Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@taily30 teraz som si dala dole bandáž z ruky... vyzerá hrozne...len nech sa mi dá čím skôr do poriadku... už som mala zápal žily no taký som veru ešte ani nevidela...no toto všetko prevyšuje ten pocit že sa po ms môžme snažiť...dom zvedavá kedy ms príde... mohla by čím skôr...moja... myslíš že by som od pondelka mohla začať brať vitex?...k nemu kyselinu listovú...vit.C,E a pyridoxin?... alchemilkový čajík... či mám niečo vynechať?...aby som to neprehnala
@zuzik5891 zuzik, ja ti poviem co som ja brala, vitex uz asi 8 mesiacov nepretrzite, prenatalky, ktore obsahuju kys.listovu a posledny cyklus som pridala alchemilkovy caj a gynex do ovulky, ale preto len posledny, lebo som to nemala. ked som bola na SK, tak tam som nakupila. aha a este tento posledny som pridala myo & d-chiro inositol
pyridoxin mas na co?
dufam, ze sa skoro zahojis. pomaha ti ten tvaroh ako ti poradili?
@zuzik5891 skore uzdravenie v prvom rade prajem ❤️ Nech ruka čím skôr funguje bez zápalu a nech sa bábätko podarí prvý cyklus, za to všetko trápenie v nemecké 🙈
Tiež nechápem ako sa môže takto spravit čiarka a v krvi žiadne hcg 😢 to asi ta obrovská túžba presvedčila aj test aby ma potešil 😂😂😂
@taily30 tvaroh je super... určite mi niečo z opuchu stiahol lebo už nemám ten neskutočne bolestivý tlak v ruke...no teraz som ho prestriedala za Ibalgin duo efekt krém...obsahuje heparoid a ten mi stiahne modrinu... celá ruka kde sa dostal zápal neskutočne svrbí...ale to je dobré znamenie toho že sa to hojí... pyridoxin je vit.B6...nasadený mi bol keď som mala problém s krvným obrazom a celkovo mi bol doporučený pri snahe otehotnieť...ten Mio & d-chrio inositol je dobrý na čo?... počujem to prvý krát
@ceklis ďakujem...no verím že sa to podarí ❤️✊✊...a tá čiarka sa ti ukázala ešte v limite?...inak keď som prišla za dr.že mám pozitívny tehu test vzala mi Beta hcg...nie sérové hcg... beta sa nachádza v krvi iba keď si tehu a sérové hcg môže byť zvýšené kôli napríklad cystám...takto mi to vysvetlila...
@ceklis toto je už druhý test ktorý ukazuje falošne pozitívny výsledok...ja som mala jeden a pozitívny vyšiel aj našej 54 ročnej lekárničke ktorá už je dávno v prechode... neverili sme vlastným očiam... jediný test ktorý mi do teraz nikdy neduchoval je baby top test tyčinkový...
@taily30 fakt si myo-inositol kúpila na ebay??? Kokos,to som nevedela že aj takéto veci tam majú 😀
@kaciatko04 veru, tam kupis vselico, take iste ako amazon.com
@zuzik5891 som rada... Aspoň. Nejaké dobré správy... Tak uvažujem... Koľko je žena schopná si vytrpieť aby sa jej splnil vytúžený sen... Prejsť hromadu vyšetrení, brat hormóny, doplnky, lieky, bylinky, dať sa operovat, milióny sĺz a oplakanych testov a chlapom sa niekedy ani na spg nechce... hmmm
@julianka007 tak v tomto mám ozaj šťastie... môj chlap sa na spg rozhodol ísť úplne sám...ale je fakt že drvivú väčšinu liečby si aj tak prejde žena... chlap nanajvíš dá vzorky a berie vitamíny...ale neľutujem nič čo pre to aby sme sa dočkali drobčeka robím...

@taily30 nieco velmi slabe nevyfotitelne tam je ale skor kanalik ako ciarocka