icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
17. jan 2019

@monu66 skúsim ho... horšie ako dnešná laparoskopia to určite nebude... február ideme do centra ale zatiaľ bez stimulky lebo 22.2. mám endokrinológiu a nemám brať okrem Euthyroxu nič aby to neskreslilo výsledky...

ereska
18. jan 2019

Taily30 no čo mojko ako ešte nič ??

taily30
18. jan 2019

@ereska, @martinade @zuzik5891 @dadulik6 @evi38 zienky, tak pochodila som asi tak, ze na sono bolo veeeelmi skoro, to mam na 12.2. A cakala som do poslednej chvile, ci mi nahodou nepridu vysledky hCG, ale neprisli. Verim, ze zajtra. A z mocu aj oni testovali a ze sa to rozziarilo hned, nebolo treba ani tie minuty cakat na potvrdenie 😀
Takze zajtra, ked mi napise email s vysledkom, napise mi aj kedy dalsi odber. lebo budeme to takto sledovat do ultrazvuku. a progesteron stale vkladat. to su asi moje novinky.
A stokrat mi povedala, ze nech sa trosku uvolnim, lebo ze vidno ze som vystresovana. A to som si myslela ako dobre to znasam a schovavam 😂😂

ereska
18. jan 2019

@taily30 super gratulkaaaa teším sa veľmi držím palce pohladkaj 👶

taily30
18. jan 2019

@ereska ok. dufam, ze ma nebude cely den drzat napnutu a napise skoro rano. som zvedava

dadulik6
18. jan 2019

@taily30 tak to su dobre spravy som velmi rada krasne tehulkovanie ti prajem a ziaden streees ❤❤

dadulik6
18. jan 2019

@zuzik5891 ahoj moja ako sa citis?

dadulik6
18. jan 2019

Dievcata moje ja dnes takto ...vcera som mala vecer pred spanim spinenie uplne take nic len zafarbeny hlien by som povedala som myslela ze sa uz rozbieha a ze rano sami spusti ale zatial nic uz ani spinenie ale podbrusko boli zajtra termin ms tak som zvedava

taily30
18. jan 2019

@dadulik6 dakujem, nechcem stres, len niekedy je to nemozne. Zajtra hadam budem mudrejsia, napisem

taily30
18. jan 2019

@dadulik6 nech nepride!! Drzim palce

dadulik6
18. jan 2019

@taily30 kiezby si mala pravdu 🙏 ale nejako tomu sancu moc nedavam pri tych teplotach ale uvidiime ak nepride a vydrzim tak v pondelok skusim test

taily30
18. jan 2019

@dadulik6 no som zvedava. Ja tento cyklus som ani len nepomyslela, ze.by nieco...a vidis, ked to ozaj najmenej cakas, vtedy to pride.

monu66
18. jan 2019

Dobre ranko, dnes som mierne vyskocila 🙂

dadulik6
18. jan 2019

@monu66 tak tvoj graf vyzera super zajtra testujes?

dominy12
18. jan 2019

Ahojte. Graf celkom ujde, ale test negatívny tak asi nič z toho :(

monu66
18. jan 2019

@dadulik6 Dakujem, no ja som prave uz dnes testovala, ale zatial test biely.

dadulik6
18. jan 2019

@monu66 tak si este len 9dpo to malokedy ukaze a ked pozeram na graf tak mozno len 8dpo

dadulik6
18. jan 2019

@dominy12 este nestracaj nadej pokial nemas ms✊

monu66
18. jan 2019

@zuzik5891 pevne verim, ze tebe vitex taku sarapatu v tele robit nebude. Ja mam tiez problem so stitnou, ale ja mam hypertyreozu a zaroven aj hypotyreozu, tak mozno preto, no bohvie... . Zatial beriem L-Thyroxin 50, denne 1 tabletku.

zuzik5891
18. jan 2019

@taily30 no tak sa daj do pohodičky... vylož nohy a pekne v kľude čakaj na e-mail s výsledkami ❤️❤️❤️... určite budú výborné 😊✊✊🍀

zuzik5891
18. jan 2019

@monu66 verím že na mňa bude účinkovať len dobre...wau... kombinácia hyper a hypothyreózy?...to som ešte ani nepočula...o to horšie sa ti vyberajú aj výživové doplnky lebo niektoré sa môžu pri hypo ale pri hyper nie...

dominy12
18. jan 2019

@dadulik6 ms by som mala mať utorok alebo stredu. Tak snáď sa stane zázrak 🙏🙏

monu66
18. jan 2019

@dadulik6 Graf mas zatial pekny. Drzim palce, aby ti mrchana najblizsich 9 mesiacov neprisla. Ked som cakala syna, tak som mala riadne bolesti na MS a dokonca som riadne spinila - hnedej farby. Drzim ti silno palce 🙂

zuzik5891
18. jan 2019

@dadulik6 Ahoj... neskutočne ma bolí ruka od narkózy... prvé dávky mi šli mimo žilu...ruku ani nedvihnem od bolesti... rebrá alebo pod rebrami keď sa nadýchnem alebo otočím je to to isté...tlak ráno 94/52t....som ako zbitý pes

monu66
18. jan 2019

@zuzik5891 no ked som mala 10 rokov, tak mi zistili zvysenu funkciu stitnej zlazy a ked som porodila, tak mi novy endokrinolog povedal, ze podla vysledkov mam zvysenu a zaroven znizenu (taktiez nechapem) a ze dve muchy zabijeme jednou ranou tymi tabletkami. Nedalo mi to, tak som nadrzovku si vypytala od neho vysledky a fakt mal pravdu. Nastastie hodnoty nemam tak strasne len mierne. Ja uzivam lieky cca 2 roky a ked hodnoty mam ok, tak potom dalsich cca 2 - 3 roky mam pauzu od liekov.

dadulik6
18. jan 2019

@zuzik5891 och tak tebe tam dali riadne zabrat 😕 hadam bude uz len dobre a vysledok bude stat zato 💙

dadulik6
18. jan 2019

@monu66 dakujem no uvidime co z toho bude 🙏

julianka007
18. jan 2019

@zuzik5891 no tak študentky asi moc dobre nepichli tu žilu... Prajem skoré zotavenie.

zuzik5891
18. jan 2019

@monu66 mne dr.vravela že lieky už budem brať vždy...ale tak jedna tabletka hore dole... hlavne nech sú hodnoty ok

monu66
18. jan 2019

@dominy12 zatial si len 11 dpo. Uvidis zajtra... Drzim palce 🙂