icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dadulik6
18. jan 2019

@0507 jj vidim dr max su veru naprd mne velmi duchovali ale hadam to nebude tvoj pripad uvidime ako sa to bude dalej u teba vyvyjat

0507
18. jan 2019

@dadulik6 vies co, myslim, ze z toho nic nebude

havranka31
18. jan 2019

ahojte, mne sa teplota zatial drzi, pridavam aj test, nazivo som nic nevidela na nom, takto na fotke kebyze velmi chcem, tak daco slabucke vidim, ale neviem.. uvidim, dalsi test az v pondelok skusim ak nepride ms cez vikend.

zuzik5891
18. jan 2019

@monu66 no chlapi sú všeobecne taký navonok hrdinovia ale keď príde na lámanie chleba tak sú ako malé deti...

dadulik6
18. jan 2019

@0507 aj ja mam taky pocit zo seba vcera som mala aj jednorazove spinenie uplne take slabucke uz som myslela ze v noci dostanem a dneska mi teplota stupla a stale sa chodím na wc kontrolovat co uz nahodou nekrvacam na hlavu toto cakanie

0507
18. jan 2019

@dadulik6 aby si nebola prekvapena 🙂

zuzik5891
18. jan 2019

@ereska no Tribulus bral môj ako jediný doplnok stravy kôli fitku s to ešte keď sme neboli spolu a napriek tomu mal tak zlé výsledky...o Profertile som veľa čítala negatívnych ale aj pozitívnych reakcií...no uvidíme podľa kontrolného spg...

fany051081
18. jan 2019

@0507 máš pekné ustálené teploty a ja vidím aj na teste čiarku, síce píšeš, že po limite až ju bolo vidieť, no v každom prípade, stále to vyzerá nádejne ;) a ak sa nemýlim, na predchádzajúcich testoch si tiež mala jemnú čiarku 🙂 takže nič nie je stratené

0507
18. jan 2019

@dadulik6 inak, ja som dost sklamana, nejak som bola pozitivne naladena ked ste vcera videli ciarocku na tom prvom teste, asi je fakt najlepsie netestovat pred ms

dadulik6
18. jan 2019

@0507 no ja sa preto snazim vydrzat netestovat pred ms lebo vela krat sa mi stalo ze falosne duchovali a potom ms prisla.. a to sklamanie bolo potom este vacsie takze teraz... ale ty si mala dusikov na viacerych testoch nie len na jednom

kakatulik
18. jan 2019

@zuzik5891 dávaj si pozor na tú ruku. Lebo ak ti išiel paravazalne propofol,tak tam môže spôsobovať až nekrozu tkaniva.
Ach to chlapi. Môj má síce normospermia,ale tiež tak na dolnej hranici normálu. Naordinovala som mu bluefertil tak preventívne...,ale prišla som na to, že to neužíva pravidelne a tiež sa tvári akože načo keď ho hresim.

0507
18. jan 2019

@fany051081 hej, mala som aj na inych, len som cakala, ze aj na tom vecernom bude v limite

dolynkag
18. jan 2019

môjmu som dávala Tribulus, macu, vitam D, ženšen s materskou kašičkou.....

kakatulik
18. jan 2019

@dolynkag nooo tak toto všetko fakt neviem či by som do môjho napchala. Minule som ho lámala na materskú kašičku, že teda či by sa neobetoval. A o zmenšení som tiež čítala že je dobrý.

monu66
18. jan 2019

@nelka9 no ja vzdy radim si robit tehu test az po meskani MS cca 5 dni, aby sa predislo pripadnemu sklamaniu, resp. testovat najskor od 12 dpo. Ja osobne testujem tak od 8-9 dpo, pretoze tych sklamani som mala uz tolko, ze som proti tomu uz "odolna" a beriem to tak, ze co ma byt tak bude. Ked mi pride MS, tak som smutna a bez nalady (rodine vravim, ze mam cierny den), ale uz neplacem a nedavam si otazky, preco niektorym sa dari a nam nie.

dolynkag
18. jan 2019

@kakatulik no môj berie viac toho, lebo mal boreliozu, ktorú sa takto prírodne snažíme zlikvidovať, to som len napíala pár vecí čo bral hlavne kôli snaženiu....inak berie toho viac

zuzik5891
18. jan 2019

@kakatulik vôbec tou rukou nemôžem hýbať... neskutočne ma bolí... zaviazali mi ju s octanom aj pichli injekciu od bolesti ale nepomohlo... každý pohyb si pretrpím

kakatulik
18. jan 2019

@zuzik5891 dávaj na to pozor. Verím,že sa to zlepší. Ach babraci. Doma si daj na to tvarohové obklady. Studene.

dolynkag
18. jan 2019

@zuzik5891 och, hrozne...jedno ti pomúžu a druhé ti pokazia..... skús enzýmy, su dobré na hojenie, zápaly.... buď wobenzym alebo serrapeptazu

zuzik5891
18. jan 2019

@kakatulik ostávam ešte v nemocnici...teplota mi vystúpila a zástupkyni sa ani tá ruka nepozdáva... dostala som lieky od bolesti...ale pokým vyprchá plyn z tela bude to masaker

zuzik5891
18. jan 2019

@dolynkag wobenzym si kúpim určite ale nepustili ma domov kôli teplote a abtej silnej bolesti ruky po narkóze čo mi šla mimo žilu.... ležím tu ako taký lázár... každý pohyb ma bolí

monika1791
18. jan 2019

@zuzik5891 A to chceš ísť v pondelok do práce?😯

kakatulik
18. jan 2019

@zuzik5891 ja viem,ze sa to v nemocke nebude nikomu pacit,ale nech ti mm kupi v potravinách ten tvaroh. Ten jemny. Najskôr schladit,natriet na nejaku kompresu a prilozit,niecim obviazat a nechat posobit pokym sa ta tekutina nevstrebe.....potom vyhodit.
Ta teplota bude asi z tej ruky.....
Tiez sa mi nezda dobry napad,keby si mala ist v pondelok do prace...
Tie enzymy by som tiez nasadila......

zuzik5891
18. jan 2019

@monika1791 no áno...len darmi budú musieť pacienti a aj šéfka trošku prispôsobiť

zuzik5891
18. jan 2019

@kakatulik volala som svojej gynekologičke...zajtra slúži tak sa uvidíme...vravela som jej o uspaní...o ruke aj o prebúdzaní a fakt ju najviac trápila tá ruka...no zajtra mi povie čo a ako ďalej

kaciatko04
18. jan 2019

@monu66 aj ja som užívala kelp, ale potom mi mamina hovorila že radšej nie, kvôli niečomu čo to obsahuje, nie je to úplne 100% prírodný jod. Tak som prešla na homeopatickú formu. Zistím čo tam bolo, nepamätám sa a dám ti vedieť

kaciatko04
18. jan 2019

Baby, čo hovoríte? Naozaj by mohla byt ta ovu 18dc?? Ja som nepozorovala žiadne príznaky, dokonca absolútne nemám už pár dni chuť na sex (to môže byt ale ak stresom z prace)🙄🙄
Nevidí sa mi úplne ta horizontálna čiara, príde mi že je moc vysoko. Minule cykly som ju mala tak okolo 36,6

zuzik5891
18. jan 2019

@kaciatko04 podľa teploty sa mi to zdá vyhodnotené správne ..no keď budeš zapisovať ďalšie merania môže to to kľudne ešte prehodiť

veronika3184
18. jan 2019

Ja dnes takto. Merala som vsak o pol hodinu skor nez zvycajne. Uvidim zas zajtra.

monu66
18. jan 2019

@kaciatko04 ok vopred dakujem 🙂 No zatial som ho nezacala uzivat, pretoze ma nemilo prekvapilo, ze tehotne ho nesmu uzivat.