Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@monu66 možno to nebude PMS... 😉 Ja som sa včera rozplakala keď mi povedal priateľ, že na ten koncert idú nakoniec len chlapi bez žien, že polovičkám sa nechcelo. Tak že budem tam sama žena... Nechápem čo ma to tak vzalo... Žeby to už tie hormóny....
@ereska ďakujem... No dúfam, že som ju moc neponatriasala... 😂
@gmm bol šokovaný riadne... Hneď to aj prezradil jednemu kamošovi... 😀 Ale po koncerte na mňa spustil že musíme urobiť miesto na postieľku a čo to asi bude a ako sa bude volať... Tak som ho uzemnila, že je ešte skoro... 😀 Ale v noci o pol 1 som si musela urobiť test. Aby videl aj on ciarky
@zuzik5891 prajem skoré uzdravenie.... Ach... Človek si tam ide pomôcť a ešte mu uškodila... 😟
Ahojte. Prosim vás, najde sa tu niekto, kto mi pomoze zorientovat sa na stranke fertilityfriend? Nerozumiem po anglicky, neviem ako sa robia grafy. Som novacik v merani bazalnej teploty. Dakujem 🙂
@julianka007 ahoj, aky dlhy maš cyklus ak možem vedieť? Kvoli tomu že kolko pred ms ti takto ukazali testy
@julianka007 Už by aj zariadoval ,,hniezdočko,,pre prírastok...zlatý😊
@julianka007 juuj,no ale co zu....😉..a svadba bude kedy?
@julianka007 u teba zarucene hormony... 🙂 No bodaj by si mala pravdu, ze to nemusi byt PMS. Uz v pondelok budem vediet na 100% na com som.
Baby, môžem k vitexu pridať ešte gynex? Odporúčate mi ho? Ak áno, ako sa to užíva?
@dominika_sk ja mávam 25-26 DC a ovulaciu mávam na 11DC zvycajne
@kakatulik no ak sa to podarí, tak by som chcela máj alebo jún... Rozhodne do pôrodu... Ak sa teda podarí vybaviť... Ak nie, tak to nebudem znásilňovať
@monu66 držím silno prsty... Veľmi by som to priala tebe aj každej jednej tu na koňovi
@dominika_sk a 11DPO som mala mikro ducha, ktorým som si ani nebola istá. Krajšie mi to ukázali až na 13DPO
@julianka007 myslím si, že to bude pre oboch krásna spomienka na ten koncert 😍
@taily30
@martinade
@julianka007
@kakatulik
@ikonica babulky...som doma... ešte mi navrhli ostať ale teplota mi klesla až na 35,9...liekmi som max.nadopovaná...a chcela som sa konečne vyspať... prepúšťala maoja gynekologička... všetko mi vysvetlila...predsa som mala blanovité zrasty a preplachy mi robili na dvakrát...aj stehy mi vyberie ona a napokon má predsa pošle na hematológiu na vylúčenie trombofilných stavou...po najbližšej ms sa môžme posnažiť prirodzene... konečne dobré správy ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Dievcence, tie ktore sa vyznate, nasla som tuto matersku kasicku, co na nu hovorite? A moze sa brat spolu s vitexom a gynexom?