Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@paskolinka rodičia vedia, moja sestra a švagriná. Majú zakázané akékoľvek informácie posúvať ďalej. Najhorší problém bude s mojím mužom a svokrom. Lebo tí sú horší ako babky na dedine 😀 . A samozrejme vy žienky moje, po mužovi hneď vy 😉
@zuzulienocka77 tak svokrovi to este chvilu zatajte 😀 vsak by sa hadam neurazil
@paskolinka uz vie, ved mu to muz vyzvonil 😀 😀. Ale uz je druhe, tak hadam vydrzi - dufam.
@zuzulienocka77 myslim, ze tento rok sa stratime v dave uplne, 2014/2015 budu veeelmi silne rocniky 😀
@senta_sofia ja som tu stale 🙂 ale nepisem,ani neviem co 😉 a divim sa ze si ma tu niekto pamäta 😵 19 este nie,som v 16.tt,akurat vcera som bola na poradni ale ultrazvuk mi nerobil tak neviem ani kolko ma cm,ani pohlavie este...akurat mi vravel ze mam malo zeleza tak mi dal nejaky liek na to Maltofer Fol tak ho od vcera jem...
@ennynka no vidis, som ti pridala 🙂 podstatne je, ze je vsetko v poriadku... Inak myslim, ze na najblizsej poradni zelezo neminie ani mna 😀
@senta_sofia no ja to zelezo asi casto nemam dobre lebo aj pred rokom a pol som mala malo ked mi brala krv prakticka dr. na preventivke...takze to mam asi cely zivot tak len o tom neviem ked mi to nikto nezistoval ale myslim ze aj v detstve som to raz mala lebo si pamätam ze som jedla tie jablka co do nich napichas klince http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13199 ty si v ktorom tt?
@ennynka aj ja som pichala klince do jablk a tiez s tym mam problem odjakziva... ale paradoxne, vies co zabera mne? B12tky injekcie, aj pri poslednom tehu som si to dala napichat a hned krvny obraz jak lusk 🙂 a pozeram, henten Maltofer co mas, to su normalne nejake zuvacie tablety, mne doktor vzdy predpisal Aktiferrin. Ja som teraz podla poslednej menstruacie 10+6, ale ked som bola na potvrdeni tehotenstva v 8+3, podla ultrazvuku som bola 9+4, takze uvidime o tyzden, ako sa to "utriaslo" 🙂
@senta_sofia a ja ze ma vysmejes s tymi klincami 😀 robila som to aj pred tym rokom a pol lebo som mala ist potom este na kontrolu a naozaj som uz mala potom vysledky dobre ale pila som aj odstavovanu cviklu tak neviem co z toho vlastne zabralo...rozmyslam aj teraz nad tym ale neviem ked som tehotna aby nahodou z tych klincov som daco nemala alebo co 😨 hej pise na nich zuvacie tablety a chutia cokoladovo(trocha) a kazal mi najprv v ustach rozdrvit a tak prehltnut(1x denne mam brat)...inak beries dake vitaminy kvoli tehu?ja mam teraz calibrum Mami no predtym som mala GS Mamavit no po skoro troch mesiacoch som po nich do polhodiny zvracala...prvy den ma ani nenapadlo ze by to z toho mohlo byt no potom som si to nejako dala dokopy ze stale ked vezmem tabletku tak za par minut som letela a potom som nasla aj tu temu o nich ze baby po nich zvracali tak asi daco na tom bude lebo predtym a ani potom som uz nezvracala...
@ennynka ja tiez neviem, ci zabrali 😀 Ja som az v poslednom trimestri robila klincovu kuru, dovtedy som sa bala. Inak uzivam zatial len kyselinu listovu, nie som prilis velky zastanca tychto umelych vitaminov, rozmyslam, ze si nasadim teraz aspon nejake Becka, lebo mi strasne koza popraskala okolo nechtov a pockam na to zelezo 😀
@senta_sofia tak potom ked budes vediet vysledky tak sa ozvi aku mas hodnotu hemoglobinu...ja mam 104...vcera som googlila na nete a kdesi pisalo ze tehotne maju mat okolo 115
@ennynka o tyzden mam poradnu a krv mi uz brali, takze hodim ciselko 😀 Ja ked mam 115 v netehotnom stave, tak skacem meter dvadsat 😉
@senta_sofia ja som nikdy nevedela ake cislo mam,ani prakticka mi to nevravela ani vcera na gynde dr.,kebyze to nemam zapisane v tehotenskej knizke tak sa to ani nedozviem,iba to ze mam malo zeleza ale cislo nie...dokonca som sa vcera po 30.rokoch svojho zivota dozvedela aku mam krvnu skupinu(A+),v karte co mam u praktickej dr. to vobec nemam vypisane,iba prazdna kolonka...
@ennynka ja som sa svoju krvnu skupinu dozvedela nedavno pred operaciou. tiez som inak nevedela ani v karte som to nemala. u nas sa to zistuje az ked "treba", moja vseobecna dr. je s tym nespokojna, podla nej by to mali hned malym detom zistovat a pisat do karty...
@ennynka ja mam krvnu skupinu aj v "karte", ale asi iba kvoli tomu, ze moja mamina mala Rh negativ, tak zrejme zistovali hned po narodeni, co mam ja (alebo mozno nahoda 😀) Ale tak vidis, oplatilo sa 30 rokov cakat 😉) Inak ja napriklad nechapem, preco hned, ked ma niekto nizky hemoglobin, tak povedia, ze mas malo zeleza, ja som si dala spravit rozbor aj na rezervy zeleza, ked som mala hemoglobin 98 a tie som mala v poriadku. Mne odporucili po porode hematologa, lebo aj malemu sa sturali v krvnom obraze, ale som povedala, ze ja sa nenecham lapit ziadnemu doktorovi do pazurov 😀
@paskolinka svata pravda, si zober, ze sa stane nejaky uraz, dopravna nehoda, hocico a nevies to :-/
@paskolinka ved aj ja som bola rozculena ze to tam nemam vypisane...ktovie mozno dnes uz sa to musi vypisovat po narodeni,mozno len vtedy bola taka doba,hadam to dnes uz tak neflakaju...
@ennynka nepisu a zrejme ani nezistuju, lebo ja som sa nedopatrala ani v prepustacej sprave, ani v karte ku krvnej skupine... alebo mozno zavisi od nemocnice
alebo sa opytame este aj tunak @zuzulienocka77 ty tusis, aku ma tvoje dieta krvnu skupinu? 🙂 a este kto tu ma take male, tusim @zarzisia aj @kubisova
a este @vejula na teba som zabudla, riesime krvnu skupinu 🙂 vies, aku maju deti?
@kubisova a zistovali im to kde? v nemocnici? alebo si si dala u obvodnej? lebo prave nevieme, ze ci to zavisi od nemocnice alebo od koho, ja neviem aku maju napriklad, ak neratam farbu, viem, ze starsi slachtic nebude, lebo ked mu mladsi rozbil s hrablami hlavu, tiekla cervena 😀

@senta_sofia no vidíš nevydržala som 😀 . Okolo mňa sú zatiaľ pokročilejšie tehotky, ešte nevyšli na povrch čerstvé 🙂 . Ja som sa napr. pri Samkovi tešila, že som tehotná a aká budem kočka v okolí a bum 10 tehotných v najbližšom okolí, z toho 4 z roboty. Tak som bola "sklamaná" 🙂
@paskolinka no vidíš ako som ťa vyprovokovala 😀 . Držím palčiská, nech to už teraz klapne 😉