icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
19. jan 2019

Dievcence, tie ktore sa vyznate, nasla som tuto matersku kasicku, co na nu hovorite? A moze sa brat spolu s vitexom a gynexom?

monu66
19. jan 2019

@gmm Dakujem 🙂

veronika3184
19. jan 2019

Dnes takto. Najneskor zajtra pozajtra by mala nemala prist mrcha. Minule cykly som aj na zaciatku ms mala 36,9, teplota klesla na predovulacne hodnoty druhy al. treti den cyklu tak este pockam Ale s testom aspon tyzden pockam aj keby ms neprisla. Nechcem sa sklamat.

marienn55
19. jan 2019

Chcem sa opýtať baby že kedy sa mi v grafe vyznačí tá červená čiara ktorá vyznačuje že bola ovu?mam tam niečo nastaviť či to urobí samo?lebo konečne sa mi zdvihla teplota strašne sa teším 😍😊😍😂

monu66
19. jan 2019

@marienn55 vyznaci to po tretom dni zvysenej bt, cize by ti malo vyznacit 21.1.

marienn55
19. jan 2019

@monu66 ďakujem 😘

julianka007
19. jan 2019

@monu66 možno to nebude PMS... 😉 Ja som sa včera rozplakala keď mi povedal priateľ, že na ten koncert idú nakoniec len chlapi bez žien, že polovičkám sa nechcelo. Tak že budem tam sama žena... Nechápem čo ma to tak vzalo... Žeby to už tie hormóny....
@ereska ďakujem... No dúfam, že som ju moc neponatriasala... 😂
@gmm bol šokovaný riadne... Hneď to aj prezradil jednemu kamošovi... 😀 Ale po koncerte na mňa spustil že musíme urobiť miesto na postieľku a čo to asi bude a ako sa bude volať... Tak som ho uzemnila, že je ešte skoro... 😀 Ale v noci o pol 1 som si musela urobiť test. Aby videl aj on ciarky

julianka007
19. jan 2019

@zuzik5891 prajem skoré uzdravenie.... Ach... Človek si tam ide pomôcť a ešte mu uškodila... 😟

fiora94
19. jan 2019

Ahojte. Prosim vás, najde sa tu niekto, kto mi pomoze zorientovat sa na stranke fertilityfriend? Nerozumiem po anglicky, neviem ako sa robia grafy. Som novacik v merani bazalnej teploty. Dakujem 🙂

dominika_sk
19. jan 2019

@julianka007 ahoj, aky dlhy maš cyklus ak možem vedieť? Kvoli tomu že kolko pred ms ti takto ukazali testy

gmm
19. jan 2019

@julianka007 Už by aj zariadoval ,,hniezdočko,,pre prírastok...zlatý😊

kakatulik
19. jan 2019

@julianka007 juuj,no ale co zu....😉..a svadba bude kedy?

gmm
19. jan 2019

😍 ovu sa blíži

monu66
19. jan 2019

@julianka007 u teba zarucene hormony... 🙂 No bodaj by si mala pravdu, ze to nemusi byt PMS. Uz v pondelok budem vediet na 100% na com som.

ja197
19. jan 2019

Baby, môžem k vitexu pridať ešte gynex? Odporúčate mi ho? Ak áno, ako sa to užíva?

julianka007
19. jan 2019

@dominika_sk ja mávam 25-26 DC a ovulaciu mávam na 11DC zvycajne
@kakatulik no ak sa to podarí, tak by som chcela máj alebo jún... Rozhodne do pôrodu... Ak sa teda podarí vybaviť... Ak nie, tak to nebudem znásilňovať

julianka007
19. jan 2019

@monu66 držím silno prsty... Veľmi by som to priala tebe aj každej jednej tu na koňovi

julianka007
19. jan 2019

@dominika_sk a 11DPO som mala mikro ducha, ktorým som si ani nebola istá. Krajšie mi to ukázali až na 13DPO

fany051081
19. jan 2019

@julianka007 myslím si, že to bude pre oboch krásna spomienka na ten koncert 😍

ikonica
19. jan 2019

@ja197 kludne mozes, brala som to tak a do 2 mes som bola tehu... Aj ked to nakoniec nedopadlo dobre

zuzik5891
19. jan 2019

@taily30
@martinade
@julianka007
@kakatulik
@ikonica babulky...som doma... ešte mi navrhli ostať ale teplota mi klesla až na 35,9...liekmi som max.nadopovaná...a chcela som sa konečne vyspať... prepúšťala maoja gynekologička... všetko mi vysvetlila...predsa som mala blanovité zrasty a preplachy mi robili na dvakrát...aj stehy mi vyberie ona a napokon má predsa pošle na hematológiu na vylúčenie trombofilných stavou...po najbližšej ms sa môžme posnažiť prirodzene... konečne dobré správy ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ikonica
19. jan 2019

@zuzik5891 tak super ze ti to tam vycistili... Ja mozno tiez pojdem v marci ak sa dovtedy nezadari ;) len sa pekne zotav a do roboty sa fakt neponahlaj lebo si len uskodis...

kakatulik
19. jan 2019

@zuzik5891 Doma sa fakt lepsie vypis.....a kde si mala tie blanovite zrasty......

kakatulik
19. jan 2019

@0507 podla mna najlepsia...

zuzik5891
19. jan 2019

@kakatulik po celých vajíčkovodoch boli...

kakatulik
19. jan 2019

@zuzik5891 akoze z vonku?

ikonica
19. jan 2019

@0507 podla mna mozes brat vsetko spolu... Ja mam kasicku v kapsuliach, ale len kvoli mojej pohodlnosti... Zabudam brat veci, ktore sa musia drzat v chladnicke...

zuzik5891
19. jan 2019

@ikonica no pôjdem v pondelok do práce ale budem sa šetriť... veď som polepená a poviazaná tak hádam si pacienti uvedomia že majú byť normálny 😊

kakatulik
19. jan 2019

@zuzik5891 no ja neviem,ale pacienti si nikdy neuvedomia,ze ta maju setrit...si tam pre nich a musis robit...to ze mas zaviazanu ruku si vsimne asi malokto.
V akej a,bulancii to robis?
Daj na moju radu a skus ten tvaroh.....

zuzik5891
19. jan 2019

@kakatulik práveže zvnútra...zemi na prvý krát robili preplach a tekutina ostala stáť vo vajíčkovodoch a len pomaly odtekala...potom to prepláchli ešte raz a úplne ich spriechodnili