Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 jeeeej, krasne ti zosilnel. drzim ti silno palce.!
@julianka007 @kakatulik @katusikkk a zahada je vysvetlena 😂
inac zeny, je mozne, ze tie progesteronove tablety na vkladanie by sa zahravali s mojimi naladami? ja som taka podrazdena, az sa sama seba bojim 🙈
Dievcata takze mna caka anovulak. Skoda 😞, som z toho smuta
@ladysmurf prečo si myslíš??
@kaciatko04 to vôbec nieje zlý nápad 😊
Babulky...Som po... skoro dve hodiny som bola na sále...nemohli ma uspať...šlo mi to mimo žilu... strašne veľa narkózy mi dopichávali...potom ma nemohli prebrať... keď sa im to podarilo stále som bola zaintubovaná a na kyslíku... steká mi 5 infúzia...ale vajíčkovody sú krásne priechodné...no to uspávanie a prebúdzanie bol horor
@zuzik5891 Super,tak šup čoskoro otehonieť👍🍀
@ereska
@daniela123321
@taily30
@81anina
@martinade
@dadulik6
@kakatulik dievčatá...som ozaj šťastná že mám po tom...tie komplikácie boli des...hlavne vybratie intubácie... pozitívum je že ma nadopovali liekmi od bolesti takže takmer nič necítim...baby čo tu somnou ležia už chodia ako herečky😁... vôbec nekrvácajú a zomňa to ide aj za nich zrejme... chcem sa vám všetkým poďakovať za podporu...som rada že ste si na mňa za posledné dva dni našli čas a veľa krát ste ma podporili a upokojili...ozaj si to veľmi vážim...❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@kaciatko04 no teploty su stale nizke a dnes som uz bola taka nastvana ze ani ovu test som nerobila, skoda penazi

@martinade, @zuzik5891, @dadulik6 baby, dobre som sa pobavila na vasich komentaroch 😂😂 dobry zaciatok mojho dna, diki😉