan 2019

@martinade viem že máš pravdu...aj si to stále hovorím...ale moja hlava to nejako už nechce spracovať...

zuzik5891
17. jan 2019

Ďakujem za ❤️ 😘😘😘😘😘😘i keď neviem komu 💕

ikonica
17. jan 2019

@dadulik6 no uz som 10 dc a este som na teplomer nesahla.. Uz sa mi ani neoplati kedze by mi tie tri teploty chybali ;)

veronika3184
17. jan 2019

Teplota nadalej zvysena, ale ked pozriem graf z oktobra, zeleny, stale mi moze este o dva dni poklesnut. Ale aj keby nepoklesla, musim sa prinutit vydrzat s testovanim aspon tyzden po ocakavanej ms aby som nebola sklamana z pripadneho biochemickeho.

martinade
17. jan 2019

@ikonica a uz som sa ta chcela najbližsie dni opytat ako tv graf, bo uz budes mat niekedy teraz ovulku ze? 😊

martinade
17. jan 2019

@dadulik6 @ikonica ikonika je drsňáčka 😂 dokazala nemerať 🙂

martinade
17. jan 2019

@zuzik5891 vydrž 💕

dadulik6
17. jan 2019

@ikonica ved v podstate uz vies kedy cca mavas ovu telo si poznáš takze super držím palce nech pridáš za chvíľku //

monu66
17. jan 2019

@zuzik5891 vacsine zien vitex pomohol, no len na mna ma zvlastne ucinky. Ten Nosifol je rovnaky ako Inofolic forte s tym rozdielom, ze Nosifol ma v jednom sacku omnoho vyssie davky toho d-chiro-inositolu a myo-inositolu ako Inofolic forte. Zaroven obsahuje aj vitaminy z radu B, D a C.

dadulik6
17. jan 2019

@martinade 😂😂 nechce ist s nami do skupiny hra sa na hrdinku 😂😂🙈
@ikonica

martinade
17. jan 2019

Baby prave čítam ze alchemika sa pije pocas celeho cyklu. Ja som iba do ovu...🙈. Prave si robim poriadky a zapisujem si co a kedy sa ma brať

martinade
17. jan 2019

@dadulik6 @ikonica možnože sa prida zo solidarity 🙂 alebo skrytej zavislosti 😂

ikonica
17. jan 2019

@martinade
@dadulik6 ja som pesala ze tento cyklus a dalsi nejak nebudem riesit... Budem mat narocne chvile v praci tak sa na snazenie na chvilku vykaslem... Akoze vitaminy, doplnky beriem dalej, aj mm ale nemeriam... Spravim aj ovulak... Vahala som ci ist vobec na folikulometriu (uz som z toho vsetkeho unavena) ale som zvedava ako vajecniky pracuju bez clostilu a ci sa mi neporobili po nom cysty...

zuzik5891
17. jan 2019

@martinade študenti sa na mne učia pichať injekcie 😂...som plná zážitkov 😂😂😂

ikonica
17. jan 2019

@martinade neviem ci ovula nie je dnes :D lebo vcera a predvcerom som mala plodny hlien... Nezvycajne skoro...

0507
17. jan 2019

caute 🙂

zuzik5891
17. jan 2019

@monu66 a aké má vitex na teba účinky?...

martinade
17. jan 2019

@ikonica držím pršteky a 💕

zuzik5891
17. jan 2019

Baby... ďakujem za ❤️❤️...ste ozaj zlaté že na mňa myslíte 😘😘😘

havranka31
17. jan 2019

@0507 pekne ustalene, drzim palce 🙂
ja dnes 10dpo, trochu som klesla, ale vramci normy. vsetko ukaze zajtrajsok, vtedy zacinam vzdy klesat.

0507
17. jan 2019

@havranka31 dakujem, uvidime co bude dalej, ale vcera test negativny...drzim palce aby ti zajtra teplota neklesla 🙂

ereska
17. jan 2019

@dominy12 mohlo by to byť aj ip.😀 Držím palce
@taily30 tak keď otvorím očká bude tu krásna správa od teba jupii

@zuzik5891 Zuzka mňa po laparke bola to vtedy sranda kamošku boleli ramená ako je odchádzal ten plyn a mne neviem či dali opačne tu hadicu 😂 ja som len prdela 😊😂 ale aspoň mi nič nebolo držím paste

dadulik6
17. jan 2019

@martinade ja som tiez pocula ze len do ovu aj ju tak pijem lebo ze potom sposobuje stahy maternice co vedu k potratu ak by nahodou zena ostala tehu

martinade
17. jan 2019

@dadulik6 citam, ze alchemika je ucinna hlavne v 2 cykle, kde pomaha prekrvovat sliznicu maternice a uspesnemu zahniezdeniu a lahsiemu uvoľneniu vajíčka

dadulik6
17. jan 2019

@martinade hmm tak to je zaujimave niekde pisu tak a niekde tak🤔 budes ju pit cely cyklus?

ikonica
17. jan 2019

@0507 kedy znova testnes?