icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
18. jan 2019

@dadulik6 veď to že mám ten najkrajší cieľ... vydržím to ❤️

zuzik5891
18. jan 2019

@julianka007 študenti mi už žily nepichli... vytrápili sa somnou anesteziológivia... akurát šla sestrička po octan na tú ruku...

monu66
18. jan 2019

@dadulik6 no prave, ze len 9 dpo. To ja vzdy tak skoro testujem, lebo mam testov plnu skrinu a milujem hladat duchov s baterkou 😀 No skor sa priklanam k 9 dpo, nakolko 16dc som mala silne bolesti laveho, ze ani sadnut ani chodit.

julianka007
18. jan 2019

@zuzik5891 fuuuha... Až tak zle? Hlavne, že to dali... Ruka sa zahojí a potom už hádam bude len lepsie

zuzik5891
18. jan 2019

@julianka007 ten preväz bol fakt zážitok... každý aj ten najmenší pohyb s tou rukou bol ako keby som ju mala zlomenú... verím že minimálne zajtra to už bude všetko v poriadku...

monu66
18. jan 2019

@zuzik5891 s tymi vyzivovymi doplnkami mas pravdu... Dokonca ani Gynex mi nerobil dobre. Tak uzivam uz len ten nosifol a po nom sa citim velmi dobre. Neviem ci je to tym nosifolom, ale mam plno energie jak za mlada 😀

dadulik6
18. jan 2019

@zuzik5891 a vy idete do centra alebo skúšať prirodzene

zuzik5891
18. jan 2019

@monu66 jak za mlada 😁... veď si mladá 😊...ja som Gynex znášala super a ms som mala takmer bez bolestí...ale brala som ho len jeden cyklus... chcem poskúšať viac a prísť na to čo mi robí najlepšie

monu66
18. jan 2019

@zuzik5891 ano aj mne to povedal, ze vyliecit sa neda, ze lieky budem brat cely zivot ☹️ No ale ked hodnoty sa daju do normalu, tak mi vzdy dava pauzu s tym, ze chodim raz za 6 mesiacov na kontrolu (odber krvi + ultrazvuk strumy). Ked uzivam lieky, tak chodim na kontrolu o 2 roky.

zuzik5891
18. jan 2019

@dadulik6 do centra nás idem objednať čím skôr keďže už mám po laparke a budem mať výsledky...no februárový cyklus budeme skúšať ešte prirodzene keďže 22.2.mám kontrolu v Ľubochni kôli štítnej žľaze a nemám brať okrem euthyroxu žiadne iné hormóny...a ak sa nezadarí tak v marci by sme už dali stimulku v centre... podľa toho aký bude výsledok spg tak pôjdeme buď na IUI alebo rovno na IVF

julianka007
18. jan 2019

@zuzik5891 juuuj nezávidím... 😟 Myslím si, že určite bude... Sa to vstrebe rýchlo a bude lepšie...

zuzik5891
18. jan 2019

@monu66 ja keď som občas nevzala lieky výsledky boli zlé...a keď som jedla sóju tak sa moja hypofunkcia zhoršila natoľko že som v priebehu 2 mesiacov pribrala cez 20 kíl... takže ja musím veľmi dávať pozor na zloženie ...ani fytosóju nemôžem a veľa babám pomohla

monu66
18. jan 2019

@zuzik5891 zlata si dakujem 🙂 Ja mam uz 39 rokov ☹️ a uz pocujem ako mi tikaju biologicke hodiny. Aj ja som poskusala toho uz vela, dokonca rozne byliny som mala na kila a manzel sa ma raz opytal, ze koho chcem otravit s tymi bylinami 😀 No typicky chlap 😀

zuzik5891
18. jan 2019

@monu66 no môj sa tiež ráno na mňa pozerá ako na babičku z geriatrie keď si nalúskam tie cukríky 😁...do neho dom nevedela dostať nič...lebo samozrejme mu nič nieje...až spg mu dokázal že sa mýlil... má asthenoteratozoospermiu...boli sme šokovaný lebo nepije... nefajčí... zdravá strava... cvičí pravidelne... často sme v lese na túrach...teraz papá Profertil za 148 e... úplne poctivo už druhý mesiac

zuzik5891
18. jan 2019

@julianka007 v pondelok idem do práce tak verím že áno

monu66
18. jan 2019

@zuzik5891 tu fytosoju ani ja nemozem ☹️ Boze ja som ze uuuplne zabudla... Od dnes pridavam od firmy Jamieson pripravok Kelp. Ide o prirodny jod - morske riasy. Vcera mi dosiel a uziva sa 1 tableta obden, nakolko obsahuje 1 tableta jodu az 650 mikrogramov.

dadulik6
18. jan 2019

@zuzik5891 moja silnooo drzim palceky nech sa cim skor zadari a nemusite ani do centra ✊❤

zuzik5891
18. jan 2019

@dadulik6 ďakujem moja...do centra pôjdeme určite kôli spg aspoň pokým budem mať po kontrole so štítnou žľazou...no ak sa medzi tým podarí budem tá najšťastnejšia žena na svete...len nech sa to udrží lebo aj tento potrat na silvestra som znášala veľmi ťažko

zuzik5891
18. jan 2019

@monu66 ten Kelp kôli jódu musí byť super vec...ale ten názov počujem po prvý krát

monu66
18. jan 2019

@zuzik5891 to tak byva, ze clovek nepije, nefajci a predsa vysledky nema v poriadku. Mas zlateho manzela, ze pekne papa lieciky. No od dnes som mojmu naordinovala Selezin ACE (preventivne) a uz som na nom videla vystraseny pohlad ako keby som ho chcela otravit 😀Tak polhodinovu prednasku som mu musela dat, ze ide len o vitaminy, a ze nech sa neboji, ze otravit ho zatial nechcem pokial bude posluchat 😀

monu66
18. jan 2019

@zuzik5891 ja som ho nahodne nasla na internete ke som citala diskusiu o jode. Objednala som ho cez lekaren doktorka

ereska
18. jan 2019

@zuzik5891 môjmu kedysi ten profertil nepomohol kúpili sme za 16€ v tie doplnky pre tých čo posilňujú Tribulus terestris teda kotvicnik ten mu vtedy pomohol viac ale ako ten dráhy profertil ale niektorým pomohol aj ten

dadulik6
18. jan 2019

@0507 zlatko akoooo som velmi zvedava 🙈🙈

nelka9
Autor odpoveď zmazal
0507
18. jan 2019

@dadulik6 ahooj, ziadna zmena u mna

martinade
18. jan 2019

@taily30 super, takze zajtra ocakavame hcg 🙂 info. Držím pršteky 😘

dadulik6
18. jan 2019

@0507 naparaaadu ✊🙏 budes aj dnes testovat?

monu66
18. jan 2019

@ereska o tom Tribuluse som tiez pocula len pozitivum 🙂

dominy12
18. jan 2019

@monu66 ďakujem 🙂 no uvidíme čo z toho bude

0507
18. jan 2019

@dadulik6 nebudem, vcera vecer som skusala inu znacku, ale dostala som len dr. max, ktory je aj tak napr. V limite tam nebolo nic a ked som ho po hodine isla vyhodit, nieco tam bolo. Ale beriem to ako negativne. Neviem ci to uvidis, lepsie sa mi to nedalo odfotit.