icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

monu66
20. jan 2019

@dominika_sk dakujem za nazor, no ja uz som aj farboslepa 😂 Tu traposim so zltou ciarkou 😂

dadulik6
20. jan 2019

@dolynkag dnes znovu klesla takze cakam ms

gmm
20. jan 2019

@dominika_sk Mna to vždy zamrzí keď mi mrcha dorazí,ale potom si poviem,že čo má prísť príde.a ak nie neni mi už súdené.Ja mám už jedného synatora...Určite by som to inak brala,keby sa snažime o prvé babino

gmm
20. jan 2019

@monu66 No skús ešte večer,každopádne ,,voľačo,,tam je.

monu66
20. jan 2019

@gmm vdaka tebe sa uz tak nehanbim aky test som postla 😂 Vecer skusim a dam vediet 🙂

ikonica
20. jan 2019

@dadulik6 zaujimave ake kopceky ti to robi... Asi by som sa pozrela na prpgesteron po ovule... Ale zas beries vitex a ten by mal pomahat....

ikonica
20. jan 2019

@dadulik6 tie kopceky nie su az take zvlastne, skor to, ze je docela maly rozdiel medzi predovulacnymi a poovulacnymi teplotami...

natali408
20. jan 2019

Ahojte baby. Ovulka asi neprebehla však? Mavam nepravidelný cyklus. Ďakujem

dominika_sk
20. jan 2019

@monu66 nevadi, každopadne ti držim palce😊

dominika_sk
20. jan 2019

@gmm ja mam tiež syna, ale aj tak...😬

gmm
20. jan 2019

@natali408 všetky sú negatívne
A robíš iba testy,či aj meriaš?

natali408
20. jan 2019

@gmm meriam ale v ústach a nie vždy v rovnakom čase

natali408
20. jan 2019

A vždy 36,2
@gmm

gmm
20. jan 2019

@dominika_sk ja ta chápem,depka prejde a raz sa zadarí.Keď je túžba taká veľká musiiiii

monu66
20. jan 2019

@dominika_sk Dakujem 🙂 Aj tebe drzim silno palce, aby sa co najskor zadarilo 🙂

dominika_sk
20. jan 2019

@monu66
@gmm ja viem že to pride a tak ako prvy, druhy aj tretikrat budem revať že čo budem robiť😂

kaciatko04
20. jan 2019

@dominika_sk moja zlata, to asi každá..ja si dokonca občas aj poplacem, myslím že s tým bojuje každá 😉

kaciatko04
20. jan 2019

Babulky, no čo myslite, môžem to brat že ta ovulka teda bola?? Čakala som aké budú teploty a stále sú hore..veľmi dúfam že bola, hoci sme sa vôbec nesnažili keďže som depkovala ale potesiloooo by má to 🙏🏼 Tento mesiac som nič nebrala

monu66
20. jan 2019

@kaciatko04 ano ovulka bola 🙂 Uz som videla par grafov, kedy sa len raz snazili v rozmedzi 6 - 4 dni pred ovulkou a zadarilo sa. Takze sanca tu je 🙂

kaciatko04
20. jan 2019

@monu66 uuuuf no tak taký optimista som veru neni, veď to bolo 5 dni pred a veru mám pocit že skôr vyhrám loto ako že z tohto niečo bude 😁😁 ale ďakujem zlata si že má takto podporujes 😘

veronika3184
20. jan 2019

Prave som zacala spinit dievcata. Najskor hnedym a uz tecie aj trochu cervenej krvi. Akoby sa spustal menzes ale teplota bola rano vysoka. Ale som prekvapena lebo vzhladom k tomu ze ovu bola 13.sty den, som svoju obvyklu lutealnu fazu prekrocila o 2 dni. Aj fertility pisala 2 dni ze si mam urobit tehu test ze je moznost ze som tehotna. Nakoniec som si robila rano aj test, moj ma "prinutil". A myslim ze je negativny. Prikladam fotky. A na zaciatku ked este nebol vyschnuty moc sa objavila pozdlzna ciarka ale ta hned zmizla ako test vyschol a zbelel. Co si myslite vy? Ja mam dioptrie 5 tak mozno aj nezaostrim tu ciarku a ona tam je.

veronika3184
20. jan 2019

A taktiez ma tri dni pobolieva trochu brucho a taka zvlastna bolest v lavom vajecniku priebezne par krat za tie 3 dni

ikonica
20. jan 2019

@veronika3184 je to rozmazane, nic nevidim

veronika3184
20. jan 2019
ikonica
20. jan 2019

@veronika3184 lepsia foto ale bohuzial vidim len jednu ciarku :(

veronika3184
20. jan 2019

@ikonica myslis ze som mohla byt chvilu tehu a babo sa neudrzalo? Este nikdy som nemala pred menzesom bolesti brucha a ani vajecniky ma nikdy tak neboleli. Vobec nikdy v zivote ma ziadny nebolel, len teraz tieto 3 dni ma tak zvlastne bolel lavy ale len trosku, bolest sa dala vydrzat, nebolo to nic strasne.

kaciatko04
20. jan 2019

@veronika3184 aj ja vidím len jednu zatiaľ 😕 ale zas vacsinou keď tu baby vidia nejakého ducha tak ja stále nič nevidím 😁

ikonica
20. jan 2019

@veronika3184 hmm tazko povedat... Ja ked som mala biochemicke tehu tak som mala ducha na teste aj v krvi hcg... Tvoj test nenapoveda o tehu... Ale to spinenie moze byt teoreticky z uhniezdenia, hoci na 12 dpo uz je to pomerne neskoro, aj ked stale v norme... Mozno ovula bola neskor ako graf naznacil... Ak to bolo uhniezdenie tak zajtra, pozajtra uz by sa to mohlo ukazat na teste....

veronika3184
20. jan 2019

@ikonica vyzera ze sa spustila ms. Lebo krvi je uz viac. Ale uvidim ci bude normalna s velkymi zrazeninami ako mavam stale alebo bude slabsia a potom teda urcite skusim ten test. Dakujem velmi pekne za vsetky odpovede.

daniela123321
20. jan 2019

@veronika3184 Tiež vidím iba jednu🤔