icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ereska
25. jan 2019

@liv_94 ja keď som mala trochu hlien tak som si urobila bol skoro pozitívny a o 3 hodiny bol úplne tak sme dva dni skúšali od pozitívneho testu a vyšlo to niekedy môže byť aj dva dni pozitívny tak od posledného pozitívneho testu do nejakých 12-36 hodín je ovulácia

martinade
25. jan 2019

Takže kočky
Folikul 16mm, včera 15. Pregny v nedelu večer pichnut. Hodnota stitnej je 2,66 a ma byt do 2,5.

kaciatko04
25. jan 2019

@martinade tak tu štítnu nemáš až takú extrémne zlu..čo ti ohľadom toho povedal dr?

martinade
25. jan 2019

@kaciatko04 ze je v poriadku, ze minimalne zvysena, ale ze tie vysledy z laborky ak ny sa iny den zobrali tak kludne mozu byt 2.4. Ze mam pravidelny cyklus, ze ani necakal ze väčšinou problem zo stitkou maju ine zeny.

ereska
25. jan 2019

@martinade no krásny folik tak držím päste nech je ten správny 🙂

kakatulik
25. jan 2019

@martinade ja som mala to TSH 2,56, čiže podobne ako ty. Lekár tiež hovoril o tých 2,5 a že pre môj kľud si môžem nasadiť tých 25 mg Euthyroxu. Inak je to sranda ako to stúpa. V 2013 tom som mala hodnotu 1,0. Ale začala som soliť hymalajskou soľou a asi mi chyba jód si myslím. Inak sranda je,že v labaku v AT som mala hodnotu 1,86 a na SK 2,56. Hmmmmm

martinade
25. jan 2019

@ereska dakujem 😘

bale1rinka
25. jan 2019

@ikonica no len kedysi som si ho hocikedy našla na toaletáku po vymočení sa a teraz vôbec už asi 4 mesiace

bale1rinka
25. jan 2019

@ikonica opýtam sa gyndoša

martinade
25. jan 2019

@kakatulik rozne labaky, rozne podmienky ktore ovplyvnuju krv... Prave citam ze samotna hodnota tsh este nie je smerodajna. Zebraj je dolezita spolu s hladinou ft4

julianka007
25. jan 2019

Prekladám môj polovičný graf cyklu kedy som mala konečne dve čiarky, ale už aj BT ide dole. Meriam v ústach, preto také nízke teploty. Ešte nikdy som tak veľmi netúžila dostať MS ako teraz... Už sa veľmi teším na ďalšie snaženie...

ereska
25. jan 2019

@julianka007 a testik zbledol či tmavne dalej

julianka007
25. jan 2019

@ereska ešte je tam čiarka, ale bledne

taily30
25. jan 2019

@martinade pytala si sa aj na tie ine testy? a jeden pregnyl pichnut, ze? inac tu hodnotu nemas hrozostrasnu, co ti povedali musis brat tie tabletky stale?

taily30
25. jan 2019

@kakatulik mozno tie hodnoty si mala rozdielne lebo kazdy meria na ine jednotky? to by bol dost velky rozdiel. tu napr. som mala naposledy 2.430 a rozmedzie je od 0.4 5 - 4.5 😀

taily30
25. jan 2019

@martinade presne ako pises, samotne tsh nie je este smerodajne, aj mne naposledny T4 testovali. a predtym aj T3. robili ti test na T4?

ikonica
25. jan 2019

@taily30 dnes si bola znova na krv?

taily30
25. jan 2019

@ikonica bola som vcera ale stale nemam vysledky

alison11
25. jan 2019

@dolynkag Krásne bábo 🙂 Už zanedlho sa dozviete čo čakáte 🙂 Ja typujem na chlapčeka 🙂
@julianka007 Gratulujem a držím päste aby silneli testíky a lepšie je testovať každý 2 deň ako denne vtedy vidieť väčší rozdiel 🙂

alison11
25. jan 2019

@evi38 Dnes som bola u gyn. mám 43dc a dal mi Duphaston vraj v druhej fáze som mala nižšiu hladinu hormónov sliznicu mám vysoko vaječníky ok ale ak o 10dní nepríde ms po dobratí Duphastonu tak sa mám vrátiť,podľa neho zrejme hormonálna nerovnováha,nuž čo už podľa mňa asi ms nedorazí cítim sa akosi po ovulačne a mali sme nechránený pred 2mi dňami.Nuž iné neostáva len čakať.

martinade
25. jan 2019

@taily30 na tie testy som.sa zabudla spytat, ale bude znova prilezitost bo musia mi zobrat krv mne aj mm kvoli iui. Pregnyl len 1.
Tie lieky na stitnu som sa uz minule pytala a vravel ze nech ich dalej beriem. Ale beriem aj jod - natieram si ho na kozu 2x do tyzdna a jem jodovu sol 🙂 teda solim si s nou jedla 🙂

martinade
25. jan 2019

@taily30 @kakatulik doki vravel ze je v norme mat do 4,5 ale pri tehotenstve sa odporuca 2.5

martinade
25. jan 2019

@taily30 ani neviem co je to t3, t4. To som sa len dnes docitala 🙂

martinade
25. jan 2019

@julianka007 to mi je ľúto :( ked som videla tvoje testy ako slabucko silneju tak som si aj pomyslela ze je to presne take ako u mna pred 2 mesiacmi. Ale lepsie ked to ma odist teraz nez po par tyzdnoch. Držím pršteky 😘 💕 a vela sil do dalsieho snažilkovania

taily30
25. jan 2019

@martinade T3 a T4 su casti stitnej, zevraj stitna ma 5 casti aspon tak mi to moja vysvetlila a tu hodnotu TSH ovplyvnuju vsetky casti, preto aj mne nedavno testovala celkovo tsh a t4

julianka007
25. jan 2019

@martinade ďakujem... Dúfam, že sa čo najskôr znova zadari a podarí sa nám zdravé a silné bábätko. Pre mňa je najdôležitejšie to, že vôbec ovulujem.... Keďže moje vaječníky sa po antikoncepcii nejako nechceli zobudiť. Som v konečnom dôsledku šťastná, aj keď toto tehu nemá šťastný koniec.
Už si nespomínam ako to prebiehalo u teba... Kedy si sa vycistila. Neviem kedy môžem očakávať mršku. Dnes som mala príšernú bolesť hlavy a klesla aj BT (tak som to mala pred bežnou MS), môže byť, že v najbližších dňoch už príde?

zuzik5891
25. jan 2019

Tak baby...stehy sú vonku 😁...a keďže 8.2. ideme do centra a menštruácia by mohla po potrate štrajkovať moja dr.mi predpísala Noretistheron...9 dní brať a ms by sa mala dostaviť... keď pôjde všetko dobre tak už február sa môžme snažiť prirodzene... pokým si v centre spravia všetky testy ktoré na úvod potrebujú...aj podľa grafu BT to mám divoké... držme si palce ✊✊❤️

pimar
26. jan 2019

Ahojte,chcela by som sa s vami poradit ohladom mojho aktualneho grafu BT. Dnes rano mi vyznacilo ze som mala Ovulaciu 13-ty den. minuly mesiac to bolo az 18-ty den,takze som cakala ze to bude neskor. Odvcera ma vsak riadne bolia prsia,mam ich akoby horuce a napnute,klasicke PMS,myslite,ze je mozne mat PMS uz takto hned po ovu? Lutealnu fazu som mavala 10-12 dni,posledny mesiac to bolo az 14 dni (snad vdaka uzivaniu vitexu)....

zuzik5891
26. jan 2019

@pimar no ja som PMS mala vždy len pár dní pred nástupom menštruácie... jedine v tom mesiaci kedy som otehotnela mi akoby PMS začal už cca 3 dni po ovulácii...netuším či to má súvis alebo to bola náhoda...

julianka007
26. jan 2019

@alison11 ďakujem, ale na 19DPO som jednorázovo zakrvacala, a testy začali slabnúť, tak embryo zjavne odumrelo. Dnes to vyzerá už na 1DC... Ale už som pozbierala sily na ďalšie snaženie a teším sa...