Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Idem sa k vám podelit o testiky... Tajomstvo musím udržať ešte týždeň a ide ma už rozdrapit ako rada by som to Drahému už povedala... 😂 Ale pokazila by som narodeninové prekvapenie.... Snáď to ešte ten týždeň vydržím... A testovať budem už asi iba každý druhý deň... Dúfam, že všetko bude v poriadku... 🙏🙏
@julianka007 no krasaaaaa❤ Uz ti meska ms?
@julianka007 tak tebe to krasne tmavneee ❤❤❤ prajem bezproblemove tehu potom daj vediet aka bola reakcia draheho
@julianka007 nádhera, sa teším akokeby moje boli 😂 no ja by som asi nevydržala, tak dlho čakať a nepovedať 😎 takže nakoniec v septembri predsa bude pôrod namiesto svadby 😍
@julianka007 Krása.A vydrrrrž,bude dovtedy aspoň silnejšia čiarka.To bude super darček k narodkám👍
@kakatulik ešte nemešká. Zajtra by som nemala dostať... 😀 Dúfam, že nepríde
@dadulik6 ďakujem... Aj ja sama som zvedavá ako bude reagovať.
@fany051081 nooo vyzerá to tak... Som aj zvedavá aj ako sa zatvari keď si uvedomí, že budeme musieť zrealizovať tu svadbu podstatne skôr... 😆 Dúfam, že ho neklepne... 😁
@gmm posnažím sa vydrzat, ale bude to aj tak celkom ťažké... Má dosť dobrý prehľad o tom kedy mám dostať MS. A moje naliate prsia sa nedajú prehliadnuť... Ani do podprsenky sa mi nezmestia... 😂
@julianka007 tak zval to na pms,alebo ze si po Vianociach pribrala trochu a tvar sa ze uz uz ms pride. Do budúceho tyzdna sa to da natiahnut. Ja by som aj scenku s vlozkami zahrala....😂😂😂
@ikonica pred troma dnami bol negativny. A teraz uz pockam radsej ci nevynecha a potom.
@kakatulik odpadla som práve... 😂 Ale ak bude prituhovat, tak sa asi priklonim aj k takejto kamufláži...
@julianka007 nooo vies co,ja ak niekedy otehu,tak to mam v plane dlhsie tajit.....
Ja sa na mojom mm niekedy smejem,lebo sa ma niekedy 2tazdne po ovulke spyta,ze ci bude ovu....😲....
@kakatulik haha... Zlatý... Ale aj záujem sa cení... Pre mňa to bude výkon aj tieto necelé dva týždne. Ufff 😁 mňa sa ten môj už tento týždeň pýtal, že kde mám paličky na ocikanie, že už je asi čas lebo za nedlho má prísť MS.. 😂😂😂 skoro mi zabehlo...
@julianka007 tak mi vedz,ze na to kasles a netestujes. Az jed bude tyzden meskat....novorocne predavzatie...🙂
Kedy ma tie narodky?
@kakatulik nejako to určite dám... 25. presne o tyzden
@julianka007 to isto das...potom daj vediet ako si to vymyslela😉
@julianka007 ja by som nevydržala obdivujem ja som ledva vydržala do druhého dňa 😂😂 a tak v by som mu povedala že jeden darček už prišiel 👶😘
@julianka007 to bude krasny darcek 🙂 No moj by to hned na mne zbadal, pretoze by som sa furt usmievala. Najprv by si zrejme myslel, ze nieco nelegalne uzivam, kedze je to chlap a pomaly mu niektore veci zapinaju :D
Žienky ruzovkasty výtok 11dpo je znak uhniezdenie alebo menštruácie :(
@ereska dúfam, že vydržím... som odhodlana. Aj keď... dnes ideme von a neviem či nebude napadne keď si nedám s nimi žiaden alkohol. Uvažujem, že možno pohár vína by nemusel uškodiť, ale neviem...
@monu66 veď aj ja som sa prvý deň usmievala ako sibnuta vždy keď som ho zbadala, ale to mu našťastie neprislo podozrivé... 😂
@dominy12 na 11DPO môže by znak jedného aj druhého, ale ja keď som mala ružový výtok, tak sa vždy blížila MS. Aj keď som stále verila do poslednej chvíle
@julianka007 ja som si dala vtedy na Silvestra pohár šampanského o inak nič celý čas len čo sme si pripili
@julianka007 uuuuuzasneeee!! gratulujem!!! krasne silneju, len tak dalej👏
@dominy12 akú máš dlhu LF? Kedy (ne)máš dostať?
@kakatulik @julianka007 ja ked som muzovi ukazala test tehotensky, on ze, este mame cas, ci uz treba? ciarka musi byt aspn taka silna, nie? 😂😂😂 vobec nema pojem o case, ale tiez sa snazil. ale doteraz nechce tomu verit, ze sa podarilo 😀

@veronika3184 este si netestovala?