icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ereska
18. jan 2019

@taily30 dakujemeeee moc 😘

taily30
18. jan 2019

@ereska nahodou mi nevies poradit co som davala prispevok ohladom vitexu a progesteronu dokopy? ozaj neviem, ci to mam brat ci co

ereska
18. jan 2019

@taily30 to neviem ja mám všetko teraz len prírodné neviem ako to je prírodná liečba s hormonalnou

daniela123321
18. jan 2019

@zuzik5891 Chúďa 😔

monu66
18. jan 2019

@zuzik5891 skore uzdravenie prajem

dadulik6
18. jan 2019

@zuzik5891 pre bohaaa chuuuda ty si toho vytrpis ...skore uzdravenie prajem 🙏❤

ladysmurf
18. jan 2019

@taily30 supeeer, velka gratulka, len tak krasne dalej do uspesneho konca ✊😙

ladysmurf
18. jan 2019

@kaciatko04 moja zlata, aj mne sa to zda byt spravne, ved ber to pozitivne, aspon vies kedy pride mrcha a buduci mesiac bude lepsie... ja este stale som na super nizkych teplotach. Dnes rano ze 36,10. Niekedy mam pocit, ze telo mi hovori, ze aj ked som v Sydney mam sa citit ako na Slovensku 😆

taily30
18. jan 2019

@ladysmurf dakujem😉

zuzik5891
18. jan 2019

@ereska som nadopovaná ako narkoman 😂...hlavne že sa do pondelka pozbieram...

zuzik5891
18. jan 2019

@taily30 vieš čo je najväčší paradox?... že som tu tretí deň a nemám nárok na stravu lebo som bola na zákroku jednodňovej chirurgie...ale sestričky a sanitárky sú úžasné... odložili mi aj obed aj večeru... teda aspoň toľko koľko sa im podarilo...dobre viem kto to pokašľal ale doktori a sestričky za to nemôžu... snažia sa mi pomôcť ako vedia len je smutne že tí čo sú za to zodpovedný si chybu nepriznajú...som rada že som tu...no už žiaden banálny zákrok nebudem brať ako samozrejmosť...

ereska
18. jan 2019

@zuzik5891 hlavne oddychuj nacerpaj silu a kašli na prácu ty sa daj hlavne do poriadku a úžasné že takto na teba myslia zlaté sú

zuzik5891
18. jan 2019

@dadulik6
@monu66
@daniela123321 ďakujem baby...ste zlaté...aspoň sa tu môžem vyrozprávať... uľaví sa mi...

taily30
18. jan 2019

@zuzik5891 to je neuveritelne. je mi to luto, ze mas taku zlu skusenost. ale pevne verim, ze tymto ze si to takto vytrpis o to vacsia radost bude neskor. pisala si, ze co sa laparky tyka, tak to dobre urobili. aj ti povedali, ci nieco nasli, ci co.
moja, nikdy si nikto chybu neprizna a hlavne nie v zdravotnictve. ved to by si ich mohla sudit a to nikto nechce.
pre teba je teraz dolezite sa uplne vyliecit. aspon ze mas dobry personal okolo a ze ta nenechaju hladovat. kedy pojdes domov, vies?

zuzik5891
18. jan 2019

A neviem síce kto mi poslal ❤️❤️ale ďakujem...😘😘😘😘😘😘

zuzik5891
18. jan 2019

@ereska mám pocit že celé oddelenie sa tak zomklo... zástupkyňa primára tu bola už tri krát večer pozrieť ako mi je...vytelefonovala cievne...aj po vyšetrení tu bola ešte raz...

martinade
18. jan 2019

@taily30 krasa gratulujem

martinade
18. jan 2019

@zuzik5891 rýchle zotavenie, to su teda babraci...

taily30
18. jan 2019

@martinade dakujem 😘

zuzik5891
18. jan 2019

@taily30 domov pôjdem asi zajtra ak budem mať tú ruku lepšiu... čo sa týka operácie tak tá bola spravená úplne skvele... mám len dva vpichy po laparoskopii... vajíčkovody krásne priechodné... takmer ich necítim... rozprávala som so sestričkou lebo som videla že sa snažia aby to bolo dobré...ona ma mala včera po operácii...ona sa o mňa starala keď ma konečne prebrali... personálu s aj lekárom som tu ozaj vďačná za všetko...

taily30
18. jan 2019

@zuzik5891 aspon nieco musi vyjst z tohto fiaska. som velmi rada, ze ta dobre urobili. uz len otehotniet, uz nemas ziadnu prekazku. do toho 🙏

zuzik5891
18. jan 2019

@martinade vidíš moja... už od začiatku sa to kazilo... verím že to už bude len lepšie... tento rok som začala ozaj zle... ale vraví sa zlý začiatok a dobrý koniec ❤️🍀

zuzik5891
18. jan 2019

@taily30 ešte potrebujem aby môj poklad mal ok spg...ale teraz si počkám na ms a pri najbližšej ovulácii skúsime ešte prirodzene...zajtra príde za mnou moja gynekologička tak sa s ňou chcem dohodnúť na folikulometrii v cykle bez stimulky len s pregnylom... tak silno verím že sa to podarí 😘

zuzik5891
18. jan 2019

@ikonica moja....pofačovanú mám ľavú ruku a som praváčka... takže v pohode...v práci budem už len dva týždne...a od 1.2. sa budem plne venovať sebe a príprave na tehu... už to potrebujem ako soľ...budem si robiť mydlové kytičky...a vlastne budem robiť všetko čo ma baví... psychika robí veľmi veľa...❤️

julianka007
18. jan 2019

@taily30 nádherné ciselko

zuzik5891
18. jan 2019

@taily30 pane bože...😊 konečne som sa dostala k tvojej správe o hcg... krásne číslo...tak veľmi ti to prajem ❤️✊✊🍀...

kaciatko04
18. jan 2019

@ladysmurf no veď uvidíme budúce dni..dnes som preventívne zo srandy skúšala na ff meniť teploty a ak mi v nasledujúcich dňoch klesne pod 36,65tak mi zruší tu vyznačenú ovulku. Takze zato som si nie úplne istá že či naozaj podľa tých teplôt aj bola. Uvidím čo nameriam ráno 🤔💁🏼‍♀️

taily30
18. jan 2019

@julianka007 dakujem 🙂

taily30
18. jan 2019

@zuzik5891 dakujem krasne zuzi 😘 aj tebe a kazdej snazilke prajem to iste. velmi sa tesim a verim, ze tentokrat to dotiahneme do zdraveho konca🙏

butterfly333
18. jan 2019

@taily30 gratulujem krásne hcg nech je hlavne všetko v poriadku