Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@0507 máš pekné ustálené teploty a ja vidím aj na teste čiarku, síce píšeš, že po limite až ju bolo vidieť, no v každom prípade, stále to vyzerá nádejne ;) a ak sa nemýlim, na predchádzajúcich testoch si tiež mala jemnú čiarku 🙂 takže nič nie je stratené
@zuzik5891 dávaj si pozor na tú ruku. Lebo ak ti išiel paravazalne propofol,tak tam môže spôsobovať až nekrozu tkaniva.
Ach to chlapi. Môj má síce normospermia,ale tiež tak na dolnej hranici normálu. Naordinovala som mu bluefertil tak preventívne...,ale prišla som na to, že to neužíva pravidelne a tiež sa tvári akože načo keď ho hresim.
@fany051081 hej, mala som aj na inych, len som cakala, ze aj na tom vecernom bude v limite
môjmu som dávala Tribulus, macu, vitam D, ženšen s materskou kašičkou.....
@nelka9 no ja vzdy radim si robit tehu test az po meskani MS cca 5 dni, aby sa predislo pripadnemu sklamaniu, resp. testovat najskor od 12 dpo. Ja osobne testujem tak od 8-9 dpo, pretoze tych sklamani som mala uz tolko, ze som proti tomu uz "odolna" a beriem to tak, ze co ma byt tak bude. Ked mi pride MS, tak som smutna a bez nalady (rodine vravim, ze mam cierny den), ale uz neplacem a nedavam si otazky, preco niektorym sa dari a nam nie.
@zuzik5891 A to chceš ísť v pondelok do práce?😯
@zuzik5891 ja viem,ze sa to v nemocke nebude nikomu pacit,ale nech ti mm kupi v potravinách ten tvaroh. Ten jemny. Najskôr schladit,natriet na nejaku kompresu a prilozit,niecim obviazat a nechat posobit pokym sa ta tekutina nevstrebe.....potom vyhodit.
Ta teplota bude asi z tej ruky.....
Tiez sa mi nezda dobry napad,keby si mala ist v pondelok do prace...
Tie enzymy by som tiez nasadila......
@monika1791 no áno...len darmi budú musieť pacienti a aj šéfka trošku prispôsobiť
@monu66 aj ja som užívala kelp, ale potom mi mamina hovorila že radšej nie, kvôli niečomu čo to obsahuje, nie je to úplne 100% prírodný jod. Tak som prešla na homeopatickú formu. Zistím čo tam bolo, nepamätám sa a dám ti vedieť
@kaciatko04 podľa teploty sa mi to zdá vyhodnotené správne ..no keď budeš zapisovať ďalšie merania môže to to kľudne ešte prehodiť
@kaciatko04 ok vopred dakujem 🙂 No zatial som ho nezacala uzivat, pretoze ma nemilo prekvapilo, ze tehotne ho nesmu uzivat.

@0507 jj vidim dr max su veru naprd mne velmi duchovali ale hadam to nebude tvoj pripad uvidime ako sa to bude dalej u teba vyvyjat