Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Taily30 no čo mojko ako ešte nič ??
@ereska, @martinade @zuzik5891 @dadulik6 @evi38 zienky, tak pochodila som asi tak, ze na sono bolo veeeelmi skoro, to mam na 12.2. A cakala som do poslednej chvile, ci mi nahodou nepridu vysledky hCG, ale neprisli. Verim, ze zajtra. A z mocu aj oni testovali a ze sa to rozziarilo hned, nebolo treba ani tie minuty cakat na potvrdenie 😀
Takze zajtra, ked mi napise email s vysledkom, napise mi aj kedy dalsi odber. lebo budeme to takto sledovat do ultrazvuku. a progesteron stale vkladat. to su asi moje novinky.
A stokrat mi povedala, ze nech sa trosku uvolnim, lebo ze vidno ze som vystresovana. A to som si myslela ako dobre to znasam a schovavam 😂😂
@zuzik5891 no ked som mala 10 rokov, tak mi zistili zvysenu funkciu stitnej zlazy a ked som porodila, tak mi novy endokrinolog povedal, ze podla vysledkov mam zvysenu a zaroven znizenu (taktiez nechapem) a ze dve muchy zabijeme jednou ranou tymi tabletkami. Nedalo mi to, tak som nadrzovku si vypytala od neho vysledky a fakt mal pravdu. Nastastie hodnoty nemam tak strasne len mierne. Ja uzivam lieky cca 2 roky a ked hodnoty mam ok, tak potom dalsich cca 2 - 3 roky mam pauzu od liekov.
@zuzik5891 no tak študentky asi moc dobre nepichli tu žilu... Prajem skoré zotavenie.

@monu66 skúsim ho... horšie ako dnešná laparoskopia to určite nebude... február ideme do centra ale zatiaľ bez stimulky lebo 22.2. mám endokrinológiu a nemám brať okrem Euthyroxu nič aby to neskreslilo výsledky...