icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
18. jan 2019

@veronika3184 este si netestovala?

julianka007
18. jan 2019

Idem sa k vám podelit o testiky... Tajomstvo musím udržať ešte týždeň a ide ma už rozdrapit ako rada by som to Drahému už povedala... 😂 Ale pokazila by som narodeninové prekvapenie.... Snáď to ešte ten týždeň vydržím... A testovať budem už asi iba každý druhý deň... Dúfam, že všetko bude v poriadku... 🙏🙏

kakatulik
18. jan 2019

@julianka007 no krasaaaaa❤ Uz ti meska ms?

dadulik6
18. jan 2019

@julianka007 tak tebe to krasne tmavneee ❤❤❤ prajem bezproblemove tehu potom daj vediet aka bola reakcia draheho

fany051081
18. jan 2019

@julianka007 nádhera, sa teším akokeby moje boli 😂 no ja by som asi nevydržala, tak dlho čakať a nepovedať 😎 takže nakoniec v septembri predsa bude pôrod namiesto svadby 😍

gmm
18. jan 2019

@julianka007 Krása.A vydrrrrž,bude dovtedy aspoň silnejšia čiarka.To bude super darček k narodkám👍

gmm
18. jan 2019

@0507 Na tej prvej fotke z rána vidieť čiarku,aj graf pekný.Tak uvidíš dalsie dni,držim palce.

julianka007
18. jan 2019

@kakatulik ešte nemešká. Zajtra by som nemala dostať... 😀 Dúfam, že nepríde
@dadulik6 ďakujem... Aj ja sama som zvedavá ako bude reagovať.
@fany051081 nooo vyzerá to tak... Som aj zvedavá aj ako sa zatvari keď si uvedomí, že budeme musieť zrealizovať tu svadbu podstatne skôr... 😆 Dúfam, že ho neklepne... 😁
@gmm posnažím sa vydrzat, ale bude to aj tak celkom ťažké... Má dosť dobrý prehľad o tom kedy mám dostať MS. A moje naliate prsia sa nedajú prehliadnuť... Ani do podprsenky sa mi nezmestia... 😂

kakatulik
18. jan 2019

@julianka007 tak zval to na pms,alebo ze si po Vianociach pribrala trochu a tvar sa ze uz uz ms pride. Do budúceho tyzdna sa to da natiahnut. Ja by som aj scenku s vlozkami zahrala....😂😂😂

veronika3184
18. jan 2019

@ikonica pred troma dnami bol negativny. A teraz uz pockam radsej ci nevynecha a potom.

julianka007
18. jan 2019

@kakatulik odpadla som práve... 😂 Ale ak bude prituhovat, tak sa asi priklonim aj k takejto kamufláži...

kakatulik
18. jan 2019

@julianka007 nooo vies co,ja ak niekedy otehu,tak to mam v plane dlhsie tajit.....
Ja sa na mojom mm niekedy smejem,lebo sa ma niekedy 2tazdne po ovulke spyta,ze ci bude ovu....😲....

julianka007
18. jan 2019

@kakatulik haha... Zlatý... Ale aj záujem sa cení... Pre mňa to bude výkon aj tieto necelé dva týždne. Ufff 😁 mňa sa ten môj už tento týždeň pýtal, že kde mám paličky na ocikanie, že už je asi čas lebo za nedlho má prísť MS.. 😂😂😂 skoro mi zabehlo...

kakatulik
18. jan 2019

@julianka007 tak mi vedz,ze na to kasles a netestujes. Az jed bude tyzden meskat....novorocne predavzatie...🙂

Kedy ma tie narodky?

julianka007
18. jan 2019

@kakatulik nejako to určite dám... 25. presne o tyzden

kakatulik
18. jan 2019

@julianka007 to isto das...potom daj vediet ako si to vymyslela😉

ereska
18. jan 2019

@julianka007 ja by som nevydržala obdivujem ja som ledva vydržala do druhého dňa 😂😂 a tak v by som mu povedala že jeden darček už prišiel 👶😘

monu66
18. jan 2019

@julianka007 to bude krasny darcek 🙂 No moj by to hned na mne zbadal, pretoze by som sa furt usmievala. Najprv by si zrejme myslel, ze nieco nelegalne uzivam, kedze je to chlap a pomaly mu niektore veci zapinaju :D

dominy12
18. jan 2019

Žienky ruzovkasty výtok 11dpo je znak uhniezdenie alebo menštruácie :(

monu66
18. jan 2019

@dominy12 u mna ruzovkasty znaci bliziacu sa MS

julianka007
18. jan 2019

@ereska dúfam, že vydržím... som odhodlana. Aj keď... dnes ideme von a neviem či nebude napadne keď si nedám s nimi žiaden alkohol. Uvažujem, že možno pohár vína by nemusel uškodiť, ale neviem...

julianka007
18. jan 2019

@monu66 veď aj ja som sa prvý deň usmievala ako sibnuta vždy keď som ho zbadala, ale to mu našťastie neprislo podozrivé... 😂

julianka007
18. jan 2019

@dominy12 na 11DPO môže by znak jedného aj druhého, ale ja keď som mala ružový výtok, tak sa vždy blížila MS. Aj keď som stále verila do poslednej chvíle

svadba2504
Autor odpoveď zmazal
taily30
18. jan 2019

@zuzik5891 zuzi a to s tou rukou si aspon vsimli hned ci dlho im to trvalo? mas neviditelne zily? ja tomu nechapem. ved to muselo byt take bolestive, chudiatko. boze, teraz sa len rychlo zotav a nech nemas nasledky z toho.

ereska
18. jan 2019

@julianka007 ja som si dala vtedy na Silvestra pohár šampanského o inak nič celý čas len čo sme si pripili

ereska
18. jan 2019

@taily30 srdcko a ty ako čo výsledky ?

taily30
18. jan 2019

@julianka007 uuuuuzasneeee!! gratulujem!!! krasne silneju, len tak dalej👏

kaciatko04
18. jan 2019

@dominy12 akú máš dlhu LF? Kedy (ne)máš dostať?

taily30
18. jan 2019

@kakatulik @julianka007 ja ked som muzovi ukazala test tehotensky, on ze, este mame cas, ci uz treba? ciarka musi byt aspn taka silna, nie? 😂😂😂 vobec nema pojem o case, ale tiez sa snazil. ale doteraz nechce tomu verit, ze sa podarilo 😀