Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ďakujem za ❤️ 😘😘😘😘😘😘i keď neviem komu 💕
@zuzik5891 vacsine zien vitex pomohol, no len na mna ma zvlastne ucinky. Ten Nosifol je rovnaky ako Inofolic forte s tym rozdielom, ze Nosifol ma v jednom sacku omnoho vyssie davky toho d-chiro-inositolu a myo-inositolu ako Inofolic forte. Zaroven obsahuje aj vitaminy z radu B, D a C.
Baby prave čítam ze alchemika sa pije pocas celeho cyklu. Ja som iba do ovu...🙈. Prave si robim poriadky a zapisujem si co a kedy sa ma brať
@martinade
@dadulik6 ja som pesala ze tento cyklus a dalsi nejak nebudem riesit... Budem mat narocne chvile v praci tak sa na snazenie na chvilku vykaslem... Akoze vitaminy, doplnky beriem dalej, aj mm ale nemeriam... Spravim aj ovulak... Vahala som ci ist vobec na folikulometriu (uz som z toho vsetkeho unavena) ale som zvedava ako vajecniky pracuju bez clostilu a ci sa mi neporobili po nom cysty...
Baby... ďakujem za ❤️❤️...ste ozaj zlaté že na mňa myslíte 😘😘😘
@0507 pekne ustalene, drzim palce 🙂
ja dnes 10dpo, trochu som klesla, ale vramci normy. vsetko ukaze zajtrajsok, vtedy zacinam vzdy klesat.
@havranka31 dakujem, uvidime co bude dalej, ale vcera test negativny...drzim palce aby ti zajtra teplota neklesla 🙂
@dominy12 mohlo by to byť aj ip.😀 Držím palce
@taily30 tak keď otvorím očká bude tu krásna správa od teba jupii
@zuzik5891 Zuzka mňa po laparke bola to vtedy sranda kamošku boleli ramená ako je odchádzal ten plyn a mne neviem či dali opačne tu hadicu 😂 ja som len prdela 😊😂 ale aspoň mi nič nebolo držím paste

@zuzik5891 vydrž a nekonaj impulzivne. Všetko je tak ako ma byt, to sa mi uz x-krat potvrdilo hoc v tom momente som nevidela vyznam. Skus sa s nimi naprv porozpravat. Viem ze je to nanervy, skus vydrzat....