icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

gmm
21. jan 2019

@kaciatko04 Áno presne tak to je ako pišeš,ja mám 0- a muž B+ vždy mi bravali navyše krv aj na protilatky.Po pôrode som dostala ja injekciu malému nedávali nič.Pri prvom neni problém,ale že pri druhom tehu by to mohlo robiť šarapatu

taily30
21. jan 2019

@martinade ja som kukala vysledky z prveho tehu a tiez tam mam protilatky negativne 😉

martinade
21. jan 2019

@taily30 takze sa budem pytat na tu zrazanlivost krvy...

ikonica
21. jan 2019

@butterfly333 napr... vit e 400 mg kupis aj v lekarni od firmy generica... Potom napr doplnok Coomega tiez od generiky (q10 h omega) ... Selen mam len taky so zinkom od edenpharmy (15mg zinku a 50 ug selenu...)... Inac potom uz len objednat z iherbu alebo z healthmonthly... Su tam lacnejsie tie veci... Ake ked chces zo sr, tak to co som pisala...

taily30
21. jan 2019

@verona1989 presne tak, je to aj na prebudenie organov, energiu ... moj muz si sam nacital, co je dobre na spermie, kupil si aj nasadil. aj rozne orechy.. hlavne cital prirodne formy, kde sa aky vitamin nachadza. a denno denne si robil smoothie 🙂 dokonca to zobral uplne vazne a prestal pit, zvykol mat k vecery pivo, ale ani to nechce. vsetky tieto zmeny sa udiali ked som sa vratila z SK, sam od seba a stale to dodrziava.

butterfly333
21. jan 2019

@ikonica no najlepšie by bolo všetko v jednej tabletke

taily30
21. jan 2019

@martinade mne moja nasadila detsky aspirin, co kazde rano hryziem, ze na zriedenie krvi, lebo velka pricina potratov je upchatie malinkych cievok zrazeninkami. sice mi nepotvrdili tvorenie zrazenin, ale ze pre istotu.

ikonica
21. jan 2019

@butterfly333 bohuzial v takej sile asi take nieco nenajdes... To by musela byt konska tableta...

ikonica
21. jan 2019

@taily30 rano? Mne ho kazali brat na obed po jedle, nech si nedodrbem zaludok... Beriem anopyrin 100mg...

taily30
21. jan 2019

@ikonica neni napisane, ze kedy to brat, mam ho na stole tak hned rano. zatial som nezistila ze mi robi problemy, len vela vody zapit alebo mliekom, ale mlieko ja nemozem. tento detsky ma len 81mg, najnizsia davka. aky ty si davas?

ikonica
21. jan 2019

@taily30 ja 100mg.. Ale tak mi kazali.. Aby mi to neposkodilo zaludok... Moja obvodna ked som jej povedala ze to beriem denne tak lutostivo na mna pozrela, ze to vas asi boli zaludok.... A ja ze nie... Nemam s tym problem, ked to vezmen za jedlom... Nalacno by to asi robilo sarapatu....

ladysmurf
21. jan 2019

@kaciatko04 dakujem pekne, otazka je este ci to tu zozeniem, musim to kuknut. Dnes mi ff vyznacil ovulku, nemyslim si ze prebehla, digitalny ovu test zachytil estrogen ale nie LH. Nuz neostava nic ine len cakat do zajtra 🤔 ako sa teplota vyvynie.

taily30
21. jan 2019

@ikonica budem na to mysliet, ak by ma zaludok zacal boliet. zatial musim zaklopat, ale nic mi to nerobi.

butterfly333
21. jan 2019

@ikonica aj mne ho kázala brat ráno

natali408
21. jan 2019

@gmm áno viem,že v rovnakom čase, ale pracujem na smeny a vstávam o 4 ráno a keď mám voľno tak si chcem pospat 😐 a mam aj apku kde si to zaznamenávam.

ikonica
21. jan 2019

@butterfly333 ja mam na krabicke napisane 0-1-0

dolynkag
21. jan 2019

@butterfly333 kupujem na iherb.com je to tam oveľa lacnejšie...teda ak porovnáš účinnú látku, počet tabliet

dolynkag
21. jan 2019

@kaciatko04 ja som prvé 2 deti mala bez problémov.... mam 0 -, prvé dieťatko malo tiež 0- a druhé 0+ a nebol žiadny problém..... teraz čakám tretie, tehotenstvo štvrté, akurát vo štvrtok idem na odber na protilátky, uvidíme

taily30
21. jan 2019

@dolynkag v kolkom tt si uz?

kaciatko04
21. jan 2019

@taily30 haha nevadí 😉 ja som napr A- ale aj drahý je negatív takze by problém byt nemal ak sa to konečne raz podarí 🙏🏼

kaciatko04
21. jan 2019

@gmm presne ako hovoríš, známi to majú tiež tak, prvé tehu bolo v pohode a druhé sa im teraz ani za svet nedarí, vraj práve kvôli tomuto🤷‍♀️

kaciatko04
21. jan 2019

@ladysmurf uff no potenciálne ak by sa držala nízko tak ti ju možno aj zruší..ja som si to tak raz testovala večer vopred že ak mi na 4 deň padne tak mi ju automaticky odstránilo. Uvidis zajtra hlavne nestresuj😘 tu fytosoju zoženies normálne v lekárni, ak sa bavíme o slovensku

kaciatko04
21. jan 2019

@ikonica dnes mi prišla ta VMK od swansonu ale nejak neviem ako to presne užívať..cely cyklus alebo lem v určitom obdobi? Poradis prosím ta? 🙏🏼

ikonica
21. jan 2019

@kaciatko04 ja neviem... ja, som zacala niekde po ovule minuly cyklus a beriem to odvtedy nepretrzite... Najskor som brala jednu denne asi tyzden aby som otestovala reakciu a potom som brala uz po dve...

dolynkag
21. jan 2019

@taily30 už sme začali 17 tt a už krásne kopká

monu66
21. jan 2019

@alison11 Dakujem 🙂

monu66
21. jan 2019

@ikonica dnes som neskusala test

monu66
21. jan 2019

@taily30 zajtra si o 10 minut privstanem a spravim test. Potom dam vediet 🙂 Jujale bojim sa, ze keby nahodou vysiel pozitivny, ze od stastia skolabujem

monu66
21. jan 2019

@gmm ano zajtra 🙂

taily30
21. jan 2019

@dolynkag jeeej, uzasne! Len tak dalej. Viete uz aj pohlavie?