Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 študenti mi už žily nepichli... vytrápili sa somnou anesteziológivia... akurát šla sestrička po octan na tú ruku...
@zuzik5891 fuuuha... Až tak zle? Hlavne, že to dali... Ruka sa zahojí a potom už hádam bude len lepsie
@julianka007 ten preväz bol fakt zážitok... každý aj ten najmenší pohyb s tou rukou bol ako keby som ju mala zlomenú... verím že minimálne zajtra to už bude všetko v poriadku...
@zuzik5891 ano aj mne to povedal, ze vyliecit sa neda, ze lieky budem brat cely zivot ☹️ No ale ked hodnoty sa daju do normalu, tak mi vzdy dava pauzu s tym, ze chodim raz za 6 mesiacov na kontrolu (odber krvi + ultrazvuk strumy). Ked uzivam lieky, tak chodim na kontrolu o 2 roky.
@dadulik6 do centra nás idem objednať čím skôr keďže už mám po laparke a budem mať výsledky...no februárový cyklus budeme skúšať ešte prirodzene keďže 22.2.mám kontrolu v Ľubochni kôli štítnej žľaze a nemám brať okrem euthyroxu žiadne iné hormóny...a ak sa nezadarí tak v marci by sme už dali stimulku v centre... podľa toho aký bude výsledok spg tak pôjdeme buď na IUI alebo rovno na IVF
@zuzik5891 juuuj nezávidím... 😟 Myslím si, že určite bude... Sa to vstrebe rýchlo a bude lepšie...
@monu66 no môj sa tiež ráno na mňa pozerá ako na babičku z geriatrie keď si nalúskam tie cukríky 😁...do neho dom nevedela dostať nič...lebo samozrejme mu nič nieje...až spg mu dokázal že sa mýlil... má asthenoteratozoospermiu...boli sme šokovaný lebo nepije... nefajčí... zdravá strava... cvičí pravidelne... často sme v lese na túrach...teraz papá Profertil za 148 e... úplne poctivo už druhý mesiac
@julianka007 v pondelok idem do práce tak verím že áno
@zuzik5891 to tak byva, ze clovek nepije, nefajci a predsa vysledky nema v poriadku. Mas zlateho manzela, ze pekne papa lieciky. No od dnes som mojmu naordinovala Selezin ACE (preventivne) a uz som na nom videla vystraseny pohlad ako keby som ho chcela otravit 😀Tak polhodinovu prednasku som mu musela dat, ze ide len o vitaminy, a ze nech sa neboji, ze otravit ho zatial nechcem pokial bude posluchat 😀

@dadulik6 veď to že mám ten najkrajší cieľ... vydržím to ❤️